Sari la conținut

Metalistu

INACTIV
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Metalistu

  1. E fain acolo....si e foarte frumoasa Cascada Cailor
  2. Salutari! Nu stiu daca ma mai tine minte cineva..da eu sunt ala student fara bani si momentan fara motor( dar cu pasiunea in sange). Sper ca atunci cand o sa-mi permit unul sa ne vedem sanatosi. Numa' bine!
  3. Salut!Oradea va sprijina si cred ca vorbesc in numele tuturor motociclistilor de aici!
  4. Eu sunt in Grecia si tocmai am aflat ce s-a intamplat. Dumnezeu sa-l odihneasca! Unde sunt eu strazile sunt foarte inguste si super aglomerate, da nu se-ntampla asa ceva!
  5. Salutare!Cica vineri si sambata sunt niste concerte la Suncuius. Se-ncumeta careva?
  6. Uraaaa!Am fost Âşi eu prin Noiembrie, din Tileagd de unde sunt eu,până în Felix Âşi am făcut exact 30 de minute.Bineînțeles am mers cu cât m-o ținut motoru. Sper să reuÂşesc să mi-l schimb până la toamnă cel târziu cu ceva mai vechi da mai mare. Chiar dacă vine frigul ar fi ca lumea să ne întâlnim pe undeva Âşi fără motoare, ca să ne mai cunoaÂştem între noi.Cel puțin eu nu mai Âştiu pe nimeni din Oradea. No,serbus!
  7. Ce tare!Pacat ca motoru meu e cam mic si nu cred ca ma-s putea tine dupa voi!
  8. Metalistu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut!Faine motoare aveti!Io n-am Virago,da visez sa am. Cum am vazut prima Virago m-am si indragostit.
  9. E foarte tare frate,felicitari!Abia astept sa am si eu bani de un motor mai serios si sa cutreier tara.
  10. Salut! M-ar interesa sacoul si poate si un pantalon pentru prietena mea.Poti sa-mi spui te rog daca sunt gratis?Iar daca nu, cat costa? Merci mult!
  11. Salutare!Eu sunt din Tileagd.Am un chopper mai mic dar i-mi plac foarte mult motoarele,cursele enduro si mai ales acele iesiri in natura pe motor. Sper sa-mi iau si eu un enduro cand pun mana pe niste bani.
×
×
  • Creează nouă...