Aleksz Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Se cauta amatori de o tura scurta pana in Bicaz, sau mai sus... (cheile bicazului, lacu rosu, Ghiorghieni...) . Daca vremea e favorabila sambata(25.oct) sau duminica(26.oct), sa mergem sau sa ne intalnim in una din locatiile mentionate. Deocamdata suntem 2 oameni din Bacau. Detaliile urmeaza sa le stabilim impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) daca e duminica,posibil sa vin,tot asa,mai dimineata daca ma primiti,bineinteles de curiozitate,cati km sunt? ps:fix in seara asta ma sfatuia cineva sa ma duc la lacul rosu Editat Octombrie 21, 2008 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 115 km pana la Bicaz parca ... Daca ne (ca suntem 2 motoare) pasenta, venim si noi (Vn-800 si Bandit de 600) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Bacau - Piatra, 60 km, plus vreo 2 in Piatra, plus 26 pana la Bicaz, nu ies 115 Cred ca pana la Lacu Rosu sunt cam 115, din Bacau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Bacau - Piatra, 60 km, plus vreo 2 in Piatra, plus 26 pana la Bicaz, nu ies 115 Cred ca pana la Lacu Rosu sunt cam 115, din Bacau. Piatra Neamt - Gheorgheni sunt 100 km! si Bacau - Gheorgheni 140 km rotunjit! Daca veniti prin Gheorgheni ne-am putea intalni sambata dupa masa sau duminica de la amiaz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Piatra Neamt - Gheorgheni sunt 100 km! si Bacau - Gheorgheni 140 km rotunjit!Daca veniti prin Gheorgheni ne-am putea intalni sambata dupa masa sau duminica de la amiaz! dai tu vreo' cinzeaca dane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 dai tu vreo' cinzeaca dane? O bere pot da si eu! !Ce e mai naspa ca nu pot veni cu motorul ca l-am bagat la iernat si in plus nici nu mi-am mai platit RCA-ul ca mi-a expirat! dar pot sa ma intalnesc cu voi prin oras in timpul mai sus mentinat daca nu apar alte modificari la munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 hehe..pentru simbata, discutam, lordule!! O bere pot da si eu! !Ce e mai naspa ca nu pot veni cu motorul ca l-am bagat la iernat si in plus nici nu mi-am mai platit RCA-ul ca mi-a expirat! dar pot sa ma intalnesc cu voi prin oras in timpul mai sus mentinat daca nu apar alte modificari la munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 hehe..pentru simbata, discutam, lordule!! O bere pot da si eu! !Ce e mai naspa ca nu pot veni cu motorul ca l-am bagat la iernat si in plus nici nu mi-am mai platit RCA-ul ca mi-a expirat! dar pot sa ma intalnesc cu voi prin oras in timpul mai sus mentinat daca nu apar alte modificari la munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 hehe..pentru simbata, discutam, lordule!! poate ne vedem..posibilitati de cazare la voi???..suma, locul, da'mi un semn!! O bere pot da si eu! !Ce e mai naspa ca nu pot veni cu motorul ca l-am bagat la iernat si in plus nici nu mi-am mai platit RCA-ul ca mi-a expirat! dar pot sa ma intalnesc cu voi prin oras in timpul mai sus mentinat daca nu apar alte modificari la munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Baieti .. eu din pacate am o porcarie de scuter )) deocamdata... dar.. daca aveti o shufa.. rezistenta..si ma legati de voi .. )) merg si eu )) ... Ce parere aveti ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) O varianta convenabila (pentru cei din Bacau) ar fi sa ne intalnim in Petrom - Gherasiesti duminica la ora 11.... Iar vremea .... 13/14 grade, soare cu nori ... desigur, prognoza se mai poate schimba... (saptamana asta a evoluat spre bine..) Editat Octombrie 23, 2008 de Aleksz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 hehe..pentru simbata, discutam, lordule!! Ahoi! Sper sa nu apara modificari la programul de la locul munca, ca atunci sigur ne intalnim!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_passs Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 ploua in draci la Iasi , asa ca nu am idee cum o sa mergem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 La fel de mizerabila e vremea si in Bacau Maine mai vedem ce si cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Sperantza moare ultima....!! Poate ne intalnim cu baietii astia: /index.php?...81850&st=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) Sperantza moare ultima....!! Poate ne intalnim cu baietii astia: /index.php?...81850&st=10 Sorry pt.dubla Editat Octombrie 24, 2008 de krokodilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 In noaptea dintre 23-24 a plouat destul de bine! Un link cu vremea - http://www.vremea-meteo.com/prognoza/vreme...O022|Gheorgheni Eu numai sambata intre orele 12-20 am sa fiu liber, sper sa ne intalnim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Octombrie 25, 2008 Autor Share Postat Octombrie 25, 2008 (editat) Pentru cei din Bacau care doresc sa mearga: Ne intalnim maine dimineata la ora 11 (ora schimbata, adica ora 12 dupa ceasul vechi) . Locul de intalnire: statia Petrom din Gheraiesti. Asteptam maxim 30 de min sa vina toata lumea, si apoi.. la drum. Iar despre vreme... e bine ca nu vor fi precipitatii, si nu prea bine ca maximele, pe traseu, nu vor depasi 12 grade. Editat Octombrie 25, 2008 de Aleksz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Ahoi!Oameni buni eu sunt la ora asta pe afara si va spun ka aici e frig, sunt vreo -5 si recomandarea mea este sa va imbrakati bine ka altfel o sa fie jale pt.voi!va doresc drum bun,din pakate nu am sa pot sa ma intalnesc cu voi pt.ka sunt la munka!bafta si asfalt uskat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Pentru cei din Bacau care doresc sa mearga: Ne intalnim maine dimineata la ora 11 (ora schimbata, adica ora 12 dupa ceasul vechi) . Locul de intalnire: statia Petrom din Gheraiesti. Asteptam maxim 30 de min sa vina toata lumea, si apoi.. la drum. Iar despre vreme... e bine ca nu vor fi precipitatii, si nu prea bine ca maximele, pe traseu, nu vor depasi 12 grade. OK!!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Noiembrie 1, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2008 Tura noua... /index.php?...p;#entry1550930 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate