Sari la conținut

panzerseba

Membru
  • Număr conținut

    104
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Focsani
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Yamaha V Star 1100 Classic
  • Club
    Road Eagles RC Focșani

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago 535

Vizitatori Recenți Profil

436 citiri profil

panzerseba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. panzerseba

    BURSA LOCALA

    Vand Yamaha Virago 535 Vezi /index.php?/topic/732501-yamaha-virago-xvs-535/
  2. Update titlu: "Cine a fost la RAR recent pentru identificare" Am fost ieri la RAR (Focsani) pentru identificare/autentificare/CIV, pentru un motor adus din Polonia (inmatriculat). Si aici surprize, surprize: motocicleta nu este omologata pentru Europa (ca Polonia e in Groenlanda), ca ii lipsea o placuta prinsa in nituri de sasiu de catre producator pe care sa scrie (din nou) seria de sasiu si greutatea. Motocicleta e o Yamaha V Star 1100, fabricata pentru SUA, deci nu are omologare UE, fapt care m-a costat 564 lei. Si dupa toate astea, iar surpriza: baietii au gasit tipul motocicletei, numai ca la ei figura doar modelul Custom (asta le-am zis eu ca la ei nu scria), cu roata pe fata de 18, iar a mea e Classic cu roata de 16, asa ca mi-au facut mentiuni ca "pot" folosi si roata pe 16. Si denumirea care apare la RAR, trecuta acum si pe carte, si care va fi si pe certificat, e Yamaha VP11 (e o secventa care se regaseste in seria de sasiu si care se refera la tipul motorului). Degeaba am vorbit cu ei (cel care a facut identificarea mi-e prieten si chiar a cautat mult timp sa gaseasca modelul), daca la Romania "nu se egzista" Dragstar sau V Star sau macar XVS 1100, degeaba o am eu trecuta ca atare in actele poloneze, la noi va fi modelul VP (asta e denumirea tehnica si nu cea comerciala) Asa ca, "succesuri" pentru doritorii de motoare avand provenienta USA (sau fabricate pt ei si inmatriculate in UE)
  3. Duminica am primit motocicleta, un V Star 1100, din Polonia. I-am trimis lui Adrian bani cu cateva zile inainte si, spre norocul meu, avea deja o masina plecata in cursa si s-a intors prin Polonia. M-a sunat cand a ajuns la vanzator, a pornit motorul si mi-a descris unele mici defecte vizuale (de care stiam deja). Am luat motocicleta care, in afara de lipsa benzinei (am ajuns cu ea pana la 10 m de cea mai apropiata benzinarie) si de bateria aproape moarta (era din 2006), este super OK, exact in aceeasi conditie in care era in fotografii. Multumiri lui Adrian, il recomand tuturor, este un tip serios si de incredere. PS motoare bune cu preturi bune pe OLX.pl
  4. panzerseba

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Am si eu o problema cu incarcarea la 535 din '94. In relanti are 13,2, turat scade la 12,7, iar in sarcina ajunge pe la 12. Am masurat statorul e OK, e posibil sa fie releul? O alta intrebare e legata de faptul ca as vrea sa inlocuiesc releul, dar ce am gasit au doar 2 mufe si 4 fire (1 cu 3 albe de la stator si 1 cu fir rosu catre batrie), iar al meu are 3 mufe si 5 fire (in plus e o mufa cu fir negru, probabil masa).
  5. panzerseba

    BURSA LOCALA

    Vand YAMAHA XV 535 Virago - 2000 euro, negociabil bikeshop
  6. In realitate arata mult mai bine, blurr-ul s-ar putea sa fie dat de modul in care lacul reflecta lumina.
  7. Sa inteleg ca o sa te avem in curand printre noi?
  8. panzerseba

    BURSA LOCALA

    Vand casca germana, model Wermacht, marimea L. Are 1 inch grosime izolatie ca sa fie in concordanta cu standardele americane de circulatie DOT (Department of Transportation). Pret 150 RON.
  9. panzerseba

    Accidente

    Multa sanatate, Doctore. In seara asta am auzit de accident, dar nu stiam ca tu esti cel care a patit-o. Fa-te bine si apoi se rezolva si cu asigurarile, fierul se face, bine ca esti tu intreg.
  10. panzerseba

    BURSA LOCALA

    motocicletele sunt inmatriculate in Romania si pot fi vazute in incinta magazinului de echipamente si accesorii moto "Racing Life" din Focsani, str. Unirea Principatelor
  11. panzerseba

    BURSA LOCALA

    Merita sa mergeti, macar sa vedeti... Daca nu va convinge calitatea, atunci pretul o va face, cu siguranta
  12. panzerseba

    Yamaha VIRAGO ZONE

    la mine nu a fost nevoie sa prelungesc cablul, am semnalizari custom si aveau cablul suficient de lung. dar nu e o problema daca prelungesti cablul, eventual introduci o bucata suplimentara in centru, asa iti raman mufele originale de conecatre pentru prelungire cel mai bine ar fi sa folosesti conectori - aia de tip rigleta, cu surub, au avantajul ca stau ambele cabluri la un loc, eu i-am folosit cu succes ca sa prelungesc cablurile de la lampa spate.
  13. panzerseba

    Yamaha VIRAGO ZONE

    am avut aceeasi problema si am mutat semnalizarile mai in spate, pe lampa de stop. am folosit suporti din platbanda de inox, in forma de L si am fixat semnalizarile de lampa spate. cablurile le-am trecut prin tub de plastic pe langa lampa. incerc sa pun si foto
  14. si cu calul, ce-ati avut? ce cauta chestia sta la accidente????????????
×
×
  • Creează nouă...