Yellow Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Caut bec faza scurta + faza lunga, cu indicativ B4 (asa scrie pe cel ars). Becul acesta nu este ca la auto si stiu sigur ca este acelasi cu becurile de pe motocicletele Jawa vechi. Unde as putea gasi asa ceva? 10x! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat Mai 7, 2007 Autor Share Postat Mai 7, 2007 Update: becul cu pricina are soclu BA20D, este de 12V, 35W/35W, dupa cum am aflat de aici. Am cumparat de la Paneuro de pe bd. Titulescu, vis-a-vis de Mega Image, cu 9 RON, magazin de care am aflat sunand la moped91.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 eu am First bike expert si as vrea sai schimb becul... nu stiti daca se potriveste h7? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Cunosc o intamplare asemanatoare cu scutere luate de la First bike. Problema e ca persoanele acelea nu gaseau bec pt. far si au comandat becuri la ei la reprezentanta,unii aveau garantie. Becurile le-au venit cel mai devreme dupa 1 luna de zile. Vanzatorii de acolo te iau cu vorba,ca mai revii,incearca sa te prosteasca ca e vina ta ca s-a ars becul, ca e mai ieftin sa iei unu, ca sa te duci la domnu X care e electrician auto si sa iae un bec,ca nenea ala are destule, fac in asa fel incat sa nu te serveasca sau daca sunt nevoiti, sa incerce sa te faca sa crezi ca e vina ta ca s-a ars si sa nu iti dea garantie. Neseriozitate maxima... nu stiu cum are autorizatie legala firma asta First Bike, ce pile au ei... Stiu un prieten care s-a tinut de ei pt un bec si a sunat pe directorul lor de la Brasov si pana la urma ala si-a facut milă de el si i-a trimis doua becuri,unu de rezerva la reprezentanta de unde lua scuter cu un transport de scutere care vad ca sunt cumparate de multi fraieri. Am si eu un moped , din pacate tot First bike, de acu 3 ani, cand nu prea stiam de firma asta... si inca vad ca mai merge,consuma cam mult,in fine... mie mi s-a ars mereu becurile de la stopul pe spate si unu de la semnalizare de vreo 3-4 ori,adica cam o data la 6 luni de functionare cotidiana. M-am dus cu becul resp la un magazin auto la piata si am gasit ceva asemanator si l-am schimbat si merge bine, dar si acele becuri schimbate la un moment dat s-au ars. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Cunosc o intamplare asemanatoare cu scutere luate de la First bike. Problema e ca persoanele acelea nu gaseau bec pt. far si au comandat becuri la ei la reprezentanta,unii aveau garantie. Becurile le-au venit cel mai devreme dupa 1 luna de zile. Vanzatorii de acolo te iau cu vorba,ca mai revii,incearca sa te prosteasca ca e vina ta ca s-a ars becul, ca e mai ieftin sa iei unu, ca sa te duci la domnu X care e electrician auto si sa iae un bec,ca nenea ala are destule, fac in asa fel incat sa nu te serveasca sau daca sunt nevoiti, sa incerce sa te faca sa crezi ca e vina ta ca s-a ars si sa nu iti dea garantie. Neseriozitate maxima... nu stiu cum are autorizatie legala firma asta First Bike, ce pile au ei... Stiu un prieten care s-a tinut de ei pt un bec si a sunat pe directorul lor de la Brasov si pana la urma ala si-a facut milă de el si i-a trimis doua becuri,unu de rezerva la reprezentanta de unde lua scuter cu un transport de scutere care vad ca sunt cumparate de multi fraieri. Am si eu un moped , din pacate tot First bike, de acu 3 ani, cand nu prea stiam de firma asta... si inca vad ca mai merge,consuma cam mult,in fine... mie mi s-a ars mereu becurile de la stopul pe spate si unu de la semnalizare de vreo 3-4 ori,adica cam o data la 6 luni de functionare cotidiana. M-am dus cu becul resp la un magazin auto la piata si am gasit ceva asemanator si l-am schimbat si merge bine, dar si acele becuri schimbate la un moment dat s-au ars. si ce concluzie ai tras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Concluzia e urmatoarea! raspunti a sau b ! Î : Ce e mai rău ? a. un leu mort b. un câine viu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Concluzia: FirstBike vinde becuri numai cu tot motocicleta atasata de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate