Sari la conținut

myky

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    myhkrys@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    brasov -
  • Carnet moto din
    totdeauna
  • Club
    fara prejudecati

Informații profil

  • Interests
    tot

Vizitatori Recenți Profil

578 citiri profil

myky's Achievements

  1. Vind Honda shadow VT 750 C2 spirit, an fabricatie 2008 , injectie, primul proprietar in Romania, inmatriculata itp valabil pina in martie 2004. Kilometri 22032. Se vinde asa cum se vede in poza , deci cu toate dotarile , functioneaza foarte bine, iar pretul este echivalentul in lei a 6500 euro. Pentru cei interesati lasati-mi mesaj, sau un telefon la nr 0722209340. Motocicleta este in Brasov.
  2. myky

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Prin taiere, adaugare de material , sudare , probe si tot ceea ce trebuia ca lucrul sa fie bine facut, estetic si functional. Nu am poze din momentul in care m-am apucat de rezervor pina cind l-am terminat, dar a durat ceva timp . E tratat pe interior impotriva ruginirii, asta a costat un pic mai mult (ma refer la setul de solutii de care ai nevoie ), dar eu zic ca a meritat
  3. myky

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Vind virago 535. An fabricatie 1993 Motorul functioneaza bine si arata bine. Rezervorul este marit cu aproximativ 2.5 litri avind si tratament impotriva ruginirii. Saua este modificata ,astfel incit acum este una singura. Cauciucurile sint cam 90% . Are genti laterale, topcase si parbriz. Este inmatriculat in Romania, ITP valabil pina in iunie 2016 , a expirat insa asigurarea si nu am mai facut alta. Se vinde pentru ca nu se mai foloseste si e pacat sa stea in garaj. Pentru cei interesati de pret si poze nr. meu de tel este 0722 209 340.
  4. myky

    schimb

    Exista preun posesor de honda vt 750 spirit care are comenzi normale si doreste sa puna comenzi avansate? Daca e cineva interesat de un astfel de schimb tel meu este 0722 209 340. Stiind ca aceste comenzi avansate sint mai scumpe, nu doresc nimic in plus ci vreau numai comenzile originale in loc. Exista si o problema si anume sa ne intilnim sa facem schimbul.
  5. Are careva o honda VT 750 spirit cu comenzi normale si doreste comenzi avansate? Daca este careva interesat de un astfel de schimb tel meu este 0722 209 340. Nu vreau nimic in plus pe comenzile avansate, singura problema ar fi sa ne putem intilni sa facem schimbul.
  6. myky

    Yamaha VIRAGO ZONE

    inca nu am gasit emblemele acestea (sint 3D ) daca stie cineva unde as putea gasi, sau daca are astfel de embleme si nu le-a pus il rog sa ma contacteze (0722 209 340) pot fi si vechi , date jos din diverse motive , numai intregi sa fie multumesc tuturor binevoitorilor
  7. myky

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Asta caut , dar nu am gasit inca. Poate gasesc pina la urma indiferent de unde vine. Sau poate e cineva care le-a avut pe rezervor , le-a dat jos , nu le mai pune si poate le vinde.
  8. myky

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Asa ceva caut si nu am gasit nici pe ebay Poate are cineva , chiar si daca au fost date jos de pe rezervor si le poate vinde » Post actualizat in 07 Aug 2014 07:36 am cautat si nu am gasit nimic pina acum
  9. myky

    Yamaha VIRAGO ZONE

    daca are cineva embleme 3D (chiar si folosite) , ma refer la cele gen aripa si scris peste, pentru rezervor de virago si poate renunta la ele (le vinde) il rog sa-mi dea un telefon la 0722.209.340
  10. In piata din Bartolomeu (in spatele complexului) gasesti cit vrei
  11. vorbeste cu florin enachescu . FLR. poate te poate ajuta el
  12. sa ai la tine, pe linga talon si cartea de identitate a motorului.
  13. MY MOTO pe Codrul Cosminului nr 81 (intri in curte si la parter gasesti service, iar la etaj au magazinul)
  14. Poti face sincronizare la carburatoare la service moto. Se afla in spatele bisericii din bartolomeu in curte la icco.Nu stiu care este pretul pentru honda, dar poti merge si intreba. Baietii sint foarte de treaba.
×
×
  • Creează nouă...