Metallbyker Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 (editat) Salut , plecam spre Vama Veche pe data de 1 mai , la ora 06:00-06:30 , din benzinaria MOL de la inceputul Autostrazii A2 ( Autostrada Soarelui ) . Daca mai doreste cineva sa plece la ora aia este binevenit sa ne insoteasca , se tine croaziera 100-110 , se fac opriri pe traseu . Traseul : Autostrada A2 ( Autostrada Soarelui ) - Constanta - Vama Veche . Locatie Satelit : http://wikimapia.org/#lat=44.405044&lo...amp;m=a&v=2 Editat Aprilie 21, 2008 de Metallbyker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fox32 Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 meet you there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Aprilie 21, 2008 Autor Share Postat Aprilie 21, 2008 te astept , daca nu vii la ora aia oricum te astept in vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 S-ar putea să vin și eu, deși mă gândeam inițial să o iau pe drumul vechi. Dacă tot nu suntem cu vitezane și avem o viteză de croazieră ceva mai potolită... Nu de alta dar probabil că va fi o nebunie generală pe autostradă în perioada aia. Ce ziceți? Ar fi o variantă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 la ora aia putin probabil sa fie aglomeratie mare . pe drumul vechi nu imi place , sunt mai multe oi ,vaci ,capre decat pe autostrada ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Salut , plecam spre Vama Veche pe data de 1 mai , la ora 06:00-06:30 , din benzinaria MOL de la inceputul Autostrazii A2 ( Autostrada Soarelui ) .Daca mai doreste cineva sa plece la ora aia este binevenit sa ne insoteasca , se tine croaziera 100-110 , se fac opriri pe traseu . Traseul : Autostrada A2 ( Autostrada Soarelui ) - Constanta - Vama Veche . Locatie Satelit : http://wikimapia.org/#lat=44.405044&lo...amp;m=a&v=2 Va asteptam si pe la Eforie N. la party !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 venim venim , e pacat sa nu venim daca tot mergem pe litoral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trainspotting Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 ma bag si eu dar nu stiu cum draq sa ajung la benzinaria aia venind din drumul taberei ... imi da cineva niste repere ? multumeeeeeeeeeesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 sal nu vreau sa stric topicul insa si eu as fi mai tentat de drumul vechi adica pe la giurgiu bac si iesire direct la vama ocolesc constanta lui mazare si vad peisaje super bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 la intoarcere aleg alt traseu . e si ala o idee , e si idee intoarcere prin bulgaria , sunt multe idei , dar la intoarcere la ducere merg pe autostrada , cine vine e ok , cine nu ne vedem acolo ma bag si eu dar nu stiu cum draq sa ajung la benzinaria aia venind din drumul taberei ... imi da cineva niste repere ? multumeeeeeeeeeesc uite-te pe wikimapia , pe link-ul ala , din dr tabarei e simplu , ajungiu la eroilor si tii cursul Dambovitei pe chei pana la pasajul marasesti , o iei prin pasaj , si o tii drept . o sa marchez zilele astea pe o harta trasee simple , din piata unirii , din fata parcului tineretului , de la timpuri noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 ok man vezi ca drumul pe la enisala "babadag" este super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trainspotting Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 si de la pasajul marasesti tin drumul sau cum ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 treci prin pasajul marasesti si tii drept pana la autosrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Ma bag si eu. Vin cu o KAWA visinie. Vin din Militari asa ca daca vrei TRAINSPOTTING ne vedem joi pe 1 la ora 5 in fata la Cora Lujerului si mergem impreuna.Stiu drumul si ajungem foarte repede.Bem si o cafea in Peco pana se strang toti. Astept PM daca vrei sa mergem impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fox32 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 vedeti ca viteza de deplasare o sa fie in jur de 100 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 hop si eu prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C motor Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 ma bag si eu dar nu stiu cum draq sa ajung la benzinaria aia venind din drumul taberei ... imi da cineva niste repere ? multumeeeeeeeeeesc eu plec din dr taberii...asa ca suna: 0765425056 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuNiK@ Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Ma bag si eu. Vin cu o KAWA visinie. Vin din Militari asa ca daca vrei TRAINSPOTTING ne vedem joi pe 1 la ora 5 in fata la Cora Lujerului si mergem impreuna.Stiu drumul si ajungem foarte repede.Bem si o cafea in Peco pana se strang toti. Astept PM daca vrei sa mergem impreuna. eu plec din dr taberii...asa ca suna: 0765425056 Cei care stau in miliatari si in dr taberei , propun sa ne intalnim toti la ora 5 la cora si s-o intindem la 5:30 spre ceilalti..care vor sa mai vina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator FOXXkid Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Salut , cautam insotzitori pentru vama si m-am impiedicat de voi, asha ca poate ma luatzi si pe mine sunt cu o aprilia supermoto de 550 sii o cam chinui cu 100 la ora (vit maxima 190), nu se poate negocia viteza? adica macar 20 - 30 la ora in plus, ca asha o sa ajungem noaptea, plus ca am rezervorul de 8 litri numai,... asha ca o sa trag destul de des prin satucuri... .. eh mai vedem Editat Aprilie 25, 2008 de FOXXkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Aprilie 26, 2008 Autor Share Postat Aprilie 26, 2008 eu am propus ora de plecare , daca sunt vitezomani plecam in acelasi timp , dar nu e nevoie sa ajungem si in acelasi timp . eu tin 100-110 , fiecare tine viteza pe care o vrea . nu am dat lege pt viteza 100 . si la 06:30 am plecat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Salut si Paste Fericit, De 1 mai ma alatur si eu celor care vor sa mearga in vama pe drumul vechi. ...vamaaaa i'm coming Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 pai, ma ia cineva pasager??? pasager profesionist ( cu toate ca prefer sa fiu eu la ghidon) cuminte in spate, nu ma misc, ma las si pe curbe ) dc nu .. vin cu trenul si ne vedem pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 pai, ma ia cineva pasager??? pasager profesionist ( cu toate ca prefer sa fiu eu la ghidon) cuminte in spate, nu ma misc, ma las si pe curbe ) dc nu .. vin cu trenul si ne vedem pe acolo joane... masina tata.. cu trenul faci 8 ore in pana mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) pai prietene, da'mi un betiv sa'mi conduca masina. dar mai ales s ama suportem pe mine in masina in timp ce eu beau si el conduce. la dus mai gasesc.. dar la intors mai greu si oricum imi place cu trenul:d e si mai mare caterinca Editat Aprilie 27, 2008 de JhOn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate