Hector18 Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Ce parere aveti de un site pt motociclisti care au viteziste de 125 cc, cu poze, manuale, clipuri, tuning, wallpapere, etc.. Astept sugestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 E o idee buna, dar trebuie sa ai un hosting destul de generos (mai greu daca e gratuit) care sa iti permita sa pui toate chestiile pe care le vrei, si in acelasi timp sa-ti ofere si posibilitatea unui script server-side (php, asp etc). Eu vreau sa fac unul pentru scutere si scuteristi. Spor la treaba. Poate chiar colaboram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Era unu in engleza dar nu stiu ce s-a intamplat pt ca nu il mai gasesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Pentru Honda NSR 125 e asta : http://www.nsr125.com/ . Are cam tot ce ma intereseaza, plus un forum urias... Succes, Remi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Hector...te apuci de treaba? Pai daca faci treaba serioasa anunta-ma si pe mine ca ma bag Da PM sa dai niste detalii :?: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 Saptamana viitoare o sa am ceva timp liber si o sa ma apuc sa vad ce pot sa fac. MVTarts: Cand ma apuc o sa colaboram si vedem noi c facem!!! pana atunci numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Iunie 23, 2005 Autor Share Postat Iunie 23, 2005 M-am apucat sa fac un site despre cagiva mito. Rog pe cei care sunt posesori de aceasta motocicleta sa scrie un review despre motocicleta si sa ataseze o poza cu ea ca sa le pun pe site(nu uitati si numele ca sa il trec acolo). va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 nu inteleg de ce nu bagati in lupta asta la 125...si cagiva raptor...care este un motor superb(pt categoria lui)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 Poate pentru ca nu e din aceeasi clasa.E adevarat ca e o 125cc , dar e naked bike. YoungBiker.de 125cc[/url] Aici poti vedea ca si 125urile se impart in mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Dar as considera mai bine realizat site-ul despre 125cmc-uri daca ar fi incluse "biciclete" din toate categoriile Intelegi Hector? Mai multi pasionati ar accesa pagina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 exact. ar fi mult mai fain daca ar fi cu tot felul de motoare de 125, nu numai sport. asa se pot schimba impresii si poti afla mai multe lucruri, poate site-ul sa aiba si o sectiune cu scutere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Allien Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Sincer sa fiu e cam sec siteu si nu prea are legatura cu motociclismul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Sincer sa fiu e cam sec siteu si nu prea are legatura cu motociclismul ... 212361[/snapback] de ce sa fie sec? se paote realiza ceva super. se pot face comparatii dintre diferite motociclete de 125, din toate categoriile, cu viteza maxima, acceleratie, putere, greutate, dimensiuni, capacitate rezervor benzina, autonomie, consum, etc. cam cum se compara telefoanele de pe nokia.com ca sa nu mai zic de forum si impresii personale, poze, tutoriale si sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Sincer sa fiu e cam sec siteu si nu prea are legatura cu motociclismul ... 212361[/snapback] Bine, nu esti obligat sa-l accesezi...si poate l-ai face tu sa nu fie sec, mai bine ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaca_Nebuna Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Cagiva domnului Andy arata BETON pe langa Hondutza mea... Deci, ar fi cazul sa fim seriosi ) BTW, gasiti pe net destule siteuri de 125cc in diferite limbi... Ati putea lua de acolo chestii interesante si sa le postati la voi... Asa ar deveni foarte util si accesat... Papa si bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Allien Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 nu inteleg de ce nu bagati in lupta asta la 125...si cagiva raptor...care este un motor superb(pt categoria lui)... 191081[/snapback] Am auzit ca vrei sa vinzi cagiva Raptor. Dami nishte detali despre ea inmatriculata, poza an, Pret Etc . Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Allien Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Nu am nimic cu siteu dar cu continutu din el pentru ca , daca spui ca e site cu motociclete de 125 si alea alea pun motociclete nu scriu despre mine .. viata mea si imi pun 30 de poze cu mine si am facut un site despre motociclete de 125 .. eu in siteu ala 125 am vazut numai cand a spus ca are o Cagiva MITo de 125 in rest e un site despre el .. No Offence mai cauta ceva templateuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Noah lasa ca in viitorul apropiat intram cativa si il facem, cu tot cu templete (daca tu vrei) nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Allien Postat Octombrie 11, 2005 Share Postat Octombrie 11, 2005 Daca Vrei lasa-mi un mesaj si eu o am sa iti dau poze cu motoare de 125 si date despre ele. (Poze cu tine nu am sa iti dau sa mai pui pe site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 ce parere aveti de cagiva mito? merita 4300 euro cip? daca scoti limita de putere am auzit ca are 34 cai si se duce in jur de 170. daca mai e in garantie si scoti limita de putere pierzi garantia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Stie cineva un site pt honda cbr 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Stie cineva un site pt honda cbr 125 Google.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 un site care v-ar interesa este: http://www.125ccsportsbikes.com sper ca in curand sa existe un site, (eventual un topic pe motociclism) pt cei cu 125 si 250 - 2 timpi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 ma adresez celor cu Aprilia rs 125: care este dimensiunea carburatorului acestei motociclete si fima producatoare? din cate stiam in mare parte au dellorto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Chiar daca spuneti ca sunt o gramada de siteuri pe net despre motociclete/scutere de 125 cc...nu ar fi fainutz si un site romanesc serios care sa ramana bazat pe tema?...care sa nu devieze in album foto ...din cate imi aduc aminte siteul youngbikerz.de (nu mai stiu exact siteu dar ceva de genu era...l-a postat cineva mai sus) era destul de reusit... Ar fi interesant ca siteul sa fie updateat sa zicem saptamanal...si sa contina tot felu de articole/poze despre motocicletele/scuterele de 125 care sunt deja prezente pe piatza si cele care urmeaza sa apara (ex: Aprillia RS 125 modelu 2006 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate