dead_man_walking Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 AN FABRICATZIE 1992 kilometri: 32.000, atat arata bordul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 e superba...sa aveti grija unu de altu...si fara incidente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 30, 2006 Autor Share Postat Aprilie 30, 2006 e superba...sa aveti grija unu de altu...si fara incidente... am fost s-o iau de la tg muresh shi pana in bucureshti, i-am cam facut botezu :baldy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 (editat) am fost s-o iau de la tg muresh shi pana in bucureshti, i-am cam facut botezu :) asa, astea fiind zise, ma nebunule, multa bafta cu noua jupaneasa, sa ai grija de ea si s-o pupi in fiecare seara de noapte buna, ca sa nu dea cu tine prea des prin shanturi. Editat Aprilie 30, 2006 de ares666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 BRAVO OMULE!! MA BUCUR MULT PT TINE. BAFTA MULTA IMPREUNA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Sa ai grija de ea DMW-ule si sper ca ti-a placut drumu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Ludixul nu e gelos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 bravos, felicitari s-o stapanesti sanatos si fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 30, 2006 Autor Share Postat Aprilie 30, 2006 Sa ai grija de ea DMW-ule si sper ca ti-a placut drumu intre targu muresh shi brashov superb, fara gropi!!! dupa brashov pana in bucureshti de cacao drumu!!! plin de gro[pane shi denivelari pe serpentine, iar deneul a ajuns rau de tot!!!! multzumesc lu nenea shoferu care a franat brusc in fatza mea shi io nefiind obishnuit cu motoru am blocat roata fatza shi am simtzit asfaltu buna geaca ta Axo!!! nici nu s-a zgariat de la impact!!!! Ludixul nu e gelos ? inca nu le-am facut cunoshtiintza!!! :baldy: off topic: tzin sa multzumesc pe aceasta cale lu nenea politzistu care m-a iertat de o amenda usturatoare!!!! depashire pe linie continua dubla!!!! io ce sa fac daca camioanele alea mergeau cu 70 la ora, trebuia sa le depashesc!!! cre ca s-a simtzit vinovat ca statea la panda in varful dealului shi urmarea circulatzia ascuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 abia astept sa o vad la motoRock anu asta ....asta presupunand ca vi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 30, 2006 Autor Share Postat Aprilie 30, 2006 abia astept sa o vad la motoRock anu asta ....asta presupunand ca vi... is obligat sa vin!!! ma fugareshte dan ( chelsoi ) dup-aia prin toata tzara daca lipsesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Man sa iti fie de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Felicitari ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Frumos motoras, vazut live la Brasov.... DMW-ule, sa il stapanesti sanatos si sa te poarte pe unde vrei tu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 BRAVO, condamnatule! Sa ai parte de cea mai lunga shi chinuitoare "moarte" pe shadow, asta pana treci pe veneul de 2000! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 la fatza ta de xerox, normal ca nu itzi amenda! am sa-tzi dau multa.....documentatzie! dar trebe sa ma rogi, deh, blancurile sunt scumpe sau la schimb pe beri "negre"! sper sa-tzi foloseasca doar ca lectura suplimentara! mai vorbim cand o s-o aduc shi io p'a mea... de pe vremea cand doar te gandeai la EA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ion54 Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 S-o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute! M-am uitat la poze si tocmai vroiam sa-ti zic sa pui, repede, cauciucuri noi pe ea ca sunt tocate rau. Uita-te si la varsta lor si daca sunt mai vechi de 3-4 ani schimbale ca nu mai au aderenta. Probabil ca de aia ai si scapat-o pe jos la frana. Stiu moto si cu cauciucuri bune, la temperaturi normale (peste 10C) dupa ceva kilometri de mers e imposibil sa blochezi roata fata pe asfalt uscat. Cauciucurile s-au dus cand legaturile alea mici dintre profile (cauta-le ca le gasesti in santulete) sunt la aceeasi inaltime cu profilul. Vezi si peretii laterali sa n-aiba crapaturi si, cand schimbi cauciucurile verifica si camerele sa fie bune si tot asa nu mai vechi de 4 ani! Inc-o data multe excursii placute fara evenimente nedorite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Felicitari. S-o calaresti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 30, 2006 Autor Share Postat Aprilie 30, 2006 Sa o stapanesti sanatos si fara julituri. Acuma te afecteaza ca te strecori mai greu prin Bucuresti? Geo da ludixu ce are prin bucureshti!!! multzumesc tuturor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 DMW-ule, ai reusit sa-i pui la punct scarita stanga spate? Ca a ramas cu traumatisme de la cazatura. In rest ce sa zic, arata bine si e destul de comoda (m-am urcat pe ea la mielu in timp ce tu dormeai ). S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. Acum tre s-o uzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 30, 2006 Autor Share Postat Aprilie 30, 2006 DMW-ule, ai reusit sa-i pui la punct scarita stanga spate? Ca a ramas cu traumatisme de la cazatura. In rest ce sa zic, arata bine si e destul de comoda (m-am urcat pe ea la mielu in timp ce tu dormeai ). S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. Acum tre s-o uzi motoru nu a patzit nimic de la cazatura!!! scaritzele erau intzepenite pentru ca de vro 5 ani nu s-a mai plimbat nimeni cu motorul ala in germania!!! de udat o tot ud de 2 zile, daca nu te nimereshti prin preajma :baldy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 felicitari DMW!! stim cat ai asteptat un Shadow!! sa te bucuri de el fara incidente!! inca o data felicitari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Sa o calaresti sanatos si sa ai grija de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 S-o stapanesti sanatos.Si vezi cand te sui pe ea sa o faci pe partea stanga a ei, nu cum ai facut cu motoru' meu. Stangaciule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 As remarca doua lucruri.... 1. iti lipseste numarul de inmatriculare 2.XV250 viragoul lui nevasta ce i-am facut cadou de ziua ei e mai frumoasa (si e supraaalimentat pe deasupra) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate