Sari la conținut

pirce

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pirce

  1. pirce

    Accident Otopeni

    selectie naturala ar fi daca nu m-ar omori si pe mine. in fine....sper sa ne vedem sanatosi in trafic. si cu mai mult respect.
  2. pirce

    Accident Otopeni

    draguta, eu pentru mine nu concep 200 la ora in RO. si nici altudeva, cu exceptia circuitelor. nu-s motociclist, da conduc de vreo 15 ani si am 2 titluri nationale la karting. tu, poti avea 200 si mai apoi 30. roaga-te insa sa nu te opresti prea brusc de la 200.
  3. pirce

    Accident Otopeni

    dragilor, un accident e, de regula, un cumul de cauze. la asta, din nefericire, am fost de fata. nu mai aberati ca n-aveau viteza. eu aveam cam 90 si ei m-au depasit. restul is detalii...trei oameni au plecat prea repede, din prostie si neatentie.
  4. pirce

    Dacia 1300

    deci.... 1. fiind o trecere de pietoni, ascunsa sau nu, era linie continua. deci stai jos ca esti vinovat. 2. la cum arata masina tu doar l-ai harsait nu te-ai infipt in el. cred ca omu se pregatea sa faca stanga si tu l-ai depasit pe stanga....deci si in cazu asta esti vinovat. 3. daca omu facea stanga pe linie continua si tu il depaseai tot pe acolo e cupla comuna.... Nu vad de ce nu ti s-a facut dreptate.....sau mereu conservarii is de vina??? mai da-o drecu cu aburelile astea si bucura-te ca nu ti-ai rupt gatu.
  5. pirce

    Accident Balotesti

    Ba (cuvant urat) cu ochi. Cat e usor e sa te ascunzi dupa un nick? Cum am mai spus....chiar nu is un fan al tiganilor....Dar tie ti-as poci mutra aia. Nu iti e idotule rusine?
  6. Tot respectul. Off topic... Salutare bucovinene! (de la unu plecat de mult de ceva ani de pe meleagurile alea)
  7. pirce

    Accident Balotesti

    Jenibil....chiar nu e nici un moderator pe forumul asta? Il citesc de vreo 2 ani da parca balacareala ca in ultima perioada n-am vazut. Unii chiar nu au ce face decat sa injure aiurea in tramvai? Dar drace....tara de (cuvant urat) cu o gramada de oameni de toata jena. PS Inainte sa incepeti cu "moarte ciorilor" ganditi si voi putin, ca nu dati dovada decat de o prostie / ignoranta crasa...generalizati aiurea. Nu ca as fi un mare fan al tiganilor, dar de unii care posteaza aici chiar mi-e scarba...hai sictir
  8. pirce

    Accident Pitesti

    Pai si te mira? In spatele tastaturii toti putem fi inalti, frumosi si geniali. Putem emite judecati de valoare din spatele unui nick etc...sunt pline forumurile de cretini fara ocupatie. On topic. Odihneasca-se in pace si refacere usoara celui ranit.
  9. buna ideea....sincer n-as vrea sa ma cert cu tine
  10. Draga mea....din punct de vedere juridic aberezi....numa tentativa de omor nu se cheama.... On topic....chiar merita pocnit. Bafta si sper ca se va rezolva cu pulitia. oricum nici lor nu le sta bine un AN.
  11. si daca cineva are 60 de ani trebe sa moara???? :kali: jenibil e modul in care se misca autoritatile....putea sa fie tatal oricarui dintre noi....mi-e greu sa intleg de ce l-au lasat acolo in mijlocul soselei...
  12. Traim intr-o tara nu a soferilor orgoliosi ci a tampitilor orgoliosi / inconstienti indiferent ce categorie de permis au. Sunt si eu subiectiv cu privire la motociclisti pt ca am si eu A-ul, pentru ca imi place "sportul" asta, dar uneori trebuie sa vedem mai departe decat un caz. Campaniile de constientizare cu privire la "existenta" motociclistilor in trafic sunt greu de facut si, din pacate, atunci cand sunt facute au succes limitat in condintiile in care perceptia soferilor e ca motociclistii sunt incontienti care merg cu 200+ in oras...dar nu cred ca are sens discutia aici. Dar daca vreodata va hotarati sa faceti ceva, ma implic si eu, cel putin cu sfaturi despre cum trebuie desfasurata o astfel de campanie (asta in masura in care se va face vreodata ceva) Scuze daca am poluat topicul asta cu un post "inutil" Tarana usoara motociclistului si condoleante celor apropiati!
  13. E vorba de bucata aia de drum, aproape de capatul lui 41 cu o banda pe sens....in directia spre 13 septembrie.... ala cu loganul a franat de-am boulea sa il sicaneze pe tipul cu motto....s-au gratulat probabil la semaforul de dinainte (unde face 41 curba aia la 90 de grade) . Moto a pornit in fata mea, loganul dupa. dupa nici 50 de metri loganul ne-a depasit pe amandoi (moto mergea in fata mea) si apoi a franat ca dobitocu. Normal ca dupa ce s-a tavalit tipul cu moto nu a mai stat la fata locului. M-as fi luat dupa idiot da am oprit sa vad daca nu a patit motociclistu ceva. Viteza max 50 la ora...poate mai putin.... Din numaraul loganului nu am retinut decat literele - RHY.... Sper sa se rezolve cumva.....daca e nevoie merg ca si martor....numai sa dau de om acum...am mai spus in primul post....ma grabeam ca toti dracii ca pierdea maica-mea trenul....si a ramas sa vorbim la telefon...numai ca eu ca berbecu am uitat sa ii dau numarul....
  14. Da....din pacate a cam asa e....acum urca motorul niste tipi intr-un papuc...alte detalii nu am....e tot ce pot vedea de la balcon. Pare sa fie o vitezana neagra. Oricum se pare ca a fost urat, erau vreo 4 ambulante si nu stiu cate masini de politie....accidentul s-a intamplat la trecerea de pietoni de langa economat. Sper totusi sa nu fi murit nimeni....zic asta ca la fata locului nu mai sunt politisti care sa faca masuratori si alte de astea..... Revin cu detalii....ca mi-am miscat fundu pana jos si am vorbit cu un coleg de serviciu ce fusese trimis la fata locului Din cate mi-a zis NU e nici un motociclist mort. era un scuter / motor (nu se stie exact ca se contrazic aia pe acolo) parcat in care a intrat unu cu un bmw negru (nu zic ce culoare avea idiotu) Sunt 4 victime (nici asta nu se stie cu siguranta - 3 sau 4) care erau pietoni. BMW e si acu pe trotuar....se pare ca mergea destul de tare si a acrosat refugiu de pietoni de acolo.
  15. Salutari, Scriu aici in speranta ca e membru pe forum tipul care a cazut. Daca da, eu is tipul cu care ai vb in caz ca ai nevoie de martori, numa ca in graba lui peste am uitat sa iti dau nr de telefon. Daca citesti da-mi un pm si ti-l dau asa....ca sa nu pun nr pe forum Ca si detalii nu e mare lucru de spus. Un idiot cu un logan s-a simtit nu stiu de ce ofuscat si a franat ca idiotu in fata unui tip cu un KTM. Asfaltu era ud asa ca tipul cu KTM (adi zicea ca il cheama) a culcat motoru. Tin sa precizez ca nu are nimic omu.....zicea ca nu il doare nimic. Daune la motor nu pareau sa fie prea mari...oricum nu am stat prea mult dupa ce am ridicat cu el motoru....ca ma grabeam ca drecu. Oricum din cate am vb cu tipul cu motorul zicea ca mere la politie sa vada ce poate rezolva....desi miram-as sa se faca ceva ca nu a fost nici un contact intre ei. Asa ca daca citesti da-mi un semn sa iti pot da nr de telefon in caz ca e nevoie. Bafta. PS scuze de topic, in cazu in care vi sa pare aberant, da alta cale sa dau de om nu stiu.
  16. pirce

    Cu "multumiri"

    Tot respectul! :lol:
  17. Da....ai ghicit....astia cu R1 si tinta mea....de cate ori ii vad ma apuca dracii.... Plus ca n-am motor...si mor de ciuda din cauza asta.....din pacate povestea e alta...daca ala de s-a gandit sa isi dea cu parerea rapid citea ca lumea, vedea ca am avut candva motor. De ce am renuntat e alta poveste, de care sincer prefer sa nu prea imi amintesc. On topic. Vezi cu RMN-ul ala....fa-l sa nu ai probleme mai tarziu. Am postat la accidente pt ca aici am avut ceva de spus....nu strang posturi ca nu cred ca imi iese ceva Bafta
  18. "frate sunt di tg mures.....si baietii i-au spart parbrizu sa-l scoata afara....stai linistit...a avut norok ca a reusit sa scape pe moment si sa intors cu politia.....a recunoscut....da nu vroia sa fie linsat.....cica " Ba jigodie, daca asa intelegi sa te porti incepe sa mi se rupa rau de aceia dintre voi care va credeti zorro...daca vreti sa fiti respectati, respectati si voi la randul vostru. Incep sa cred ca jumate din cei care posteaza aici is niste pusti frustati care "are boala pe conservari". Motociclisti adevarati am vazut gramada in trafic, pentru ei tot respectul. Pentru unii sincer ma bucur ca vor aparea carnetele de donatori. Sper numai sa crape drecu singuri si sa nu mai ia si pe altii cu ei. Iar pentru tine soso, sau cum mama soarelui ti-e nickul,...parca iti placea sa te dai tare....acu vrei un motor cuminte? Nu-i prea placut sa te doara, nu? Pe bune....esti unu din candidatii perfecti la premiile Darwin...daca nu stii ce is da cautare cu nenea google. Toate bune pentru cei care inteleg sa respecte si pe altii in trafic, indiferent cate roti ai, cati cai putere etc. pentru aialalti multa
  19. pirce

    Cu "multumiri"

    Are importanta masina? Nu, nu am nici matiz nici logan, ci seat
  20. pirce

    Cu "multumiri"

    Ba da si era sa raman fara carnet. In regulament e cam interzis sa depasesti pe linia continua, dar acum depinde cat de viteaz esti. Mai adaug: pe autostrada, imediat langa banda 2 este un gard. Pe jos sub gard si pe langa el se gaseste o cantitate impresionanta de praf, pietricele si alte prostii pe care nu le aduna nimeni. Despre asta e vorba in topicul asta. Exact asta spuneam si eu. Nu mi-e de fundul lui....daca nu si-l pazeste e treaba mariei sale....dar daca pe dracia aia de pietris aluneca tare ma tem ca in secunda 2 era infipt in mine si eu in secunda trei in masina din dreapta. Drace, am mers o periada si pe motor (cat am avut, nu mult ce e drept, deci nu ma dau motociclist) si o si mai buna periada la volan...dar daca vreau vreodata sa imi rup gatu mi-l rup singur nu luand si altii cu mine. E vorba de repect la adresa celorlalti, ce noua romanilor ne cam lipseste. Iar daca oi citi candva despre berbec aici ....asta e....ce iti faci cu mana ta se cam numeste lucru manual.
  21. pirce

    Cu "multumiri"

    Trebuie sa te iei dupa iel si sa-i dai un spitz in ghidon. Ce-i drept, nu inteleg, te-a incomodat rau, te-a facut pe dreapta? NU m-a depasit pe dreapta...ci pe stanga intre banda 2 si parapet....si a avut loc in conditiile in care mai aveam putin si ma suiam pe ala din dreapta mea. Una peste alta nu e vb ca m-a incomodat rau sau mai putin rau. Is curios daca nu ii faceam loc lui zorro, daca berbecu musca o bucata de parapet....si sincer la viteza mare nu prea imi place sa bruschez ca sa fac loc unor grabiti...oricum cel mai rau s-a speriat ala din dreapta...cand s-a trezit ca aproape ma urc pe el. Una peste alta, pe vremea cand inca aveam motor aveam si eu cativa amici de genu kamikaze...si unu a si sfarsit aproape de motca...prin 2001. Si vorba unuia de mai sus...pentru astia nu as vinde lopeti ci mi-as deschide firma de pompe funebre. La asa raspuns nu pot sa iti urez decat un sincer hai sictir...in caz ca nu ti-a luat mama autostrada afla ca mai circula si altii care nu is obligati sa sara din fata ta....te mai miri ca mare parte din soferi au o parere excelenta despre motociclisti?
  22. pirce

    Cu "multumiri"

    Si, pana la urma, ce cauta topicul asta obosit la accidente? Ti'a luat praful de pe masina? Sau de pe orgoliu? In fine....am explicat o data cu ce m-a incomodat. Nu e vorba de orgoliu...ca nu am pretentii de racheta, de schumi sau alte de astea. Din pacate am vazut destule accidente provocate de berbeci de genu...indiferent pe cate roti merg. In plus, chiar daca am cont de curand citesc de ceva timp forumul si se vede de la distanta atitudinea de genu...conservarii is vinovati etc (eu unu nu stiu unde ma incadrez ca am si A-ul si B-ul de ceva anisori - dar na, acu folosesc 4 roti nu 2). Se vorbeste frumos de conducere preventiva si alte de astea dar se respecta fix pixu...asta e rolul acestui topic obosit. Daca era vreo sectiune referitoare la preventia accidentelor (daca e imi cer scuze ca am postat aiurea) postam acolo, si nu aici sa risc sa ranesc orgoliu unora. Oricum, din cate vad topicului asta i-ar sta mai bine inchis sau sters. Ca se intelege total altceva. Numai bine. @Pirce- pe ce sens si la ce ora s-a intamplat treaba asta? Pe sensul Constanta - Bucuresti, sambata pe la ora 16. Tocmai scapaseram din frumoasa furtuna...cine a mers sambata stie, si era aprox senin si asfalt uscat...asa ca toti recuperau.
  23. pirce

    Cu "multumiri"

    Corect...e opinia ta. Eu am descris o situatie asa cum a fost....si nu vad de ce ar trebui sa generezi tot felul de teorii. Daca stii A2-ul intre km 50-20 sunt o gramada de linii drepte unde se merge destul de tare. NU am radar pe masina sa stiu cu cat mergeau cei de pe banda 1...am estimat doar ca pareau sa aiba aprox 130-140.
  24. pirce

    Cu "multumiri"

    Pe banda 1 se mergea cam cu 130-140 in portiunea aia...erau cam 10 masini, iar eu eram demult angajat in depasire. Cand l-am vazut, dupa cum am mai zis, i-am dat semnal drepta...sa se prinda ca l-am vazut si ca voi reintra pe banda 1 sa ii fac loc. Numai ca in secuda urmatoare m-am trezit cu el in stanga masinii vrand sa treaca printre mine si parapet. NU ca m-ar interesa pe unde se baga el ca doar nu e pielea mea....imi era doar ca va prinde pietris sau ce drecu mai e pe acolo si ma trezesc cu el in mine. atat. Plus ca la viteza aia un acrosaj nu e chiar floare la ureche. PS. NU am zis ca e membru al acestui forum. PS 2. NU generalizez. 99% din motociclistii pe care ii intalnesc in trafic is oameni cu capul pe umeri...sa nu zic ca mare parte din ei is si politicosi si saluta cand le faci loc sa treaca printre masini - la semafoare sau pe unde se mai arde gazu de pomana. Ce facea?Depashea?Eu zic sa te uiti la carte si sa vezi care e definitia depashirii. Corect....nu se numeste depasire. Am folosit termenul, chiar daca incorect, sa se inteleaga mai exact situatia.
  25. pirce

    Cu "multumiri"

    Cum spuneam si in titlu tin sa multumesc tipului cu R1 pe care l-am intalnit sambata pe A2...dragul meu...sper ca ai gasit frigiderul plin... Situatia sta in felul urmator. Depaseam o coloana, aveam aprox 180 cand vad in oglinda un motor...ii dau semnal dreapta (ca reintru pe banda 1) dar nimic, desteptu da se se bage printre mine si parapet. Multumeste-i aluia de pe banda 1 ca a fost atent si s-a dat putin in dreapta ca sa imi permita sa iti fac loc...ca nu de alta da crapai daca mai asteptai 2 secunde sa reintru pe banda 1. Ca era sa provoci ditamai carambolu nu mai conteaza. Si normal...daca ramaneai lipit de parapet conservarii erau de vina...ca nu ti-au facut loc. Numai bine dragul meu...si multa carne
×
×
  • Creează nouă...