Tsunami Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Am fost in Elvetia weekendul trecut cu masina. Peisaje si sosele de ti se taie respiratia. VREAU acum cu motocicleta la cort sau pe la pensiuni (Bed & Breakfast) insa nu ma-ndur sa merg atata distanta prin romania si ungaria (de la anu sunt in bucuresti). intrebare: ati incercat careva sa puneti motorul si bagajele in tren pana in austria/germania/italia/ elvetia? exista posibilitatea asta in bucuresti? in caz ca mai exista doritori de excursie pentru la anu, welcome. prefer touring bikes. eu am un fazer 600 si o mandra-n spate. inca 2-3-4 motoare ar fi ideal o sa mai merg in elvetia o data peste 2 weekenduri (va spun, m-a lasat paf, si am mai vazut munti la viata mea) daca vreti poze, dati de stire. cel mai minunat e noaptea, culcat in lucerna sa te uiti la stelele care cad pe tine. oh my god!!!!! i mean OH MY GOD!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) Am fost in Elvetia weekendul trecut cu masina. Peisaje si sosele de ti se taie respiratia. VREAU acum cu motocicleta la cort sau pe la pensiuni (Bed & Breakfast) insa nu ma-ndur sa merg atata distanta prin romania si ungaria (de la anu sunt in bucuresti). intrebare: ati incercat careva sa puneti motorul si bagajele in tren pana in austria/germania/italia/ elvetia? exista posibilitatea asta in bucuresti? in caz ca mai exista doritori de excursie pentru la anu, welcome. prefer touring bikes. eu am un fazer 600 si o mandra-n spate. inca 2-3-4 motoare ar fi ideal o sa mai merg in elvetia o data peste 2 weekenduri (va spun, m-a lasat paf, si am mai vazut munti la viata mea) daca vreti poze, dati de stire. cel mai minunat e noaptea, culcat in lucerna sa te uiti la stelele care cad pe tine. oh my god!!!!! i mean OH MY GOD!!!!! si cum stai asa pe tren, sa ai grija la sarmele pe sub care trece trenu'... In lucerna...auzi fantezii... Editat August 8, 2008 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 pai pune poze daca ai. nu ne amagi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 bucuresti- ungaria-austria o faci intr-o zi daca tragi constant. eu am facut drumul asta cu bagaje multe, respectand limita de viteza si nu am avut nici pe dracu ..cu trenul nu stiu cat costa dar cred ca iesi mult mai scump .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 bucuresti- ungaria-austria o faci intr-o zi daca tragi constant. eu am facut drumul asta cu bagaje multe, respectand limita de viteza si nu am avut nici pe dracu ..cu trenul nu stiu cat costa dar cred ca iesi mult mai scump .. cu mobra? poate doara cu caravana...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 pai pune poze daca ai. nu ne amagi sure, enjoy pozele au fost facute pe 15, 16 si 17 august in elevtia some more here Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maa Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 (editat) Am fost in Elvetia weekendul trecut cu masina. Peisaje si sosele de ti se taie respiratia. VREAU acum cu motocicleta la cort sau pe la pensiuni (Bed & Breakfast) insa nu ma-ndur sa merg atata distanta prin romania si ungaria (de la anu sunt in bucuresti). intrebare: ati incercat careva sa puneti motorul si bagajele in tren pana in austria/germania/italia/ elvetia? exista posibilitatea asta in bucuresti? in caz ca mai exista doritori de excursie pentru la anu, welcome. prefer touring bikes. eu am un fazer 600 si o mandra-n spate. inca 2-3-4 motoare ar fi ideal o sa mai merg in elvetia o data peste 2 weekenduri (va spun, m-a lasat paf, si am mai vazut munti la viata mea) daca vreti poze, dati de stire. cel mai minunat e noaptea, culcat in lucerna sa te uiti la stelele care cad pe tine. oh my god!!!!! i mean OH MY GOD!!!!! tsunami, tu ai obiceiul sa faci 4-5 topicuri pe aceeasi tema, am observat eu... frumoase peisaje Editat August 19, 2008 de maa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 tsunami, tu ai obiceiul sa faci 4-5 topicuri pe aceeasi tema, am observat eu... frumoase peisaje n-am hobby-ul asta daca s-antamplat a fost din alte motive thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boaba_bw Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 intrebare: ati incercat careva sa puneti motorul si bagajele in tren pana in austria/germania/italia/ elvetia? exista posibilitatea asta in bucuresti? intreaba-l pe Mad Max cum e cu motoreta in tren.. El a incercat, si cu toate ca i-a cumparat bilet si mobrei... Nasu' l-a dat jos la prima... Asta se intampa acum vreo 5-6 ani pe un personal Brasov-Bucuresti..saracu' la Timisul De Jos(sau de Sus) a coborat...si a venit pe langa ea pana la Ploiesti. El e personajul daca nu-l cunosti: intrebare: ati incercat careva sa puneti motorul si bagajele in tren pana in austria/germania/italia/ elvetia? exista posibilitatea asta in bucuresti? intreaba-l pe Mad Max cum e cu motoreta in tren.. El a incercat, si cu toate ca i-a cumparat bilet si mobrei... Nasu' l-a dat jos la prima... Asta se intampa acum vreo 5-6 ani pe un personal Brasov-Bucuresti..saracu' la Timisul De Jos(sau de Sus) a coborat...si a venit pe langa ea pana la Ploiesti. El e personajul daca nu-l cunosti: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 intrebare: ati incercat careva sa puneti motorul si bagajele in tren pana in austria/germania/italia/ elvetia? exista posibilitatea asta in bucuresti? intreaba-l pe Mad Max cum e cu motoreta in tren.. El a incercat, si cu toate ca i-a cumparat bilet si mobrei... Nasu' l-a dat jos la prima... Asta se intampa acum vreo 5-6 ani pe un personal Brasov-Bucuresti..saracu' la Timisul De Jos(sau de Sus) a coborat...si a venit pe langa ea pana la Ploiesti. El e personajul daca nu-l cunosti: intrebare: ati incercat careva sa puneti motorul si bagajele in tren pana in austria/germania/italia/ elvetia? exista posibilitatea asta in bucuresti? intreaba-l pe Mad Max cum e cu motoreta in tren.. El a incercat, si cu toate ca i-a cumparat bilet si mobrei... Nasu' l-a dat jos la prima... Asta se intampa acum vreo 5-6 ani pe un personal Brasov-Bucuresti..saracu' la Timisul De Jos(sau de Sus) a coborat...si a venit pe langa ea pana la Ploiesti. El e personajul daca nu-l cunosti: nu stiu daca a inceput si la noi,dar urmareste asta http://www.realitatea.net/cfr-introduce-in...sme_290921.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Venind din Romania spre Elvetia se poate lua trenul din Viena la Feldkirch (practic traversezi Austria). Orar si preturi http://www.autoreisezug.ch/ In Romania din cate stiu se discuta ceva dar nu stiu in ce stadiu sunt. Bafta PS Daca doresti, da un PM cand mai ajungi poate ne vedem macar la o berula daca nu la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 20, 2008 Autor Share Postat August 20, 2008 intrebare: ati incercat careva sa puneti motorul si bagajele in tren pana in austria/germania/italia/ elvetia? exista posibilitatea asta in bucuresti? intreaba-l pe Mad Max cum e cu motoreta in tren.. El a incercat, si cu toate ca i-a cumparat bilet si mobrei... Nasu' l-a dat jos la prima... Asta se intampa acum vreo 5-6 ani pe un personal Brasov-Bucuresti..saracu' la Timisul De Jos(sau de Sus) a coborat...si a venit pe langa ea pana la Ploiesti. nu ma refer la "manarii" vroiam doar sa aflu daca exista vagoane specializate si rampe de incarcare. altceva nu ma intereseaza nu stiu daca a inceput si la noi,dar urmareste asta http://www.realitatea.net/cfr-introduce-in...sme_290921.html excelent. mersi Venind din Romania spre Elvetia se poate lua trenul din Viena la Feldkirch (practic traversezi Austria). Orar si preturi http://www.autoreisezug.ch/ In Romania din cate stiu se discuta ceva dar nu stiu in ce stadiu sunt. Bafta PS Daca doresti, da un PM cand mai ajungi poate ne vedem macar la o berula daca nu la o tura keep in touch mate. tu unde locuiesti? eu la sfarsitul lunii plec in nantes pentru 4 luni si apoi... bucuresti mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate