SILVIU.C Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 Vine si Buzauuuuulllll!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 A fost foarte frumos. Sa ne fie de bine! Protagonistii: Restul pozelor mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unforg1ven Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 /index.php?showtopic=99732 poze aici. gata ma retrag la somn ca sunt frant cine mai vrea poze - nu le-am pus pe toate - sa imi dea add pe mess. id-ul il gasiti la profil. in seara asta exclus. maine mai pe seara probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Foarte frumos si astept urmatoarea plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombinatoru Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 a fost sooooper cu exceptzia faptului ca era sa ma infig intr-o carutza si am incendiat cauciucul fatza si spate cat despre tziganii din Sacele si lor si carutzelor lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Faptul ca drumul pana la Sacele este impecabil si cand intri in Sacele numai gropi, cred ca spune multe despre oamenii din satul ala (stiu ca sunt tigani, dar totusi oameni). Ori nu s-a asfaltat pe acolo ca noaptea se furau toate materialele ori s-a asfaltat cu pusca pe umar dar apoi au furat bucati din asfalt sa aiba si ei prin curte chestia din aia noua de au pus oamenii aia pe drum. Hai cu pozele ca s-au facut sute, a pus Sensei pe alt topic o gramada, dar mai vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 13, 2007 Autor Share Postat Mai 13, 2007 O sambata superba! Curbe pe Cheia, grup mare, masa buna, Piata Sfatului... Mai mergem! Pacat ca grupurile din Bucuresti si din Buzau nu s-au intalnit decat vreo 20 de minute la Brasov... Am vorbit mai mult pe telefon decat in persoana! Dar data viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Foarte tare plimbarea.Pacat ca nu v-ati intors pe tot pe Cheia.A fost mai liber ca la dus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanVstrom Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 (editat) alte poze Editat Mai 13, 2007 de bogdanVstrom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Noi am pierdut startul de dimineta,am plecat dupaamiaza si am ramas peste noapte in Brasov!A fost super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Iata si pozele mele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Foarte tare plimbarea! A fost frumos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sf.andrei Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Super ok !...si o poza din mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Noi am pierdut startul de dimineta,am plecat dupaamiaza si am ramas peste noapte in Brasov!A fost super! a fost superb drumul cu exceptia pietrisului in unele viraje si bineinteles ploaia intre cheia si brasov in rest a fost . a fost o plimbare pe cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Ufff ce ma oftic ca nu am fost si io Foarte frumos a fost (si asta numai din poze) data aviatoare Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sf.andrei Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 (editat) cateva poze noi Editat Mai 14, 2007 de sf.andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxcom5555 Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Trebuie sa recunosc k a fost o plimbare pe cinste pe 60 de roti si la prima vedere au fost numai oameni de calitate. Mai merg cu ei (voi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate