Lutzifer Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Avand in vedere ca majoritatea dintre noi avem TransAlP`uri si suntem din ARAD, m-am gandit ca ar merita sa schimbam numele Topicului ! - Ne reprezinta mai bine , sper ca nu se va supara nimeni de noua schimbare - Deci ramane cum am stabilit ... Duminica la Nadrag ( 23.03.08 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Avand in vedere ca majoritatea dintre noi avem TransAlP`uri - Ne reprezinta mai bine ...nu zau, cum ti-ai dat seama ca toti avem transalp-uri?...io nu am!...si nici nu-mi trebuie!....si nici nu ma reprezinta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 (editat) ...nu zau, cum ti-ai dat seama ca toti avem transalp-uri?...io nu am!...si nici nu-mi trebuie!....si nici nu ma reprezinta!! Sa reformulez sa nu fie neintelegeri ! Poate nu m-am exprimat cum trebuie ... Avand in vedere ca majoritaea avem Transalp`uri din cei care participam duminica , vorbind si planificand trasee pe topicul Siria Country Biker`s , M-am gandit sa deschid alt toipic care sa fie mai reprezentativ pt noi ! Sper ca nu vor mai fi neintelegeri ! Bau ... Editat Martie 27, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 ...nu zau, cum ti-ai dat seama ca toti avem transalp-uri?...io nu am!...si nici nu-mi trebuie!....si nici nu ma reprezinta!! sa fii sanatos!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 (editat) In legatura cu tura de duminica 30.03.08 la Nadrag ! Plecarea ar trebui sa fie din benzinaria Petrom din Micalaca ! de afara de la Sens. Ora 9:00 , Plecarea sa se faca la 9:30 ! Ii doar o propunere ... dar pana atunci mai vedem dak intervin mici modificari sa fie bine la toti ! Editat Martie 27, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Ceau la voi Mai un pic ii duminica si merem la Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 (editat) Pentru fade2black dak cumva o sa citeasca pe acest topic : - Daca vrei sa vi si tu la Nadrag ii ok si cu intalnirea in Lipova ! Stabilim o ora cand sa fim acolo si merem mai departe - Daca nu se schimba nimik, atunci noi la 9:00 ajungem in Benzinarie in Micalaca , la 9:30 max am plecat dak nu or fi intarziatzi si la 10:00 suntem in Lipova ! Editat Martie 27, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 (editat) Am fost duminica la Alin din Oradea, mi-a zis ca a venit o trupa din Arad care a cumparat un TransAlp de la el...si toti motoristii erau calare pe TransAlp-uri. Numai voi puteati fi. Editat Martie 27, 2008 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 (editat) Am fost duminica la Alin din Oradea, mi-a zis ca a venit o trupa din Arad care a cumparat un TransAlp de la el...si toti motoristii erau calare pe TransAlp-uri. Numai voi puteati fi. Ceau ! Da noi am fost ! Transalp`u ala ii curs de inmatriculare acuma ! Editat Martie 27, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 nu si-o scos Calin numar rosu? sau ii zgarcit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 nu si-o scos Calin numar rosu? sau ii zgarcit? Nu si-o scos nimik din pacate ! El ramane la pescarit Duminica asta ! Las ca recupereaza el ... vara ii lunga ! Numa ce o inceput primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 eu tot nu reusesc sa inteleg de ce scrii cu litere asa mari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 eu tot nu reusesc sa inteleg de ce scrii cu litere asa mari? Asa m-am obisnuit eu Sa ies in evidentza Sper ca nu te deranjeaza tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Sper ca nu te deranjeaza tare ma deranjeaza moale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 (editat) ma deranjeaza moale Hai ca-i bine atunci ! M-am linistit Sa trecem la treburi mai serioase , totusi duminica catzi suntem sigur 6-7-8 ? Eu , Tu , Atti , Nahsoo , Alex , Vest , poate Laci ! Altii mai sunt ? Calin pescareste , Adi ( TicoKLE ) posibil iara ... De Nicu ce stiti? ... nu si-a dus motoru acasa ? Editat Martie 27, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 calin spera sa prinda pestisorul de aur sau macar pe ala de argint, sa-i inmatriculeze motorul mai repede (evident cu plinul facut) (motorul , nu calin) in alta orine de ideei : DUMINICA LA NADRAG !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 ok! Ne vedem in Lipova atunci, la benzinaria Petrom, acolo unde is si pompierii. La 10 is acolo. Gheza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Imi confirm si eu prezenta...sper sa nu intervina ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Sa reformulez sa nu fie neintelegeri ! Poate nu m-am exprimat cum trebuie ... Avand in vedere ca majoritaea avem Transalp`uri din cei care participam duminica , vorbind si planificand trasee pe topicul Siria Country Biker`s , M-am gandit sa deschid alt toipic care sa fie mai reprezentativ pt noi ! Sper ca nu vor mai fi neintelegeri ! Bau ... ...hai ma ca glumeam!... ...sa le purtati sanatosi!...pe coclauri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 28, 2008 Autor Share Postat Martie 28, 2008 Incepe sa imi placa cand vad ca ne adunam asa frumos ... incet, incet cate unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Sa nu uitati sa va puneti ceasurile cu o ora inainte ! ca altfel aveti surpriza sa nu ne mai gasiti in benzinarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 28, 2008 Autor Share Postat Martie 28, 2008 (editat) Cateva poze de la Nadrag ce o sa putem vizita ... Cascada Cornet ... Autobuzele suspendate ... Observatoru ... Eu in varf Nu inteleg de ce nu se mai poate uploada pe forum pozele cum trebuie , dar daca datzi click pe ele se deschis c-am pe 3`sfert si se intelege ce vrea sa fie Si vedem undeva sa facem un foc sa servim traditionala Clisa Cu Ceapa Editat Martie 28, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 ok! Ne vedem in Lipova atunci, la benzinaria Petrom, acolo unde is si pompierii. La 10 is acolo. Gheza unde e benzinaria aia? ca merg si eu acolo sa nu ocolesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 28, 2008 Autor Share Postat Martie 28, 2008 (editat) unde e benzinaria aia? ca merg si eu acolo sa nu ocolesc Unde ii podu sa meri spre bai ! Benzinaria ii pe dreapta inainte de pod cu 50 m Editat Martie 28, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Nu si-o scos nimik din pacate ! El ramane la pescarit Duminica asta ! Las ca recupereaza el ... vara ii lunga ! Numa ce o inceput primavara 1. numarul ar trebui sa il am pe miercuri, depinde de cat de repede se misca baietii 2. probabil pana in data de 15 aprilie ma voi duce la pescarit, ca dupa moto e hobby ul in care am investit cel mai multi bani tico facem si noi o clisa pe malul apei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate