Colonelu' Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 + rizoma, micron, k&n deocamdata ma acomodez cu ea, e diferita fata de ce am condus pana acum asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 (editat) e superba, sa ai parte de ea fara incidente! Sa o stapanesti sanatos! p.s: cat a costat? daca nu e secret Editat Mai 12, 2007 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 ce an e? frumoasa jucaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Pai daca e K6 nu e 2006 ? Sa o sapanesti sanatos colonele Am auzit ca fuge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Da... Âşi eu sunt curios cât a costat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Superba,s-o stapanesti sanatos . P.S ai luat-o de la mikutu nu? Inca o data,superb motorul! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Frumos...mai ales ca e pe negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 urata rau pe negru ala metalizat (cel putin rezervoru) ... insa bicicleta este extraordinara, m-am dat si eu pe ea si m-a impresionat, sarbatori fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colonelu' Postat Mai 13, 2007 Autor Share Postat Mai 13, 2007 multumesc de urari! da, e de la micutz ) e in leasing astfel incat va fi achitata cam in 2 ani de acum incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 vezi ca e rea...las-o putin sa se acomodeze cu tine he he. bafta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 (editat) Am mers usor, asa cum am si venit pana la tine. Eu la inaintare si el in spatele meu cu motoru. Am ajuns parca pe la 10.30 in bucuresti Drumul a fost frumos si lejer, cu exceptia a 2 cai intr-o curba periculoasa Pacat ca din cauza oboselii nu am putut sa ne bucuram prea mult de el Semneaza "martoru" Editat Mai 13, 2007 de Baracuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Excelenta motoreta Sa ai parte numai de experiente placute cu ea Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 asteptam poze noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Frumoasa IN DRACI.... si yo am de gand sami achizitionez una,,tot din 2006. S-o stapanesti sanatos,si sa faceti cati mai multi km. fara incidente SUZUKI RULeZZZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Am mai admirat-o in niste poze de pe topicul de gixxere. Cum am zis si acolo, mi se pare teribil de frumoasa pe negru. S-o stapinesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Frumoasa si potenta . La cat mai multi km impreuna fara nici un incident . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate