Sari la conținut

celblack

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    MZ ETZ 250, Honda FX650 Vigor

Vizitatori Recenți Profil

819 citiri profil

celblack's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. celblack

    BURSA LOCALA

    Vand pantaloni Raw Vintage Airborne negri, marime L. Dimensiunile sunt trecute in prima poza. Pantalonii i-am luat mai demult de pe Louis.de. Nu i-am purtat pentru ca imi sunt mari (1.80/100kg). Mai multe detalii: https://www.military-shop.ro/Militar/Imbracaminte/Pantaloni/Pantaloni-Raw-Vintage-Airborne-Negri Pret: 100 Ron. 0745169949 - Marius.
  2. Am eu pe Vigor cric central. Era montat cand l-am cumparat. E un SW-Motech asemanator cu cel de pe Louis: https://www.louis.eu/artikel/sw-motech-centre-stand-fuer-honda-fx-650-vigor/10046700?filter_bike_id=0897&filter_article_number=10046717&list=305300061
  3. celblack

    Dau Spre Donatie!

    Da, mai sunt valabili. 0745169949 Marius. Mai donez urmatorii pantaloni de piele pt fete:
  4. celblack

    BURSA LOCALA

    Vand pantaloni textil Pharao summer travel. (http://www.polo-motorrad.com/en/tura-light-hose.html) Marime XL (54-56) long/tall. Nu i-am purtat, imi sunt mari si lungi (eu am 1.80m / 100kg). 150 euro. Bonus protectori pentru sold. Se pot vedea si proba in Floresti. Pentru detalii suplimentare pm sau 0745169949. Marius
  5. celblack

    Dau Spre Donatie!

    Donez pantaloni piele Dainese. Se pot vedea in Floresti.
  6. Gasesti schimbator la Romimoto: ttp://www.romimoto-piese.ro/category/10400000000/vehicle/honda-nx-650:31805/article/148778
  7. Gasiti un voltmetru similar pe dx.com: ttp://dx.com/p/mini-3-digit-display-digital-voltmeter-module-3-2-30v-142560 Transportul e gratuit. Il am montat pe motor. E legat dupa contact, nu mai stiu unde. Se porneste cand e cheia pe pozitia de contact. N-are rost sa folosesti releu deoarece consumul este foarte mic.
  8. celblack

    Ajutor&asistenta moto!

    Incearca la Polo. Eu de acolo mi-am luat unele piese lipsa: http://www.polo-motorrad.de/en/befestigungsblech-z153-fur-e45-e36-stuck.html
  9. Cine imi zice ce lungime are cablul de ambreiaj de la Dominator? Daca se poate, as dori sa stiu si lungimea camasii cablului. Vreau sa-mi inalt ghidonul la Vigor si cablul meu e prea scurt.
  10. Chestiile alea inlocuiesc gaurile prin care trece uleiul in amortizor (care sunt cu diametru fix in cazul nostru). Gaurile din emulatoare se mentin mici daca viteza de compresie a suspensiei e mica (cand mergi pe un drum fara denivelari) => suspensie tare si isi maresc diametrul, permitand sa treaca mai mult ulei prin ele, daca se mareste viteza de compresie (cand mergi pe drum rau cu gropi si damburi) => suspensie mai moale. Uite aici se explica cum functioneaza si aici este un tutorial cu instalarea pe Dominator. Ti-ai desfacut vreodata furca? Daca da, ai masurat arcurile? Ale mele aveau cu 10cm sub limita de service de la SLR si aveau un spacer astfel incat sa ocupe tot spatiul din tub. Poate au fost schimbate de fostul proprietar sau chiar sunt diferite arcurile la Vigor fata de SLR. Mie mi-ar placea o furca reglabila si cu cursa mai mare, dar ma gandesc ca ridica fata si modifica unghiul furcii, manevrabilitatea..etc. Deocamdata raman la furca standard ca oricum nu am buget.
  11. N-ai ramas singur, da' daca n-are nimeni nimic de zis... Si daca tot am zis ceva, ce parere aveti de Racetech Cartridge Emulators ? M-ar tenta sa-mi pun niste emulatoare in furca fata. Inca n-am aflat daca se afla si in Europa treburile astea (nici nu m-am agitat cu cautatu'). Amortizorul spate l-am schimbat anul trecut cu unul de la Wilbers. Cel vechi a pierdut presiunea si parca ma dadeam cu barca. Am vazut la unul dintre user (poate Purice) ca are o prelungire la aripa fata. Oare e homemade sau cumparata? As vrea sa inalt aripa fata cu cativa centimetri si sa-i pun o prelungire ca si asa cum e arunca mizerie pe motor si pe picioare.
  12. N-ai ramas singur, da' daca n-are nimeni nimic de zis... Si daca tot am zis ceva, ce parere aveti de Racetech Cartridge Emulators ? M-ar tenta sa-mi pun niste emulatoare in furca fata. Inca n-am aflat daca se afla si in Europa treburile astea (nici nu m-am agitat cu cautatu'). Amortizorul spate l-am schimbat anul trecut cu unul de la Wilbers. Cel vechi a pierdut presiunea si parca ma dadeam cu barca. Am vazut la unul dintre user (poate Purice) ca are o prelungire la aripa fata. Oare e homemade sau cumparata? As vrea sa inalt aripa fata cu cativa centimetri si sa-i pun o prelungire ca si asa cum e arunca mizerie pe motor si pe picioare.
  13. Eu am pus la Vigor Castrol 10w mineral. Din cate am citit eu 10w e recomandat pt ale noastre.
×
×
  • Creează nouă...