Sari la conținut

blue_nightwishX

Super Membru
  • Număr conținut

    2.686
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de blue_nightwishX

  1. Nu e dubioasa. In urma impactului scapa pe jos antigel, benzina, ulei din motor, asa se vede colorat asfaltul daca e si ud in urma unei ploi.
  2. Degeaba e motor de ultima tehnologie. Anvelopele cramponate gen K60 Scout pe asfalt ud nu au aceeasi performanta si aderenta ca in offroad. Si mai ales pe viraje… Dumnezeu sa-l odihneasca !
  3. Legenda spune ca si acum incearca sa se dea jos de pe scuter la cat de inghetat s-a intors.
  4. Apple CarPlay functioneaza doar daca te conectezi prin cablu cu telefonul. Adica vrei nu vrei, va trebui sa cumperi separat un suport pentru a monta si telefonul pe ghidon, iar treaba cu conexiunea prin cablu, ma face sa zic pas (in caz de ploaie, mufa de incarcare va fi expusa apei). Adica au pus un bord misto, 4-5 cai in plus de abia au ajuns la 100 de cai si ei, 2-3 leduri de inclinare, manere incalzite , pilot automat, jante tubleless si au marit pretul cu 4-5000e no me gusta. aaa si au bagat suspensia reglabila electronic, desigur optional si contra cost.
  5. alege Gaerne G Adventure, ca tie nu iti trebuie cizme nici de motocross, nici de hard enduro. Ia-ti ceva sa aiba si gore-tex, ca am vazut ca iti place sa sperii mormolocii prin baltoace si sleauri si daca udatura incepe de la picioare, cand ai sa mergi pe vreme mai rece putin, atat o sa iti trebuiasca la drum lung la intoarcere spre casa sa mai fii si ud la picioare.
  6. cei care au participat la aceasta intrunire a meritat sau nu ? ia ziceti pareri impresii si ce mai vreti voi.
  7. te complici aiurea man. Strange mai bine niste bani si ia ceva de calitate si mai slim, nu vezi ce aspect de gogosar are pe casca ? couple pack, dual pack cam tot aia e
  8. Vine iarna Adriane, cum te mai antrenezi acum ? Sala, bicicleta, alergat, ca doar trebuie sa ai conditie fizica pentru etapele de anul viitor.Toate cele bune
  9. Am dat vreo 1870 lei pe dual pack. Eu vand o singura bucata , pret 700 lei. Sena 10R la banii astia cam rar
  10. Foxule, daca veneai cu mine la Nessebar eu zic ca aerul sarat al mării ti-ar fi facut mai bine
  11. Am plecat pe la 10 din Bucuresti, am servit sus la Balea Lac ceva cald si m-am intors inapoi pe acelasi traseu. La 20.00 eram in Bucuresti cu motorul, parcat, plinul la loc facut ca maine de dimineata o iau de coada catre Nessebar. N-am avut izmenele pe mine(mesada) si am tremurat ceva de frig dar cum am trecut de Pitesti inapoi catre Bucuresti, m-am incalzit. Maine o iau din loc catre Vama Veche, Balcik, punct final Nessebar. Am gasit niste vinuri tare bune pe acolo data trecuta. Scuze ca nu am facut poze.
  12. Grija mare pentru cei care cumpara Africa Twin si nu fac un upgrade in ceea ce priveste engine-guard-ul. Cu alte cuvinte: protejati-va capacele motorului pe cat posibil. Iata ce se intampla cu protectia de motor OEM Honda la o tranta in offroad. In rest, numai de bine si cuvinte de lauda despre aceasta motocicleta in off-road. De la minutul 2:50 pana la 4.10.
  13. Mea culpa, acum am recitit cu atentie. Cred ca o tai si eu pe la un 10 pe TF.
  14. Stai man ca sunt in ceata. Aici de fapt cui ai raspuns ?
  15. Zi-le asta celor care au filmat pe acolo, cred ca erau cu o masina ceva din cate am observat si eu la randul meu.
  16. Mergeau cu viteza legala si de aia ... pff ... Dumnzeu sa-l ierte. Pana la urma s-a aflat cine e baiatul ?
  17. Ma om entuziasmat, nu mai umbla singur pe astfel de coclauri de munte ca Doamne fereste patesti ceva. Mai esti si incepator... offf, nu ti-o zic de rau, ci din experienta.
  18. Cam asta e link-ul de pe youtube filmat de trecatori
  19. Sa dai tocase-ul ala jos daca mai intri pe traseu sa nu iti vina in spinare pe la vreo saritura. Si oglinzile sa n-ai ce indoi daca poti, la fel, da-le jos. Exerseaza-ti mersul in picioare, castiga-ti echilibrul si vezi sa nu dai cu pieptul in ghidon pe vreo revenire dupa saritura. Toate cele bune.
×
×
  • Creează nouă...