GodS Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 mosu e un 125 in 4t cat vrei sa prinda..oricum la 125 e foarte de ajuns o viteza de 100 la ora....plus ca vei fi incepator...si....pana te obisnuiesti nu o sa-i dai gaz....aaa...si lasa femeile..ca alea sunt atrase si de o chinezarie carenata..daca iti ieie motor ca sa-i dai gaz si sa se uite "fomeile dupe" tine pe strada..mai bine lasa. Da e bine si 120 pana la urma Sunt curios dak ia facut cineva un test drive ... eu inca nu am carnet Sa ne zica cum se comporta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Daca prima ta chestie care o spui de un motor ca ii "aspirator de femei poti sai zici ... da am vazut pe un site viteza maxima 120 :|" mai bine lasate de motociclism.....nu ii un sport gen "halbere, coniac canoe sau sticlism"....ii o pasiune.....daca vrei sa impresionezi o femeie iti tragi freza din aia "a la papagal", o pereche de pataloni rupti in c*r cum is la moda, un tricou roz cu "Gigolo Italioano 800$" si niste spitzeri si mergi la "agatzat"..... Si apoi chestia ucigatoare cu 120 ma da pe spate....macar tu sti ce inseamna 120 pe motocicleta ca pasager, nu ca sofer?....sti de cate atentie si pricepere ii nevoie sa mergi cu aia 120km/h si sa reactionezi?....probabil ca nu.....cand o sa mergi si o sa vezi o sa iti schimbi parerea si o sa iti formezi o idee ce inseamna viteza pe drumurile oricum naspa din Romania....nici sa nu punem la socoteala soferi paraleli cu condusu..... Sfatu meu ii sa te mai gandesti....sa nu te rastesti la mine ca am avut curaju sa ma iau de tine....uite pur si simplu pot....am 100% mai multi kilometri si mai multa pricepere decat tine....si eu am fost cu aia 120...si nu mi se pare deloc putin....mai ales cand m-am patit la 50....pur si simplu nu mai vreau sa vad pe topicu de accidente ca alt incepator o patit nu stiu ce sau doamne feri ca o ajuns RIP..... Bafta cu scoala si mai gandestete la cea ce inseamna motociclist....nu ceva smecheras care nu stie nici cum ii pe 2 roti inafara poligonului....si pe motocicleta nu o sa fie veci pururi ca motocicleta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGGA Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Daca prima ta chestie care o spui de un motor ca ii "aspirator de femei poti sai zici ... da am vazut pe un site viteza maxima 120 :|" mai bine lasate de motociclism.....nu ii un sport gen "halbere, coniac canoe sau sticlism"....ii o pasiune.....daca vrei sa impresionezi o femeie iti tragi freza din aia "a la papagal", o pereche de pataloni rupti in c*r cum is la moda, un tricou roz cu "Gigolo Italioano 800$" si niste spitzeri si mergi la "agatzat"..... Si apoi chestia ucigatoare cu 120 ma da pe spate....macar tu sti ce inseamna 120 pe motocicleta ca pasager, nu ca sofer?....sti de cate atentie si pricepere ii nevoie sa mergi cu aia 120km/h si sa reactionezi?....probabil ca nu.....cand o sa mergi si o sa vezi o sa iti schimbi parerea si o sa iti formezi o idee ce inseamna viteza pe drumurile oricum naspa din Romania....nici sa nu punem la socoteala soferi paraleli cu condusu..... Sfatu meu ii sa te mai gandesti....sa nu te rastesti la mine ca am avut curaju sa ma iau de tine....uite pur si simplu pot....am 100% mai multi kilometri si mai multa pricepere decat tine....si eu am fost cu aia 120...si nu mi se pare deloc putin....mai ales cand m-am patit la 50....pur si simplu nu mai vreau sa vad pe topicu de accidente ca alt incepator o patit nu stiu ce sau doamne feri ca o ajuns RIP..... Bafta cu scoala si mai gandestete la cea ce inseamna motociclist....nu ceva smecheras care nu stie nici cum ii pe 2 roti inafara poligonului....si pe motocicleta nu o sa fie veci pururi ca motocicleta.... Altceva nici nu e nevoie sa spun ... :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GodS Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Da am gresit ... nu am mers cu 120 ... si mai am multe de invatat Dar tot am ramas fara raspuns merita banii Sachs Xtc 4T ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 depinde care e pretu de catalog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Daca prima ta chestie care o spui de un motor ca ii "aspirator de femei poti sai zici ... da am vazut pe un site viteza maxima 120 :|" mai bine lasate de motociclism.....nu ii un sport gen "halbere, coniac canoe sau sticlism"....ii o pasiune.....daca vrei sa impresionezi o femeie iti tragi freza din aia "a la papagal", o pereche de pataloni rupti in c*r cum is la moda, un tricou roz cu "Gigolo Italioano 800$" si niste spitzeri si mergi la "agatzat"..... Si apoi chestia ucigatoare cu 120 ma da pe spate....macar tu sti ce inseamna 120 pe motocicleta ca pasager, nu ca sofer?....sti de cate atentie si pricepere ii nevoie sa mergi cu aia 120km/h si sa reactionezi?....probabil ca nu.....cand o sa mergi si o sa vezi o sa iti schimbi parerea si o sa iti formezi o idee ce inseamna viteza pe drumurile oricum naspa din Romania....nici sa nu punem la socoteala soferi paraleli cu condusu..... Sfatu meu ii sa te mai gandesti....sa nu te rastesti la mine ca am avut curaju sa ma iau de tine....uite pur si simplu pot....am 100% mai multi kilometri si mai multa pricepere decat tine....si eu am fost cu aia 120...si nu mi se pare deloc putin....mai ales cand m-am patit la 50....pur si simplu nu mai vreau sa vad pe topicu de accidente ca alt incepator o patit nu stiu ce sau doamne feri ca o ajuns RIP..... Bafta cu scoala si mai gandestete la cea ce inseamna motociclist....nu ceva smecheras care nu stie nici cum ii pe 2 roti inafara poligonului....si pe motocicleta nu o sa fie veci pururi ca motocicleta.... subscriu! nu e de joaca aici, ii recomand cu caldura sa citeasca sectiunea accidente si tutoriala. daca te crezi zorro mori. scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 Acuma am vazut ca am scris gresit....chiar ultima propozite.... si pe motocicleta nu o sa fie veci ca pe bicicleta;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V L D Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Exista la noi Sachs xtc 125? si unde pot sa`l vad ... ca arata bine si chiar vreau sa`l vad ... ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 La magazin poti sa il vezi.....este ceva reprezenta sachs....cel putin asa imi aduc aminte ca am citit mai demult....da nu is foarte sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V L D Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Dak ar sti cineva la ce magazin sa ma duc Si apropo care e cel mai mare motor de 125 in 4 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Mai mare ca ce?greutate?putere?cuplu?...specifica Cel mai puternic monocilindru de 125 ii ala de la YBR si poate o sa fie mai pun de la YZF-R 125....ca si cuplu 2v de la Varadero... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Dak ar sti cineva la ce magazin sa ma duc Si apropo care e cel mai mare motor de 125 in 4 timpi dupa ce ca nu-ti iei oricum nimic , mai vrei sa faca si altii munca ta .... cauta pe google unde e magazinul ... ce inseamna ptr tine CEL MAI MARE motor de 125 in 4T? pot sa-ti zic care e cel mai greu , Hyosung GTR plm care are vreo 166 kg la gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V L D Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Ma refer ca marime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Da ce problema are marimea? Credema ca diferentele is destul de mici intre motociclete de 125...si nu vad ce ii asa de relevanta.....poate ii mai importanta pozitia pe motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate