unforg1ven Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 salutare oameni buni. si eu ma bag. imi iau si eu aparatu foto la mine ramane ora 9 pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 9, 2007 Autor Share Postat Mai 9, 2007 La 9 ne vedem la Arc! Si cum vad ca sunt multi doritori de un drum oleaca mai lung... mergem si pana mai incolo de Cheia pe curbele patriei! Dar sa ne intoarcem pe lumina, ca mersul pe intuneric... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 gata ma bag si eu cracky vb pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Eu merg pana la Brasov. Vedem de acolo ce facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Concluzia: -La ora 9 la Arc....cu plecare la 9:30...???? - traseul pana la urma care este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 9, 2007 Autor Share Postat Mai 9, 2007 Bucuresti - Cheia, 150 km Cheia - Brasov, 50 km Total: 200 km dus, 400 km intors. Eu as propune totusi destinatie Brasov. Hai sa bem o cafea in Piata Sfatului!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 cred ca vin si eu...asa ca o sa va astept pe la 10.00 la Petromul de pe DN1,la iesire din Ploiesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Vin si eu daca rezolv cu itp-ul pana atunci. Am fost si data trecuta si a meritat /index.php?showtopic=94584 btw, are cineva niste semnale de imprumutat sa fac itp-ul, ca am pe leduri si nu clipesc din cauza releului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Azi dimineata, nu stiu pe ce canal de tv anunta ca sambata la Brasov ploua. Nasol, sper sa o dea in bara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Salutare!Cred ca am sa vin si eu,daca nu ramanem peste noapte!Voi va luati ceva la voi,rucsac ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 10, 2007 Autor Share Postat Mai 10, 2007 Salutare!Cred ca am sa vin si eu,daca nu ramanem peste noapte!Voi va luati ceva la voi,rucsac ceva? Nu cred ca vor multi sa ramana peste noapte - eu ma intorc in acea zi. Iar de rucsac, un pulover oricum iau in plus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Vad ca se anunta multa lume, ieri la arc tot asa - multi spuneau ca vin; si eu cred ca vin. Trebuie ceva organizare zic eu, cum se merge - distanta de siguranta intre motoare, eventual puncte intermediare de regrupare (cu loc si ora)... eventual repere clare despre punctul din Brasov de destinatie... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Azi dimineata, nu stiu pe ce canal de tv anunta ca sambata la Brasov ploua. Nasol, sper sa o dea in bara. N-o sa ploua, da si tu un SMS ceva daca ajungeti pe zona, poate vin si eu la o cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Azi dimineata, nu stiu pe ce canal de tv anunta ca sambata la Brasov ploua. Nasol, sper sa o dea in bara. Pe weather.com se anunta destul de cald http://www.weather.com/outlook/travel/busi...topnav_business Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Cu intoarcere pe Siriu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Nu cred ca vor multi sa ramana peste noapte - eu ma intorc in acea zi. Iar de rucsac, un pulover oricum iau in plus! Mersi Ioana,atunci la 9 la Arc!Poate ne ies si niste poze misto,am sa i-au si eu camera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 10, 2007 Autor Share Postat Mai 10, 2007 Traseu propuneri: Bucuresti - Ploiesti (oprire la Lukoil intrarea in Ploiesti pe DN1) - Valenii de Munte - Cheia (oprire pauza de tigara de vreo 20 de minute PLUS pauza de pozat pe curbe si filmat in mers ) - Brasov (oprire sa ne asteptam la intrarea in oras, inainte de primul stop. Aici se viziteaza Piata Sfatului si cafenelele din zona Plecare inapoi pe acelasi traseu SAU pe Valea Prahovei - Predeal - Sinaia - Breaza - Baicoi - Ploiesti - Bucuresti. Nu m-as intoarce pe Siriu, este foarte lung traseul si, in plus, mergem mult in linie dreapta (Buzau - Bucuresti prin Urziceni). Astept pareri! Ca se anunta multa lume multa, trebuie oleaca de organizare. Si inca ceva: este clar ca se vor forma doua grupuri, unul de vitezane si altul de oameni care merg cum trebuie . E important sa mergem cum trebuie, in formatie, cu viteza constanta in localitati si in afara lor, sa se pastreze ordinea si distanta de mers si asa mai departe. Cred ca cei mai multi dintre voi au mai multa experienta decat mine si stiu despre ce vorbesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Traseu propuneri: in cazul asta vin insotit de pasager apropo cine mai vine cu pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sybo Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Info: La Cheia - Cab. Muntele Rosu banuiesc - in perioada 11, 12 si 13 Mai se organizeaza o intâlnire a iubitorilor de off-road. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Samuraiders au alt punct de randez-vous ca sa nu asteptam prea mult unii dupa altii la ARC. O sa ne vedem pe drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sf.andrei Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Si eu vin cu pasager. In ceea ce priveste traseul va sugerez ca Ploiestiul sa fie ocolit pe centura din dreapta (la Lukoil) , este cam cu 7 - 8 km mai lung dar este asfalt f bun si de obicei nu-i aglomerat. In dreptul localitatii Blejoi se reintra pe DN 1A este imposibil de incurcat drumul. Cred ca in Ploiesti ca fi greu de mers in formatie. Este doar o idee , poate prea multe idei strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Si eu vin cu pasager. In ceea ce priveste traseul va sugerez ca Ploiestiul sa fie ocolit pe centura din dreapta (la Lukoil) , este cam cu 7 - 8 km mai lung dar este asfalt f bun si de obicei nu-i aglomerat. In dreptul localitatii Blejoi se reintra pe DN 1A este imposibil de incurcat drumul. Cred ca in Ploiesti ca fi greu de mers in formatie. Este doar o idee , poate prea multe idei strica Daca o luati prin centrul Ploiestului sa aveti in vedere ca bulevardul este inchis si nu stiu cat de bine va descurcati voi in formatie mare sa ocoliti zona.Mai bine o luati la Lukoil-ul de la Barcanesti (la bifurcatie) la drepta,ajungeti la senul giratoriu (100 m de la Lukoil) si o luati inainte (usor la stanga se face spre Ploiesti), si mergeti inainte pana ajungeti la benzinaria de la Blejoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Nu m-as intoarce pe Siriu, este foarte lung traseul si, in plus, mergem mult in linie dreapta (Buzau - Bucuresti prin Urziceni). Astept pareri! Ca se anunta multa lume multa, trebuie oleaca de organizare. Si inca ceva: este clar ca se vor forma doua grupuri, unul de vitezane si altul de oameni care merg cum trebuie . E important sa mergem cum trebuie, in formatie, cu viteza constanta in localitati si in afara lor, sa se pastreze ordinea si distanta de mers si asa mai departe. Cred ca cei mai multi dintre voi au mai multa experienta decat mine si stiu despre ce vorbesc. Nu mi se pare foarte lung traseul pe Siriu...sunt fix 150km brasov-buzau(plini de curbe si drum super-proaspat-asfaltat ,plus peisaj de nota 10) si alti 90km buzau-bucuresti ,un drum perfect drept si foarte bun ca asfalt....ma rog ,alegerea fiecaruia . Mie ,unul ,nu imi place sa ma intorc pe acelasi drum pe care ma duc ,nu are nici un farmec.Doar parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Eu plec mai devreme, vreau la 14:00 sa fiu inapoi. Mai e vreun client "matinal" ? . sa zicem 07:55 la Arc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Deci ramane in picioare plecarea de maine?Sunt curios cati vom fi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate