kriminal Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 In sfarsit a aparut si mult-asteptatul prim numar Motociclismo din 2010! Stiri (inclusiv detalii despre Salonul AMR) Prezentare showroom nou Harley-Davidson Prezentare showroom Dementor KTM Interviu Catalin Cazacu Test comparativ Aprilia RSV4 Factory si BMW S 1000 RR (pilot de test: Gabor Talmacsi) Test noul Kawasaki Z1000 Comparativ BMW K 1300 S, Honda VFR1200F si Kawasaki GTR1400 Anduranta Vespa S50 Test Kawasaki Versys Echipamente si accesorii Sport - Festivitati premiere 2009, Piloti romani la Almeria, Motociclismul viteza pentru copii, Avanpremiera MotoGP si WSBK Tehnica - Mai mult de doua roti Second-hand - Superbike-uri clasice (Kawasaki ZX-7R, Suzuki GSX-R 750, Yamaha YZF750) Anunturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 uraaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Cam peste tot la dughene gasesti Univers Moto, insa mult asteptatul numar Motociclismo primul din 2010 (abia la mijlocul lui februarie!!) nu il gasesc. Mesaj completat Gata, in sfarsit am gasit in aeroport revista. Ma interesa articolul cu clasa 750 veche, dragut, mergea mai lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 unde se mai gaseste motociclismo?? prin Agip nu l-am mai vazut de vreo 4-5 luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Eu l-am găsit la niÂşte chioÂşcuri de presă.Nu toate chioÂşcurile il au.Intreabă si tu pe la mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Păi bine mă Marius, vă mai lasați mult așteptați? Voi căuta și eu numărul 31, că-l laudă Balamuc peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crossroad Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Vad un mare minus in revista din februarie. Onorabilul Marc Sandu unde este? De ce nu mai are articole? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 a mai ramas doar marius sa duca greul din pacate .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Mda...din pacate vremurile grele aduc solutii triste... . Chiar si asa vad ca Motociclismo a tinut capul sus...revista a ramas de calitate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 am apucat sa rasfoiesc si eu noul numar. articole de calitate si teste interesante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Am sanse sa o mai gasesc si eu undeva ? Ca pe la kiosk-uri gasesc doar Univers moto ultimele 2 numere care deja le am. Daca stie cineva pe unde as putea sa gasesc revista mai sus mentionata rog sa-mi dea un pm. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate