Sari la conținut

TNG

Super Membru
  • Număr conținut

    5.313
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de TNG

  1. La 28.12.2023 la 17:13, Gabriel 2312 a spus:

    Salutare la toată lumea.am o problema la o yamaha mt 09 tracer 2015.azi am vrut sa înlocuiesc semnalizarile clasice cu ceva led.am desfăcut partea stanga spate și am făcut legăturile la o lampa led  doar sa probez sa vedem dacă funcționează...surpriza este ca îmi trebuie releu...rămân puțin aprinse și nu clipesc..surpriza cea mai mare este ca după ce am montat înapoi semnalizarea originala nu mai funcționează deloc semnalizarile.aveti idee ce sa intamplat?va mulțumesc anticipat

    Ai taiat firele de la conectori ca sa pui pe cele cu led? Daca da,mai mult ca sigur ai gresit ceva acolo si ai ars siguranta

  2. La 14.09.2023 la 13:53, wtf? a spus:

    E ok, am renuntat la idee. Voi merge pe becuri tip LED 

    Pare prea multa bataie de cap sa fac ambele becuri sa mearga simultan astfel ca am renuntat la idee si voi monta cele mai bune leduri pe care le voi gasi in tara, dar asta dupa ce ii fac RAR-ul ca mi-e teama ca aia de la RAR vor face figuri din cauza puterii luminii.

    Ma cunosc cu TNG-ul de foarte multi ani, el se ocupa de motocicletele pe care le-am avut anii trecuti.

    Multumesc pentru recomandare.

     

    Acum mai este in discutie un subiect.

    Am fost proprietar de Suzuki GSXR 1000 K7 care din punctul meu de vedere are o ciclistica foarte buna. Motocicleta aia parca ia virajul singura ghidata cu picioarele din rezervor, ma rog, din bazin.

    Ei bine ZX10R-ul asta ma lupt efectiv cu ghidonul in curbe, am impresia ca da sa cada iar eu ma simt nevoit sa pun multa contra in ghidon sa nu vireze mai mult nefiind necesar. 

    Asta le este comportamentul sau o fi ceva neregula cu a mea? Gen amortizorul Ohlins, suspensia nereglata pe greutatea mea?

     

    @TNG o parere din partea ta este bine-venita! Multam

     

     

    Service furca fata, verificat amortizor spate, reglate pe greutate si hidraulica,presiune anvelope.

    Cu cat o sa impingi mai mult in ghidon cu atat se va apleca mai tare...😄

  3. La 26.01.2023 la 11:14, Checherita Cătălin a spus:

    Mulțumesc pentru informație!

    Are vreo legătură cu butonul ENGI (pornire) pe care uneori trebuie sa-l țin apăsat mult timp ca să pornească, sau sa iau degetul după care sa repet procedura de câteva ori, ca să pornească?

    Mulțumesc pentru amabilitate !

    Nu stiu exact de care buton vorbesti...sunt 3 contacte ingnition swtch(contactul cu cheie),kill engine(butonul rosu dupa comanda dreapta, si butonul de start care pornesti electromotorul(starterul)

  4. La 22.01.2023 la 0:18, Checherita Cătălin a spus:

    Va salut! Dețin un Kawasaki Z1000 Sx 2014,si am observat de curând ca nu se mai tureaza peste 8000, si in treapta 1, nu trage mai tare de 80,85 km, trebuie sa schimbi treapta a doua. Mentionez ca motorul merge rotund, nu mi se aprind in bord martori, nu are nici-o problemă. Dacă cineva ma poate ajuta ,mulțumesc anticipat!

    Motorul este la fel ca cel de pe Z1000 !

    Un test de presiune si volum pompa de benzina...te poate ajuta sa intelegi de unde provine problema

     

  5. La 05.11.2022 la 18:07, Danny1984 a spus:

    Buna seara vin si eu cu o problema  la un gsxr k6 de 600 cand se încălzește si il opresc nu mai vrea sa porneasca , invarte dar de pornit nu dar daca pun contactul si ma joc putin la viteze apoi dau la automat cu acceleratia trasa pornește.  Daca ma poate ajuta cineva de la ce ar putea fi ... mulțumesc 

    Verifica furtunele de vacum si MAP senzor,ca prima idee... Dar sa te ajutam trebuie sa dai mai multe detalii...cum sa intamplat,de cand,ai coduri eroare,immo sau Fi,pompa porneste etc

     

     

  6. La 24.09.2022 la 10:36, slg-motorcycles a spus:

    Salutare! Problemă la un zx6r 2007 - 2008, eroare FI!  Ce probleme indică această eroare? Mulțumesc 🍻

    Exup ,lambda cele mai uzuale.Da-mi mai multe detali cum a aparut, daca ai evacuare sport lamba anulata exup etc

     

     

  7. La 10.08.2022 la 20:10, honda1 a spus:

    Vă salut domnilor. 

    Am achiziționat de curând un motor (Honda CBR 1000RR) și e cam puternică pt mine (înainte am avut una de 600 și apoi un maxiscooter). Aș vrea să-i micșorez puterea, sau să-i fac ceva să fie mai blândă. Cică ar fi și niște dispozitive mecanice (s-ar numi limitatoare) care îți limitează rostirea manșonului de accelerație. Știe cineva ceva....? Orice idee e binevenită și vă mulțumesc...!

    Ce an este moto?

  8. Cand am spus ca "nu mai ai de unde sa pui cuzineti" nu am facut referire ca nu ai de unde sa-i cumperi!!!

    Am spus clar ,dar ti-a scapat...cand au "plecat' max 10 sutimi din vibroken ovalitate ,nu te mai incadrezi cu valorile in cuzineti disponibili.

    Pentu cei care au facut motoare este foarte usor de inteles ceea ce am spus,pentru mecanici de tastatura ...mai greu😉

     

    1.JPG

  9. Alt motor SH! Problema la tine este vibrokenul acum,daca s-au sudat cuzienti asta inseamna ca diametrul exterior al vibrokenului la acel piston a depasit cu mult limita de service de 3 SUTIMI. Deci nu mai ai de unde sa pui cuzineti,trebuie altul nou,si la cat costa iesi mai bine cu un motor Sh in stare buna. 

    PS. Nici carterul nu o sa fie usor de reparat si asigurat etanseitatea.

    Succes!

     

     

  10. La 20.02.2022 la 17:52, twid a spus:

    Este un singur tub care e legat intre senzorul MAP (nu este obstructionat) si merge pe admisie. am furtune conectate in cruce si unul dintre ele nu duce nicaieri. ba mai mult l-am gasit astupat asa ca in imagine cu un surub. sa fie o romaneasca facuta de ultimul mecanic? Multumesc in continuare ca imi raspunzi la postari. seara buna

    IMG_20220220_174943.jpg

    Nu este nici o "romaneasca" pe corpul de injectie sunt doua furtune pentru sincronizare care sunt infipte in 2 dopuri pe cutia filtrului de aer. Daca acel terminatii( de la airbox) sunt rupte si este frecvent asta trebuie sa inchizi cu ceva acel traseu...asa ca o solutie este sa pui si un surub.

    s-l1600.jpg

  11. Acum 14 ore, Dan For a spus:

     

    Salutare. 

    Detin un Kawasaki ninja zx6r 2005. După o plimbare de aproximativ 20km, pe o porțiune de drum întins am inceput sa îl turez moment în care pe la 7 mii de ture a început să piardă putere iar după 2 secunde s-a oprit complet si m-a lăsat cu ochi in soare. Cu puțin miros de ars am avut impresia. 

    Când am incercat sa îl pornesc scotea un bâzâit (ca un electrosoc) de la releul de pornire, semn că bateria era moartă (e aproape nouă). Am legat-o la bateria de la mașină(oprita) și acum releul face doar un click și nu se întâmplă nimic. Electromotorul nu învârte deloc. Pompa de benzina primează, bordul se aprinde totul pare in regula. 

    Am testat releul de încărcare, statorul, par sa fie in regula. 

    Curățat majoritatea contactelor pe care le-am văzut la îndemână

     Electromotorul i-am dat 12v a învârtit. In schimb tot aceeași brânză, când apas pe butonul de pornire face doar un click și atât. 

    Pe releul de încărcare și stator nu sunt 100% că sunt în regulă, neștiind cum să le testez calumea cu multimetrul daca motorul nu pornește, dar și dacă erau defecte nu ar fi trebuit motorul să pornească legat la o baterie încărcată? 

    Daca m-ar putea ajuta cineva cu vreun sfat sau ceva as aprecia mult, eu cam am rămas fără idei. 

     

    Mulțumesc mult și asfalt uscat! 

    Daca ai bateria BUNA atunci poti face un strap intre bornele releului de pornire.Daca electromotorul invarte si moto porneste, atunci problema este la releul de pornire.

  12. La 18.07.2021 la 20:07, Dobre a spus:

    Am o problema similara cu a unui coleg. plec cu el , ajunge la temperatura optima , il opresc iar apoi dupa ce il pornesc iarasi si merg cu el incep decelerarile bruste , tras de acceleratie si nu se intampla nimic iar apoi vine o smucitura de ma si sperie si simt pocnituri pe toba. motorul este stock. repet, cand plec cu el dimineata e de vis. daca il opresc putin si plec iar la drum incepe distractia. am nevoie de ajutor sa scap de problema asta pentru ca este enervant mai ales pe curbe pentru ca te dezechilibreaza rau la socurile astea.

    Incepi cu o diagnoza pe pc cu valorile senzorilor

  13. La 18.06.2020 la 23:32, Ovidiu89 a spus:

    Buna seara, va rog sa ma ajutati , azi am vrut sa ies cu motorul si din pacate nu mai gasesc cheia de la el . Am un kawasaki er6n 2010 , m am tot interesat cum as putea sa i dau de cap, am inteles ca sunt care fac chei dupa butuc dar întrebarea mea er6n 2010 are chip la cheie sau nu ? Cheia mea din cate tin eu minte era turnata.  Astept răspunsuri din partea voastră dar va rog nu ma întrebați de ce nu am doua chei !😬😬😬 

    Se poate resofta si scoate immobilizatorul daca nu mai ai nici o cheie cu cip..sau reprezentanta cum au spus colegul de mai sus.

  14.  Salutare!

    Din iulie 2021 GO RACING este singurul service autorizat KTM din București. Începând din februarie 2022 va așteptăm la noul sediu dedicat  motocicletelor Ktm, cu cei mai vechi mecanici specializați și acreditați ktm în acest brand. Acoperim toate serviciile de service, diagnoza, garanții și recall uri. De asemenea se va publica pe site-ul  importatorului lista cu service autorizate KTM în cel mai scurt timp.

    Pt programări și informații 0761320240

    WhatsApp Image 2022-01-15 at 08.26.43.jpeg

×
×
  • Creează nouă...