foxdesert Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 (editat) veni, vidi, vici cu impresii frumoase de la petrecerea ItaliaMotors, dovada poze, multe poze cu protagonisti si calutzii lor (mai multi armasari decat bipezi prin poze dar asta e, cine vrea se cauta si se recunoaste) de la oldtimere pana la moto de generatie noua. sper ca v-ati simtit la fel de bine ca mine P.S. Nea Papuc tot respectul pentru domnia ta, dar vai de epigonii care vor sa se dea in spectacol. Razvan va contribui maine la "esenta" reportajelor tv: haita de roackeri satanisti motociclisti, cu Bacchus in brate si Hermes pe o roata la viteza tampita. laser frate! si un mic filmuletz. scuzati calitatea imaginii MVI_0239.AVI Editat Aprilie 1, 2007 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Am ajuns si eu acasa!! Stiu.... sunt o lepra!! E tarziu...... Si acum parerile.. in ordine cronologica! Am ajuns acolo (cu motoru')... Frumos, dar dupa o Cola ma simteam rau, asa ca am fugit acasa, am lasat mobra si am revenit Mi-a facut mare placere sa cunosc posesori de SV si aspiranti! (don'shoara cu CBR125R care vrea SV, am promis ceva, dar nu am luat nr de tel, asa ca da un PM si rezolvam promisiunile!!).. Cand am revenit, mare minune, mare.. Stephon calare pe camere, microfoane, etc Si se chinuia ca bezmeticu, in timp ce un "ceva" se dadea cu 100+ (130-140 mai precis) pe o roata pe straduta aia mica... Tare frustrat omu'!! Ii urez succces la Everest in vara!!! Dupa care iar am stat, iar am cunoscut oameni, pe unii ii stiam, dar nu faceam legatura cu cei care sunt pe aici, pe forum... Nu a mai fost nici un miss/mister dar i-am gasit noi pe acolo In final, nijte nemernici oridinari, ca deh... traim in infectia de Romanica, i-au furat manusile lu' Stefan... Proaspat cumparate!! Nu mai are rost sa spun ca daca ii aflu, ii calc pe cap razand, dar le doresc tot raul din lume.. inclusiv pe al meu!! Jigodii!!! Mare placere, totodata, cand am facut cunostinta cu Ursu.. Mishu.. Mishu.... Maine mergem la 'motolouis' in scopuri caritabile! Pt mai multe detalii, va rog PM!!! Ma trezesc eu pe la 12:00 si citesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barthez Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 (editat) Misto party-ul, Motoare, roakeri, fitzosi, eu , mici, bere, carnaciori, "beneficiarul" park rupea si el motorul pe-o roata superaglomerata, dar in fine cik face parte din entertainment. All in one a fost dragutz. Si btw...cine si-a parcat frate motoru fix-direct pe mobra mea sprijinit? Nu de alta da mi-a zgariat si mie putin rezervorul cu oglinda(am pus poza cu 125u' rezemat pe porcu meu. Editat Aprilie 1, 2007 de barthez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 parca era o fata cu el. cu 125 adica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 ..la prima privire, e singura poza care a iesit cat de cat okay (de, poze facute cu mobilu'.. care tot mobil ramane, mai ales noaptea.. ).. Poza e facuta pe la 22:19, asa ca Dragos.. data aviatoare.. inca un frigider.. All in all.. Patru.. stele.. John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barthez Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 parca era o fata cu el. cu 125 adica. A iesit la polish, no problem,,,vrem poze si filmuletze de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 ..la prima privire, e singura poza care a iesit cat de cat okay (de, poze facute cu mobilu'.. care tot mobil ramane, mai ales noaptea.. ).. Poza e facuta pe la 22:19, asa ca Dragos.. data aviatoare.. inca un frigider.. All in all.. Patru.. stele.. John Tare de tot asta cu frigiderul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 (editat) wuahahahahaha poza cu rezervoru de yamaha era cumva R6 ele ? dar io unde era??)=)) da ala e...=))=))) Editat Aprilie 1, 2007 de Mikels Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 ala era R6-le lui marius, hmm Tot n-am aflat cine mi-a facut poza la gixxer cand am plecat, vreau poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 poza aia cate ti-a fct-o ala merge direct la politie ca dovada ca meri cu spidana ca incepator... ) relax man, iti fac eu poze pe mobra cate vrei. si ies ceva mai bine decat cu tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 wuahahahahaha poza cu rezervoru de yamaha era cumva R6 ele ? dar io unde era??)=)) da ala e...=))=))) gresit, draga domnisoara! Rezervorul apartine VTR-ului pilotat de Mielu P.S: Mielu, felicitari pt opera d arta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 (editat) ala era R6-le lui marius, hmm Tot n-am aflat cine mi-a facut poza la gixxer cand am plecat, vreau poza atunci am confundat =))))) imi cer scuze de confuzie dar acum 10 min m-am trezit Editat Aprilie 1, 2007 de Mikels Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 /index.php?...t&id=167062 pai asta nu e r6 ? Are culoarea la fel ca r6-le.. si am crezut ca e r6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 /index.php?...t&id=167062 pai asta nu e r6 ? Are culoarea la fel ca r6-le.. si am crezut ca e r6 credeam ca e vb de acest rezervor printre rezervoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 uite si banditu meu (de 400 ala visiniu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 mah m-ati bagat in ceata de tot .... ) aveam dreptate si nu ma faceti blonda railor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 1, 2007 Autor Share Postat Aprilie 1, 2007 ca sa elucidez marea voastra enigma, Yamaha aia era langa Dragstar-ul 650 de la intrare. deci nu era nici cel pe care era Mikels (toate cele bune) si nici un caz cel al lui Mielu. mah m-ati bagat in ceata de tot .... ) aveam dreptate si nu ma faceti blonda railor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 tari pozele...da parca sunt cam putine...si un singur filmuletz...we want more Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 (editat) mai vrem po(n)ze k s-au facut o gramada ( Editat Aprilie 1, 2007 de Mikels Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 hai mey ca s-au facut o groaza de poze... nu ne da nimeni? CHITROSILOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 mai vrem po(n)ze k s-au facut o gramada ( Mda, da' io am sters o gramada din ele ca iesisera.. uhmm... urat.. Sunt profund dezamagit de camera de la K800 pe noapte.. daca e vreo lumina in obiectiv, nu mai stie sa focalizeze.. eh, pana adun 12-14 mil sa iau un Canon.. "e bune si astea".. Nu va asteptati la cine-stie-ce, in primul rand datorita calitatii de (cuvant foarte urat) cat si datorita talentului meu fotograficesc ce s-a consumat complet numai la poza cu frigiderul.. Hope you enjoy! John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 o poza atat am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 wuhahahahain poza aia nu sunt io.... nu recunosc nimic de acolo =))) parca eram turbata cu ochii rosii=))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 (editat) toata lumea are ce are cu vitrina frigorifica , este cineva care nu i-a facut poza? Editat Aprilie 1, 2007 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 toata lumea are ce are cu vitrina frigorifica , este cineva care nu i-a facut poza? E aceeasi poza de mai sus, tot eu am postat-o.. nu'j daca i-a mai facut cineva poza, da' mie mi s-a parut o ocazie interesanta.. Hope everyone had phun.. John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate