Sari la conținut

oprea

Membru
  • Număr conținut

    126
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de oprea

  1. oprea

    Bursa Locala Bihor!

    Boots scurti Axo, purtati de foarte putine ori, stare foarte buna. 200ron.
  2. oprea

    Bursa SuperMoto

    Pe roata din spate ). » Post actualizat in 11 Jun 2015 23:08 Il mai recunosti ?
  3. oprea

    Bursa SuperMoto

    Roti SM , Provin dupa o Husqvarna, nu stiu exact de care. Au fost adaptate pentru o Honda XR. Discuri de frana si pinion, plus aripa SM rosie universala. 450Eur. 0728993399.
  4. oprea

    Bursa SuperMoto

    rotile de enduro nu le mai am, nici etrier fata original. Pompa frana fata provine dupa un SC50 , lafel si maneta de ambreiaj. In talon habar n-am cum e trecuta, nu m-am uitat niciodata. Deasemenea raportele sunt shimbate tare, 14 fata cu 43 spate. Revin cu info despre talon, ca habar n-am.
  5. oprea

    Bursa Locala Bihor!

    Se vinde mobra ! Info la 0755309900 Eventual schimb cu SC33 98-99, stare buna, complet.
  6. oprea

    Bursa SuperMoto

    De vanzare , Honda XR400, 2001, stare foarte buna. Sunt interesat de schimb cu CBR900RR SC33 , fab 98-99.
  7. Corect, am zis lucruri care mai bine nu le ziceam , si cu scuzele de rigoare imi retag cele zis in primul post, dar acestea toate in postura de tata ... si nu de motociclist . Fiecare are propria lui conceptie despre motociclism , si pentru fiecare inseamna altceva ... eu sunt genul, care ajut, arat, oricat imi sta in putinta , toti cei care ma cunosc stiu foarte bine asta ... Greseala mea, dar , dupa cum am spus, lucrurile privite din postura de tata, si clar , din postura asta, eu fiind in locul celor de la intrare , procedam total altfel . Bafta !
  8. MIrciule , supararea mea a fost de moment ... Ideea mea era nu ca nu m-au cunoscut, sau recunoscut, sa ma lase pe mine sa intru ... Eu ma refeream la faptul ca .... chiar daca era un om care nu are nimic in comun cu motociclismul, cu un prunc mic in brate care sa se hoalbe 5 min la motorete .... Ziceam doar asa ... Ma rog, sigur multi nu sunt de acord cu mine ... Dar pentru mine motociclismul inseamna liberte, mai presus de orice, si e frumos ca atunci cand ai ocazia sa-i arati asta mai ales unui copil ... nu merita sa te legi de cei 30, 60 lei , reguli , etc ... Numa bine, si sanatate , si hai ca om bea o bere ! Cheers ! PS : Erau acolo cativa care stiau cine sunt
  9. @ngtmircea. Cred ca esti MIrcea ,de erai prieten cu Negru (RIP), de ieseam pe vremuri de demult ... si esti membru fondator la club ... Azi ajung prin baile felix, cu familia, nevasta gravida (cu doi gemeni baieti) si fiu-meu de doi ani jumate. Vad semene pe sosea moto, si sageti. Imi aduc aminte ca e meeting moto, organizat de MC-ul vostru. Cool, ii zic la nevasta-mea : Hai sa ne oprim, vede si asta micu 3-4 motociclete (placandu-I foarte mult ca le vede la mine in garaj, si de cand e stie ce e o motocicleta) Nevasta-mea : Ok, da nu mai avem bani doar pe card , si sigur nu putem plati cu cardul ). Ii zic la nevasta : Sigur ne lasa baietii 10 min pana vede asta micu una alta, orcium nu stam mult .. Ok, hai sa mergem. Mergem. Ne apropiem de intrare. Vine primu, si ne zice : Ala mic nu plateste , ala din burta nu plateste. Ok, zic, hai ca numa da-m un ochi, nu pentru mine, ci pentru asta pici, ca nah, sa vada si el 3-4 motorete, si basta. Toata lumea care ma cunoaste, stie ca nu sunt zgarcit, chiar din contra .... Isi bate unu vesta si imi zice : 5 min sau doua zile, platesi lafel ... Ok. Sa vada al meu pici , timp de 10 - 15 min, 3-4 motorete ... sa dau 60 lei ... chiar nu ..... Or fi crezut ca ma pun la bere cu el in brate .. ci cu nevasta-mea gravida dupa mine ... Ma rog. Le zic la baieti : Ok, las ca le vede de aci , si ma intoc , si plec in treaba mea .... Frumos motociclism ..... Daca tot sunteti un club ... mai bine le-ti exemplifica tuturor membrilor ce inseamna sa fii MOTOCICLIST ! In fond si la urma urmei , ma dore-n cot. Il duc pe fiu-meu cu mine in garaj, si are parte de motociclete , ca doar am trei, dar spiritul de motociclist nu e asta ... M-am enervate pe moment, si mi-a trecut. Dar, din punctual meu de vedere ... destul de slab. Cel putin baietii de la intrare , degeaba veste, ca spirit de motociclist , zero.
  10. oprea

    Bursa SuperMoto

    Cumpar roti sm pentru Honda XR400R 2001. Astept oferte.
  11. oprea

    BURSA LOCALA Bihor

    Donez un costum de piele, in stare buna, probabil necesita o curatare ( a stat mult timp prin cutii si prin garaj), negru , cu emblema Lucky Strike, si inca cateva, marime mare mare mare. daca e cineva cui i-ar fi bun, 0728993399.
  12. oprea

    BURSA LOCALA Bihor

    cumpar telescop ghidon cbr 900 2002 (954).
  13. oprea

    Accidente

    Zi-mi tu mie , care de pe forumu asta, merge cu 50 tot timpu, sta pe banda lui ca o masina, nu se baga in fata la semafoare , nu face cate una mai cate de cat din cand in cand. Atunci de ce mai avem motoare cu 100+ bhp samd ? ca pentru asta e suficienta cate o mobra, nu mai aveam treaba cu consumuri , gume adevarate etc. Cat despre ce zicea Petre de "safe", la noi nici nu autobuzu nu esti safe, din pacate ....
  14. oprea

    Accidente

    Oricum ar fi fost nu ai de unde sa stii ce a fost acolo, ce fel de soferita era aia, care vira stanga , samd. oricum nu pica bine sa vorbesti asa de omul care a murit. Cred ca gresisi aci Petre. Ieri am venit de la parastas de la Ionut ... Condoleante familiei celui in cauza, si insanatosirea cat mai grabnica sotiei .... desi dupa ce am vazut-o pe mama lui Ionut duminica aceasta nu cred ca cineva poate trece peste asa ceva ...., deci nu stiu ce viata o mai asteapta .... Oricum ar fi , motociclist inseamna sa mai impingi limitele unpic , ca de altfel nu esti "motociclist", da macar atunci sa fii inteles de cei ca tine , ca ceasul rau vine , ca esti sfant, ca nu. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace ! Mesaj completat PS : martorii spuneau si de Ionut ca i se bloca-se acu la 160KM/ora, cand colo el avea km digital .......
  15. oprea

    BURSA LOCALA Bihor

    Bucurestene ce te apuca ???? Te-ai lovit la cap de dai honduca ?? De vanzare geaca Dainese marimea 56. Stare foarte buna. 550RON neg. 0728993399
  16. oprea

    BURSA LOCALA Bihor

    de vanzare una bucata costum intreg alpinestars marimea 52, in stare foarte buna , purtat de cateva ori, cu toate protectiile la 300Eur si o geaca dainese marimea 56, protectii hard umeri , coate si spate , in stare foarte buna 200Eur. info - 0722240891.
  17. oprea

    Accidente

    poate daca lumea nu s-ar prea rupe atata pe forumu asta , nu s-ar mai rupe pe strada
  18. Sa de pasager am , dar tot cea standar d de 919. Daca te ajuta, let me know. Multam. Da e spate de 636 din 2004.
  19. Bine arata. Daca ai nevoie cumva da scaunul de la pilot (Ca vad ca ai cam avea nevoie) , da-mi un telefon , ca am vre-o 3 si oricum nu mai folosesc dinastea. Cadou . 0728993399 Si acum unpic de reclama lu Mac ! Bafta man !
  20. E un Australian ! Si e un proiect care a fost facut in ceva de genul 30Zile. http://www.bladerod.com. Oricum , mie mi se pare ca a lucrat destul de bine. Simplu si brutal.
  21. Cat vrei pe furci, juguri, etriere, si carena fata ?
×
×
  • Creează nouă...