IceCube Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Sa incepem prin a pune niste poze umile, de unde rog pe maestrul HellRider sa puna unele profesionale ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 si de la mine cateva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 (editat) Next pls... Editat Decembrie 8, 2007 de silvi28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 pe mine cine m-a dus acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 pe mine cine m-a dus acasa? cred ca toate fetele carora le-ai dansat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Sigur esti la tine acasa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Elena, merci de poze . Aia pe motorul lui Nevastuica e geniala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iancu_ionut Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 salut.am si eu o intrebare..este petrecere privata? Unde este situat barul ?? Pozele spun totul...distractie super !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 salut.am si eu o intrebare..este petrecere privata? Unde este situat barul ?? Pozele spun totul...distractie super !! Petrecerea a fost deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vajumic Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 salutare tuturor, fiind primul meu post pe forum, cred ca ar trebui intai sa ma prezint, sunt florin, sunt incepator, calaresc un gs500....si cam atat A fost super petrecerea, multumesc Silviei pt. invitatie:) --- Mesaj completat în 08 Dec 2007 16:14 -------------poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Pozele sunt... unde? Ca nu apar atasate. In alta ordine de idei, bine-ai venit, vajule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vajumic Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 @noro, zi merci ca ai ajuns acasa la tine, ne gandeam sa te lasam garantie in caz ca nu ne mai ajungeau banii de bautura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vajumic Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Pe mine? Nu ati fi luat nici 2 bani pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 @noro, zi merci ca ai ajuns acasa la tine, ne gandeam sa te lasam garantie in caz ca nu ne mai ajungeau banii de bautura Saracul era tare bulversat in seara asta ca nu stia cine l`a adus acasa ... ps .. vrem detalii despre ce s`a petrecut. Din cate am inteles s`a trezit in poponeata goala si cu protectie pe falus. Deci care a fost craciunita care la perversat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 (editat) Dezule, vrei sa-l sperii mai rau decat e deja? Din pacate la Noro s-a rupt filmul spre dimineata, Mici si cu Adi l-au plantat in fata usii de acasa, dupa ce a tras o repriza mica de somn pe canapea. Stai asa, era-n poponeata goala??? Editat Decembrie 8, 2007 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Dezule, vrei sa-l sperii mai rau decat e deja? Din pacate la Noro s-a rupt filmul spre dimineata, Mici si cu Adi l-au plantat in fata usii de acasa, dupa ce a tras o repriza mica de somn pe canapea. Stai asa, era-n poponeata goala??? Io cu Adie l-am dus acasa. In treaba cu poponeatza nu avem amestec pt ca io am ramas in taxiu iar chelu l-a plantat in fatza usii. Nu vreau sa imi imaginez cum a urcat scarile alea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 9, 2007 Autor Share Postat Decembrie 9, 2007 Mutati-va si voi in alta parte cu chat-ul, lasati MACAR TOPICUL ASTA pentru poze, sa se inteleaga ceva din el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vajumic Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 nu mai pune nimeni poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 N-am chef sa le incarc de doua ori. POZELE MELE AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 M-am distrat excelent la petrecere Felicitari organizatorilor si mii de multumiri domnului Ro Cristea,sotiei lui, Bubucaty,cat si prietenei lor Carmen,care mi-au suportat comportamentul bahic oameni minunati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 (editat) le-am postat pe Urban,dar hai sa le pun si aici Editat Decembrie 9, 2007 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 wow... a fost reusita petrecerea, foarte multa lume venita sa doneze bani pt ADAM si am inteles ca s-a strans o suma frumusica (fo' 50 mil lei ), muzica, dans... a fost fain si-alta data.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnknownRider Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 ce dulce-i fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 @noro, zi merci ca ai ajuns acasa la tine, ne gandeam sa te lasam garantie in caz ca nu ne mai ajungeau banii de bautura cred ca nu ar fi fost o idee prea rea... Io cu Adie l-am dus acasa. In treaba cu poponeatza nu avem amestec pt ca io am ramas in taxiu iar chelu l-a plantat in fatza usii. Nu vreau sa imi imaginez cum a urcat scarile alea.... multe multumiri pt fapta la partea cu scarile intuiesc eu ca a fost ok,insa cand m-am trezit am remarcat cu stupoare ca in drumul meu catre pat s-a aflat masa cu laptopul pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate