Sari la conținut

Gixu.

Moderatori
  • Număr conținut

    7.037
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Gixu.

  1. Alta e viata cand dupa cursa nu te mai asteapta ma-ta si taftu cu Paella gatita prost si frac'tu sa-i dai bani de benzina ,ci o pixda de nota 10...Parca nu-ti mai vine sa iei ambulanta :))))
  2. Nu e vorba de ordine de echipa, dar ca o coincidenta DiGi trage sperante la un loc la VR46 iar Bezz e VR46 :)) Din nou, nu aduceau mare lucru punctele, dar intretin atmosfera :))
  3. Stau flex , cum sa stea? :)) Pecco merge relax, e campion. Nu ca ar fi facut mare diferenta, dar s-a vazut clar. Digia merita un biscuite :))))
  4. Pai doar e fratia 46 :))) Cum sa-l depaseasca??? De Digia nu mai zic, altfel a venit cu casca si costum degeaba :))))
  5. Ca de obicei, cineva da chix de indata ce apare presiunea aia mare. Dat motorul pe jos cand esti in fruntea clasamentului, facut un ca..cat de cursa cand in sfarsit ai recuperat punctele si esti intr-o pozitie fantastica.
  6. Cu o floare nu se face primavara! Daca iei 10 la ultimul examen, nu compensezi media 4 din timpul anului si ramai repetent
  7. Si totusi nu ar fi fair. Pecco e clar d.p.d.v psihic peste tziganushul fantastic.
  8. Zero consistenta, boola campionat :)) Si-a luat victoria, a dat la biuci, azi e in trenul de Slobozia :)))
  9. Campion pe merit, nu pe ordine de echipa Azi lua locul 5-6 cu putin noroc,nu podium. Campionul absolut WSBK, locul 22 in Sprint
  10. Pentru Honda da Nici Yamaha nu sta mai bine. Quarta il scuipa pe Morbi in califocari, ca in sprint sa termine pe 16 si Morbi pe 11 :))) Fuc .K your pearls Fashion Boy :)))
  11. Atunci cand vezi podiumul, simti podeaua, mirosi hainele pline de sampanie dar te impiedici de ratele de la casa si moaca lui Tardozi :)))))))
  12. Ducati face un gratar si invita si vecinii mai putini norocosi :))))
  13. Rea in noile culori Toate posturile sunt manjite de fanii turcului, suparati ca n-a fost lasat de Yamaha sa testeze cu BMW Motorrad pana la finalul anului :))
  14. Deci planurile sunt cvasi in desfasurare pentru 2025 :))
  15. Dr Droghi Drog is in za haussss. Tot de anul viitor greutatea minima pilot+echipament full = 80 kg. Asteptam reglementari privind lungimea nasului si dimensiunile craniului(casca aerodinamica) si alte masuri cretine. Din 2025 rasta obligatorie in unele cazuri. In caz de chelie, sfantul fest pe sub casca XL :)))
  16. Pecco voia ca motoarele de client sa aiba doar 3 cilindri functionali si voi va faceti griji legate de mici detalii de echipa. E ultima sansa sa mai pupe un titlu, sa nu stam in drum Martin petrece mult prea mult timp pe Insta pentru binele lui
  17. Acum cativa ani Aprilia se batea pentru ultimele locuri in GP...Usor, usor...
  18. Astept cu nerabdare anul viitor. Spre deosebire de Redding, turcul are capacitatea de a duce BMW pe podium.
  19. Ce cursa!!!!! La asta ma refer cand spun "spectacol" Turcul a dat cu pumnii in rezervor imediat dupa trecerea liniei start/sosire... Bautista incredibil, ca de obicei.
  20. De cand s-a retras Rossi, tin cu spectacolul Initial am fost pro Quarta, dar acolo e momentan studioul plin cu zugravi,in lucru :)))
×
×
  • Creează nouă...