Sari la conținut

s1r1nx

Membru
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de s1r1nx

  1. Pe omul prost nu poti decat sa-l ignori...cum sa te mai miri ca ne judeca alti daca cei care se presupune ca impartasesc viata pe doua roti nu au decenta sa astepte macar sa cunoasca contextul inainte de a emite pretentii. Ca un mic apropos pentru astfel de lupi moralisti..daca la 70 km/h cu o motocicleta rigida iei o groapa sanatoasa (cum au aparut f multe) se pot intamplat doua lucruri: ori zbori in cap instant ori voblezi dupa...daca mai e si o bordura in apropriere devine f plauzibil tot scenariu. Ghinionul asteapta la orice colt iar criticii astia de sezon (oameni de doua parale) trebuiesc ignorati...asa faci cu prostia ca nu e gasit inca tratament pentru ea.
  2. ia zi cum ai planuit plecarea etc?
  3. motoristul a fost operat la genunchi (pusa o grfa de piele din cate am inteles de la mama lui). Daca mai aflu detalii mai postez!
  4. Saltare daca sunt doritori posesori de ceva enduro sau asemnator in Bucuresti, pe la ora 4 (la si 20 maxim plecat) dimineata petromV la intrarea pe autostrada spre Pitesti, traseu aproximativ: Bucuresti-Pitesti-R. Valcea-Horezu-Novaci-Ranca-Obarsia Lotrului-Sugag-Poiana Sibiului-Sibiu-via valea oltului-Pitesti-Bucuresti, aproximativ 600 de km din care aproximativ 100 km offroad. Se mai cer ceva haine de schimb in caz de ploaie plus incaltaminte, un bidon sau ceva asemnator pt rezerva benzina in caz ca motocicleta in cauza este mai flamanda, chef de mers si voie buna. Zby si numai bine! pt ceva intrebari suplimentare: 0740 225 987
  5. ai scos bujia cu motorul fierbinte?
  6. intrebare suplimentara: daca o turez incet progresiv urca mai mult? ; daca da parerea mea este ca iti vine prea mult aer in carburatoare. (jos rezervor, capac f aer si studiaza filtru sa nu fie rupt sau sa nu etanjeze cu suportul pe care sta sau capacul e o problema care se mai intampla)
  7. a pus cineva cauciuc de 140 pe spate la ta? (cer scuze daca exista raspunsul la intrebare deja pe topic) multam!
  8. acolo am incercat prima data, am pus o valva mecanica pe aiai fututa momentan thk oricum!
  9. care are o camera fata in plus de ta pt cauciuc 90/90-21 si vrea sa o vanda pls PM! thk!
  10. ba dar daca aia a putut sa fuga sunt sigur ca si tu o puteai urma incet la distanta pana in final oprea moment in care ii luai cheile de la masina si i le aruncai...frate cu pacifismul nu se face treaba si nici cu politia cand te arde si ai posibilitatea ..."corectie" doar asa invata vitele nu altfel ...data viitore poate chiar da rau peste unu, acu ca stie ca nu se intampla nimic...si credema ca se duce suge p**a aluia de la care are masina si o rezolva si cu problema aia...
  11. cred ca ai lasat-o fara segmenti ....no compresion...deaia numai porneste
  12. wei oameni intelegeti...omu spune clar ca motoreta se tureaza da nu trage...daca era de la bujii carburatoare & stuff nu se tura motoru...e chestiune de transmis puterea mai departe aka ambreiaj bulit sau cablu reglat prost
  13. e sigur de la ambreias foarte posibil reglat intins...sfatul e sa dai drumu la cablu si sa il reglezi iarasi (nu il lasa sa cupleze total este parerea mea)
  14. si eu am patit-o vreau sa mai strang putin jugurile de cadru si sa vad dupa ..daca dispare problema postez --- Mesaj completat în 09 Apr 2008 14:39 ------------- am si eu o intrebare la voi...am TA rd10 (2004) si din motive de neauzit in trafic vreau sa schimb evacuarea finala. Mai este cineva care a schimbat pe acelasi model? cu ce? ce rezultate? cati bani? de unde? Multam!
  15. Donez carburatoare transalp 400 bune pt "comunist" indemanos cu scopt de upgrade pt ptopria mobra ps: persoana care le va lua trebuie sa fie din bucuresti sau sa aiba pe cineva aici care sa le ridice pt el, PM cei interesati!
  16. foooarte tare bravo la baieti !
  17. ....ai gresit in obordare frate aici e problema....trbuia sa te duci cu degetul la doctor imediat si spuneai ca e strivit in accident cu o masina (chiar daca numai zgariat) si se transforma treaba in dosar penal..daca aveai inspiratie de moment...Mult succes!
  18. pe la ce ora ar fi plecarea? Eu as face o cheia mai degraba decat brasov lasa si mie un pm cu un numar de tel sa te sun daca e sa merg. Daca nu have fun!
×
×
  • Creează nouă...