Sari la conținut

DIANA_C

Membru
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    honda vfr 400
  • Numar Moto
    B 75 KBX
  • Club
    none

Informații profil

  • Motociclete detinute
    honda vfr 400

Vizitatori Recenți Profil

1.460 citiri profil

DIANA_C's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Asa se intampla in fiecare an, la sfarsit de sezon...
  2. O fi asa cum spui tu numai ca motorul lui nu este pe injectie...
  3. DIANA_C

    Sos. Pantelimon

    Eu cred ca, din contra, ar trebui puse astfel de poze in tot orasul pe panouri cat china. Asta ar avea un efect mult mai puternic asupra tuturor (soferi + pietoni) si, vazand ce se poate intampla, s-ar gandi de doua ori inainte de a face vreo tampenie....
  4. DIANA_C

    Sos. Pantelimon

    Nu ma pot bucura ca a murit un om, indiferent ca a fost sau nu a fost vinovat. INSA, daca se dovedeste ca a trecut pe rosu, ar trebui despagubit motociclistul. Si ar trebui facut ceva pentru a se rezolva problema asta cu pietonii ce se arunca efectiv pe trecerea de pietoni (sau prin locuri nepermise) indiferent ca au verde sau nu. Nu se mai poate cu ei, traverseaza ca bezmeticii. Poate ca niste amenzi usturatoare i-ar mai potoli. E culmea cum ei se arunca in fata ta, tu faci tot posibilul sa-l ocolesti, cu riscul de a te tavali, si tot ei te injura!!! Chiar daca motociclistul ar fi nevinovat, in cazul de fata, nu cred ca-i va fi usor sa traiasca cu gandul ca a omorat un om. Ca ar fi avut 200km/h imi vine greu de crezut.
  5. Era de asteptat sa procedeze asa. Doar nu era sa zica ca a fost un bou, ca nu a fost atent, ca nu s-a asigurat.... Pacat, indiferent cui apartine vina este foarte trist cand se stinge un om, in special cand este un tanar ce avea toata viata inainte.
  6. Exact, nu are nimeni ce cauta cu viteza in apropierea unei treceri de pietoni. Daca s-ar respecta treaba asta probabil multe accidente ar fi evitate. INSA, ca si pieton am si eu obligatia de a ma asigura. Sau nu? Ma bazez pe ce spune legea? Ma bazez pe faptul ca va fi respectata de toti? Tocmai pentru ca vad ca nu se respecta, tocmai pentru ca vad/citesc/aud in fiecare zi de cate un accident AM OBLIGATIA de a ma asigura. Asta daca tin la viata mea, bineinteles! Nu-mi spune ca nu ai vazut niciodata pana acum un berbec care se arunca (la propriu) pe trecerea de pietoni sa traverseze fara sa-si arunce macar un ochi sa vada daca vine vreo masina/mobra, pentru ca nu te cred.... Eu nu ma hazardez in acuzatii cum ca motoristul ar fi vinovat pentru ca habar n-am ce s-a intamplat acolo. La prima vedere pare a fi vinovat dar las organele competente sa dea verdictul. Important ca amandoi sunt in afara oricarui pericol.
  7. Nu vreau sa iau partea motociclistului (daca este vinovat ar trebui sa plateasca dupa cum spune legea)dar si pietonii astia se reped sa traverseze ca oile, pentru ei nu conteaza ca vine unu' cu viteza si nu mai are timp sa franeze, daca e trecere ei traverseaza fara sa se mai asigure de parca zebra le-ar oferi imunitate in fata posibilelor accidente. Si, dupa cate stiu eu, si pietonii au obligatia de a se asigura chiar daca e trecere de pietoni..... Sanatate baiatului si femeii!
  8. DIANA_C

    Nevoie de sange

    E suficient sa spui ca vrei sa donezi pentru ea. Spui numele ei si spitalul unde se afla internata. As fi vrut sa pot dona si eu dar din pacate nu pot pentru ca am avut hepatita. Oricum insanatosite grabnica fetei. PS: Mai multe detalii despre cum s-a petrecut accidentul are cineva?
  9. Ai putea fi mai explicita, eu nu inteleg mare lucru din postul tau. Marinescu Corneliu era in masina sau pe motocicleta? Cum vine asta :" motorul un BMW venea pe drumul cu prioritate.....i-a taiat calea motociclistului" ? Era motociclist sau motociclista? ("motociclista aruncat la 10 metri peste") Daca vrei sa dai niste informatii, fii coerenta sa intelegem si noi ce vrei sa spui....
  10. Nu inteleg de ce sa ramai fara carnet?!?!? Este absurd. Din cate stiu eu la noi se face dosar penal pentru vatamare insa, dupa ceva alergatura, se inchide acest dosar.
  11. BINEINTELES! Eu aveam 40 km/h cand am cazut si mi-am fisurat genunchiul. Daca as fi avut genunchere nu as fi patit nimic. Concluziile le tragi singur.... Mesaj completat As mai adauga ceva si anume: AMENZILE. Sa se dea amenzi pietonilor ce traverseaza prin locuri nepermise si sunt convinsa ca lucrurile s-ar imbunatati simtitor. Eu am avut o colega ce traversa neregulamentar pana intr-o zi cand si-a luat amenda pentru acest lucru. Crede-ma ca, de atunci, nu mai repeta greseala. Un alt exemplu as putea fi chiar eu. Recunosc ca, pana sa am permis, traversam haotic si culmea, tot eu ma enervam cand imi luam cate o injuratura. Toate astea pana intr-o zi cand m-am trezit cu una in fata mea de mi-a inghetat sangele. Nu s-a intamplat nimic, am reusit sa franez, insa abea atunci am realizat ca imi meritam din plin acele injuraturi de la bietii soferi... Mesaj completat Nu cred ca ti-ai ales bine exemplul si nu-ti doresc sa te afli in pielea respectivului. Ai fi putu da un alt exemplu, sunt cu miile pe acest forum. Baiatul respectiv era foarte suparat, zapacit (chiar a specificat intr-un post) uitand sa-si lase chiar si datele de contact. Eu, in situatia lui, cred ca as fi uitat si cum ma cheama. Nu este vorba ca-i tin partea insa se poate observa destul de usor ca omul era bulversat, nervos, socat avand in vedere ca si denumirea motorului a scris-o gresit inca din titlul topicului. Mie imi vine greu de crezut ca nu stie cum se numeste mobra lui.... In alta ordine de idei, s-a deviat de la subiectul initial al topicului. De la un grav accident s-a ajuns la lectii de gramatica, la sistem, etc......
  12. Pe zi ce trece ma conving tot mai mult ca femeile sunt dezastru la volan, in general cele trecute de 40ani. Bineinteles ca nu trebuie generalizat, sunt si exceptii. Intr-o singura zi doi motociclisti au ajuns in spital din cauza unor doamne soferite Trist.....
  13. Eu nu am intalnit pe nimeni care sa fi facut o greseala grava si sa spuna "bagati-ma la puscarie ca am gresit". Si nici nu cred ca voi intalni. El de ce ar face-o? Poate sa recunoasca ca a gresit, ca nu a fost atent, da, dar sa ceara singur sa fie bagat la puscarie deja e prea mult.
×
×
  • Creează nouă...