bubucaty Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Inca o iesire foarte reusita! Desi un pic cam frigut, grupul unit, dorinta de plimbare si voia buna ne-au facut sa-l dam deoparte . Am sa las pozele sa vorbeasca de la sine, stiu ca sunteti nerabdatori: Mi-a facut placere sa calatoresc alaturi de voi baieti ! Sper sa mai avem ocazia sa mai iesim impreuna si in alte plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Felicitari baietii super pozele io nu m-am riscat crezand ca o sa fie urat,am fost bou cred ca a fost belea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Dap , stiam eu ca voi regreta si mai mult ca n-am putut merge dupa ce voi vedea pozele. Inca o data Bubucaty a facut niste poze extrem de reusite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Eram sigur ca-mi va parea rau! Asta este! Poate voi avea mai mult noroc data viitoare sa va prind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 (editat) asa da... Editat Noiembrie 11, 2007 de claudiu suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 superfain, puteti pune o harta cu traseul parcurs? poate reeditam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Si inca citeva poze facut de claudiu_suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 (editat) Aproximativ asta a fost traseul : Vitezele cu care s-a parcurs variind intre 0-240km/h. Atentie mare ca de la 200km/h in sus rucsacele se deschid automat si.... Cred ca e valabil doar pentru buse... Mie mi-a facut placere si mai astept si alte ocazii. p.s E adevarata treaba cu bubucaty si viteza Saru-mana ! Editat Noiembrie 12, 2007 de marius_florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 brava, tzapana tura mai am o luna jumate destat pe bara minim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 Superb, misto tura. Bah Zidule, da' ce ne'au rarit astia cu carnetele... nu e carnet, ala e la locul lui. e doctor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate