Sari la conținut

strajeru'

Membru
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

strajeru''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am si eu o problema cu panoul ceasurilor de bord.Cand pornesc motorul, acele ceasurilor o iau razna.Fara sa accelerez, acul turometrului se da peste cap, iar cel de la vitezometru urca de nebun pana la 180 si sta acolo.Dupa cateva minute de stat cu motorul pornit, revin la parametrii normali. Aveti idee care ar putea fi cauza? Mentionez ca bateria este noua.
  2. Cand turez motorul pe loc se ridica si acul de la vitezometru. Aveti idee care poate fi problema?
  3. Am desfacut roata de pe spate sa gresez rulmentii si nu mai stiu care este pozitionarea corecta a bucsei din imagine, pe interior sau exterior?
  4. Salutare, Stie cineva unde gasesc piesa din imagine? Am incercat la BV, dar cred ca le-a dat cu virgula si n-au binevoit sa-mi raspunda.
  5. La AB suportul de numar (fara lampa) costa 110 lei cu TVA inclus.
  6. Mobra o am de 5 ani. Cand am cumparat-o avea 40k, intre timp i-am mai adaugat eu vreo 30k si iata-ma ajuns cu ea la putin peste 70k. Mentionez ca nu cunosc istoricul motocicletei, nu stiu unde s-a umblat si ce s-a schimbat la ea pana s-o cumpar eu. Pana acum n-am verificat nici starea lantului de distributie si nici jocul pastilelor. Nu sunt cel mai avizat sa-mi dau cu parerea daca se aude sau nu aiurea si nici n-am observat vreo schimbare in ceea ce priveste puterea. Mi se pare ca trage la fel de bine ca in ziua in care am luat-o. Totusi, dupa 30k cred ca e momentul sa fac operatiunea asta. » Post actualizat in 04 Nov 2015 18:43 Zidule, date fiind indicatiile de mai sus, ma vad depasit de situatie si pentru binele mobrei o s-o duc la un service. Multumesc mult!
  7. Salut, Vreau sa schimb pastilele din capul supapelor si fiind prima oara cand fac operatiunea am nevoie de niste informatii de la cei care au mai facut treaba asta.Am tot cautat pe net dar nu m-am lamurit, care-i treaba cu ajustarea lor? Daca tot umblu la "cutia cu maimute" nu-i mai bine sa le schimb cu unele noi?. Urmeaza sa comand pastilele la BV, dar vazut ca sunt pe diferite dimensiuni : 2.15mm, 2.30mm, 2.35mm ............2.80mm. Ce diametru trebuie sa iau pt GS-ul din 2001? Ce anume trebuie verificat/schimbat la ansamblul distributiei?
  8. Puteti sa-mi recomandati un mecanic bun pentru reglat joc supape/colbutori? De preferat zona Vitan. Multumesc!
  9. De curand GS-ul meu a ajuns la 70k din care vreo 30k facuti de mine. Ma gandesc sa-i fac o revizie serioasa si as avea nevoie de cateva sugestii referitoare la ce ar fi prioritar de schimbat/verificat,etc. Mentionez ca nu am mostenit istoricul mobrei, deci nu stiu cine ce a schimbat vreodata. De cand am cumparat-o in 2010, in 30k am schimbat doar pompa de apa, kit-ul de lant, bateria si consumabilele aferente: cauciucuri, ulei, filtre, placute, etc.
  10. Imi poate spune si mie cineva daca bujia DPR9EA-9 merge la GS-ul din 2001? Multumesc!
  11. Stie cineva unde gasesc un buson pt baia de ulei si o garnitura pt capacul de la alternator (pt un GS din 2001)?
×
×
  • Creează nouă...