ENDUROSTORE Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Motomania va asteapta pe traseul enduro din cadrul circuitului Ciolpani, in weekend-ul 18-19 octombrie pentru un test-drive cu urmatoarele motociclete KTM: 65 SX 150 SX 450 SX-F 125 EXC 250 EXC-F 400 EXC - 2 buc. 530 EXC Toti cei interesati sunt pentru orice detalii suplimentare, feel free to contact us!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 as vrea sa incerc un ktm mare, nu pe circuit, mai mult pe strada, e posibil? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 pe motomania.ro zice ca se poate test-drive cu 990Adventure daca dai telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 sper sa nu uit sa vin si eu , si sper sa ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Trebuie echipament full obligatoriu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 Pentru KTm 990 Adventure test-drive te asteptam cu un telefon sau la sediul nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Trebuie echipament full obligatoriu? va multumesc, nu-mi trebuie decat 10-15 min max. pe drum nu pe aratura. lipsesc 2 sapt va sun cand vin. vreau sa vad cum e fata de gs1200/800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 1, 2008 Autor Share Postat Octombrie 1, 2008 Trebuie echipament full obligatoriu? BooBoo, ideal este sa vii cu echipament full de enduro, foarte importante fiind cizmele, armura si genunchierele(mai are rost sa zic de casca:)?) ; in cazul in care nu ai echipament poate gasim ceva si pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Ok, echipamentul ca echipamentul... dar motocicleta pe masura mea gasiti? Sper sa nu ploua (rau)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Ok, echipamentul ca echipamentul... dar motocicleta pe masura mea gasiti? Sper sa nu ploua (rau)! ma manca in buricele degetelor sa intreb eu asta... dar am zis mai intai sa vad daca e o zi buna de glumitze... am fost si eu prin vara si gaseai BooBoo si motorete pe masura ta. Daca mai aduc si quad-ul cela smecher... te-ai facut cu test ride Cat despre ploaie... te duci la teste de offroadareala... porcaiala in noroi de cea mai buna calitate... Ploaia nu poate fi decat un bonus. Laudabila initiativa... Poate ar trebui mai multi dealeri sa se uite la voi cum se face.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Ok, echipamentul ca echipamentul... dar motocicleta pe masura mea gasiti? Sper sa nu ploua (rau)! 65SX - ideal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) vom avea test-drive si duminica pentru ca sambata e deja full... STIRE DE ULTIMA ORAAAA O sa ii avem prezenti pe 3 membrii ai echipei Vectra Racing (dintre care doi piloti de uzina KTM, Casteau si Verhoeven http://www.fransverhoeven.com/ ) and i do belive you all know what that means!!!!!!!!!!!!!!!superrrr-distractttiiiieeeee Editat Octombrie 17, 2008 de MOTOMANIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Se mai pot face programari pentru duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 va multumesc, nu-mi trebuie decat 10-15 min max. pe drum nu pe aratura. lipsesc 2 sapt va sun cand vin. vreau sa vad cum e fata de gs1200/800. Tradatorule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 18, 2008 Autor Share Postat Octombrie 18, 2008 ziua de azi a fost foarte placuta...desi nu am prea avut timp sa admir motoarele si pe cei care le testau (formulare peste formulare si muuulllte biletele ), pot totusi sa zic ca a iesit bine...ne-au fost alaturi cei de la Motomagia, Acerbis cu noua colectie, Redbull ne-a furnizat "energie", cei care mi-au adus aminte de "cadoul Motomania" l-au si primit ....desi vineri seara a plouat, azi a fost o zi superba..o sa revin cu poze; mai avem ziua de maine, sunteti asteptati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Ati facut treaba buna baieti. Cred ca toti care au venit s-au convins ce inseamna sa te dai pe orice teren cu o gama variata de motoare. Vremea a fost frumoasa, circuitul bine amenajat, ktm-urile nota 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 (editat) pentru organizare si pentru event Editat Octombrie 19, 2008 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate