Sari la conținut

EL Ciupacabra

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

161 citiri profil

EL Ciupacabra's Achievements

  1. cable network - retea cu cablu wireless network - retea fara cablu. Nu spunem cableless network throttle cable - cablu de acceleratie throttle wire - tot cablu de acceleratie. Nu spunem sarma de acceleratie Si limba engleza are semantica ei:) Usor de facut confuzii. Conteaza contextul. Chiar, cum se traduce acel fir care leaga inputul acceleratiei de ECU in cazul throttle by wire ? Wire harness? Cablaj?
  2. Nu stiu cum e Transalp dar Hornet CB750 se simte foarte usoara pentru 190Kg. Probabil la fel si Transalp. Defect profesional. La mine cablu - ceva din sfera electronicului Am crezut ca la asta se refera. Am inteles acum. Stiu ca se pune un restrictor de aer in cazul cablurilor de acceleratie traditionale.
  3. Da, e throttle by wire insa asa se numeste la Honda update-ul de soft - kit de limitare. Asa apare si pe factura:) Probabil sa il vada negru pe alb cei de la RAR.
  4. Tu cu o europeana?:) M-am dat si eu in poligon cu un cb750 al unui prieten dar mi s-a parut extrem de puternic motorul, parca daca tusesti putin si misti acceleratia te duci in gard. El e incepator si vrea sa-si puna kit de limitare pentru A2 la inceput:) Transalp stiu ca are acelasi motor, putin detunat, dar totusi, e nervos rau.
  5. Off topic: Nevasta-mea mi-a zis ca daca gaseste o pereche de bikini in masina spera sa fie ai vreunei amante si nu ai mei
  6. Difera generatiile, alte aptitudini in 90 cand toti mersesera pe bicicleta atat ca pasager cat si ca sclavul care pedaleaza. Acum in manualul motocicletei scrie sa nu bei antigelul S-au adaptat si scolile. Traseul in 90 insemna tu singur pe sosea depasind un autobuz, acum nici nu stie examinatorul pe unde sa te duca sa nu mori pe tura lui. In provincie e mai usor, ca anunti tot orasul ca dai tu examen si iti las strazile libere 30 de minute. Glumesc.
  7. Off topic: gluma e gluma dar pachetul VIP al unei scoli n-are legatura cu calitatea instructorilor de-acolo, ca pana la urma asta conteaza cel mai mult, ci cu managementul scolii si cu modul in care se marketeaza. Louis, Hey sau Ami sunt scoli recunoscute pentru calitatea instructorilor.
  8. Off topic: Pe vremea cand cautam scoli mi s-a prezentat si mie de catre o scoala pachetul "VIP" si senzatia a fost ca o sa-l am pe Salam instructor de teorie si J'adore de practica, iar examenul o sa-l dau cu unul dintre fratii Camataru' in poligon la Bellagio.
  9. Nici eu nu mai inteleg. La acelasi asigurator, B8, a scazut de la aprox 1900 ron la aprox 1200 ron. Celelalte cotatii au crescut, Hellas a ofertat 14,145 ron, tot pe B8
  10. Si eu, ca incepator, pot sa dau acelasi sfat initiatorului. La scoala mergi cu multe si poti sa-ti faci o idee. O alta chestie pe care mi-au spus-o la scoala si au avut nu dreptate, ci mama dreptatii este ca un motor este ceva mult mai complex decat simplele caracteristici de pe hartie, si ca un motor usor pe hartie poti sa-l simti extrem de greu si unul care e greu pe hartie poate sa ti se para foarte usor. La fel si cu puterile si cu alte caracteristici. Dar eu ma opresc aici pentru ca initatorul a cerut parerea unor useri experimentati. Eu nu-s
  11. Eu n-am zis ca ar fi probleme la ei, am zis doar ce nu mi-a placut mie. Intr-adevar, in contractul de scolarizare este tratata si exmatricularea insa nu e printre primele chestii mentionate acolo, asa ca mie, cel putin, mi s-a parut bizar sa abordam subiectul exmatricularii inaintea altor subiecte din contract care mi se pareau mai interesate. Probabil au avut niste experiente neplacute si prefera sa axeze discutia pe exmatriculare. E ok. Fiecare scoala cu politica ei, fiecare client cu preferintele lui. Sunt destule scoli si destui clienti, timp sa fie. La Louis si Hey discutiile au avut un alt ton, mult mai relaxat. Contactul cu cele doua scoli a fost o experienta in sine si chiar am simtit ca scopul lor nu e doar un business ci efectiv ca elevul sa plece din scoala cu cat mai multe chestii invatate. La Louis chiar mi-au spus ca obiectivul nu e doar sa obtin permisul A ci sa fiu si un motociclist pregatit si responsbil. Nu m-am simtit ca fiind chemat in biroul directorului pentru ca am spart 5 geamuri de pe holul scolii. P.S. Nu scriu aici numele scolii care nu mi-a placut pentru ca de fapt nu mi-a placut atitudinea; nu am fost scolarizat de ei ca sa-mi pot da cu parerea. Poate au instructori buni totusi.
  12. Cam asa. Cat dai catre Stat vs ce primesti de la Stat. SI daca-ti Statul iti da mai mult decat ii dai tu, asta insemana ca ia de la altii ca sa-ti dea tie. Adica haiducie. Fa-ti o socoteala daca ai sange in instalatie. Daca n-ai, nu-i problema, voteaza AUR Matematica elementara de ciclu primar.
×
×
  • Creează nouă...