Sari la conținut

Jeryko

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Jeryko

  1. Jeryko

    BURSA LOCALA

    Salut! Vand router Linksys EA2700 N600 Stare impecabila, folosit cateva saptamani. Pret de magazin intre 350 si 450 de RON Model: Linksys EA2700 Technology: Wireless-N Bands: Simultaneous 2.4 GHz and 5 Ghz Transmit/receive: 2 x 2 Antennas: 4 internal USB port: No Ports x speed: 4 x Gigabit IPv6 support: Native IPv6 and 6rd support Cisco Connect Software: Yes, App Enabled Setup: Cisco Connect CD Install OS compatibility: Windows, Mac Minimum system requirements: PC: Wi-Fi enabled PC with CD or DVD drive, running Windows XP SP3, Windows Vista SP1 or later, Windows 7 or Windows 8 Mac: Wi-Fi enabled Mac with CD or DVD drive, running OS X Leopard 10.5 or Snow Leopard 10.6 Internet browser requirements: Internet Explorer 7, Safari 4, or Firefox 3 or higher for optional browser-based configuration Package contents: Linksys EA2700 Dual-Band N600 Router with Gigabit Quick start guide CD-ROM with setup software and resources Ethernet cable Power adapter Telefon: 0758 512 478
  2. @Yaho0o: dude, imi pare rau de cazatura... partea pseudo buna e ca putea sa fie infinit mai rau. Asta face parte din categoria wrong place wrong time la care nu ai ce sa ii faci. Daca intrai in el probabil ca era si mai de cacao situatia. Spor la reparat mobra si cat mai mult noroc la evitat lunatici. @80% din acest thread: Dragi prieteni, va rog sa nu va suparat pe mine dar din cand in cand mi se face putin rusine de faptul ca am avut tupeu sa laud comunitatea moto cunostinelor mele fara doua roti. Mi se pare ca o asemenea atitudine nu isi are locul nicaieri. Nu la piata, nu la serviciu, nu la terasa si in nici un caz nu pe rubrica de accidente! Nu credeti ca e suficient ca unii dintre noi s-au trezit cu pagube materiale din vina altora? Nu e destul ca altii au murit? Nu e destul ca au pierdut oameni dragi lor in accidente moto? Credeti ca e necesar ca fara discriminare sa va putati ca niste marlani fara pic tact si fara un dram de buna crestere? Daca cei 100.000 de KM facuti pe doua roti sau pe forum va spun ca omul a gresit nu puteti sa ii spuneti fara injurii, aere de superioritate si cu putina empatie? Sunt constient ca multi dintre voi isi inchipuie ca sunteti zei a soselelor. Va doresc ca nu aveti niciodata norocul de a va intalni cu unul la fel de zeu pentru ca aveti toate sansele sa impingeti flori de la radacina la scurt timp dupa. Va recomand cu multa caldura sa va uitati putin in jurul vostru, sa cititi putina legislatie si sa coborati tonul cu cativa decibeli si nasul cu cativa cm. Majoritatea vad ca ati uitat complet faptul ca nu v-ati nascut pe Gixxer si nici pe R1. Ati fost si voi incepatori si ati facut la randul vostru greseli. Ati cerut sfaturi si v-ati asteptat sa primiti ajutor. Iar daca asta e ceea ce numim noi 'comunitatea motociclistilor din romania' eu personal ma lipsesc cu drag de ea si nu mai salut pe nimeni in trafic. Cu oameni ca voi imi e jena sa fiu numit motociclist!
  3. Jeryko

    Ajutor&asistenta moto!

    Salut, Vreau sa ii fac o operatie estetica majora la babutza mea (intruder vs800) si as avea nevoie de un mecanic/atelier ca lumea in cluj. Vreau sa ii schimb tot ce e de schimbat, consumabile si nu numai, vopsit... etc. Cunoasteti pe cineva care sa se bage la asa un job de amploare?
  4. Jeryko

    Suzuki Intruder

    Salutare! Stiti oare pe cineva in zona clujului care sa se bage la un proiect mare de reparat/modificat un VS800? atat parte mecanica cat si parte estetica? Merci.
  5. Jeryko

    Suzuki Intruder

    Salutare, Am avut exact aceeasi problema acum doi ani de zile. Dupa ce mi-am facut bucatzi tot sistemul electric si mi-am schimbat si un releu degeaba am descoperit ca problema era un cablu oxidat... Un mecanic, un releu, o zi de manopera si juma' de metru de cablu mai tarziu a mers ca noua.
  6. Salut, Nu stiti pe cineva in cluj care sa se ocupe de slefuit/lustruit sau cromat? Merci
  7. Salut. In primul rand odihniti-va in pace Qaz si Mada si condoleante familiilor. Am citit threadul asta cap-coada si inca sper ca la un moment dat se vor clarifica si cauzele accidentului. Personal nu pricep cum s-a putut intampla... ma rog... Ce nu inteleg din cele 82 de pagini scrise mai sus: care cristos e motivatia voastra fratilor cand aruncati nu noroi/il puneti la zid pe nightwolf!? Poate mi se pare, dar in definitiv e printre putinii de aici care vorbeste in cunostinta de cauza (ad literam). Asfalt uscat.
  8. Jeryko

    Hai La O Plimbare !

    Salutare, E cineva interesat de o plimbare vineri 26 martie pe ruta alba iulia - deva - lugoj - timisoara? Vreau sa fac prima iesire din sezonul asta si nu ma supar daca se lasa cu o iesire in grup. Cu precizarea ca plecarea e din cj. Asfalt uscat
  9. @Michiru Exact cat rau le doresti oamenilor cand le doresti sa se angajeze la OfficeDepot ? Fugiti de el ca de dracu ppl!!! Asta o zic dupa dpi ani de experienta cu respectivii...
  10. @Shobolanul pai ai o luna sa te antrenezi sau sa iti iei bilet de avion . Daca nu... punem o inregistrare pe youtube
  11. Salutare tuturor. Pe 17 aprilie e concert Haggard in cluj la CCS. De sapt asta cred ca se pun in vanzare biletele Any one attending?
  12. Neata tuturor, Multa stima pentru persoana care a deschis acest thread... bine gandit si mai mult decat necesar. Vara trecuta am trantit-o pe beton ud la 50/h din cauza unui nenea cu Mertz care a iesit de pe sens interzis si a uitat si de prioritate... . Pot sa multumesc tuturor zeilor ca eram echipat pana in dinti si am scapat incredibil de ieftin cu o vanataie de toata gamba stanga, pe shold si o glezna putin sifonata. Daca vreti echipament recomand cu tot dragul Alpinestars... din cap pana in picioare chiar daca poate iese mai scump ca motocicleta. Aveti grija si asfalt uscat.
  13. Jeryko

    BURSA LOCALA

    Salutari tuturor! Are cineva de vanzare/poate face rost urgent de o baterie pt un VS800 GL Intruder? (12 volti, 16 amperi) Am neaparat nevoie de ea pe marti. Daca este cineva, dati oricand un tel la 0755696615 Merici anticipat
  14. Jeryko

    Suzuki Intruder

    Salut! Aveti idee de unde si la ce pret pot face rost de un releu de incarcare pentru un vs800? Merci anticipat
  15. Jeryko

    Suzuki Intruder

    Salut lume... puteti careva sa ma ajutati cu o idee?! Mi-a murit Intruderu acu cateva zile. Nu mai porneste. Apas starterul si nimik... nici un declic... nici un sunet la electromotor... Bateria e ok... faruri, semnalizatoare, indicatoare, leduri la votezometru... toate merg. Doar ca nu porneste de la starter. Daca il imping si las ambreajul porneste.... Nu ati patit careva ceva asemanator? Multumesc mult. Asfalt uscat.
  16. Iti multumesc mult... poate ne vedem la o bere fara alcool weekendurile astea. Asfalt uscat
  17. Salut, Ai lucrat cu ei? sigur nu ma trezesc cu mai putine piese pe motor dupa ce termina cu el? Daca esti convins ca stiu ce fac... ai un contact pe acolo.. nr tel.. orice...?
  18. Jeryko

    Suzuki Intruder

    Merci mult de tot darian. Stii cumva si ce cineva care aduce kituri cu xenoane? Asfalt uscat
  19. Jeryko

    Suzuki Intruder

    Salutare tuturor, Am luat acum careva luni un Intruder VS800 din '92, pe care de altfel il vedeti la avatar. Baiul e ca sunt cam nul la tehnica si cam nou in domeniu. Cateva intrebari daca permiteti: In primul rand aveti careva vre-o idee daca se poate monta un far cu xenon pe calutz? Stiti un service sau un mecanic bun in cluj/satu mare? si nu in ultimul rand cat ma costa o baterie nous si un plneu spate... Merci mult tuturor.
  20. Salut oameni buni. Stiti cumva un mecanic/service bun in Satu Mare care sa lucreze bine i de preferinta ieftin? Cum a venit primavara tre sa dreg cate una alta la calutz si habar nu am unde... Merci de ajutor
×
×
  • Creează nouă...