Sari la conținut

Blizz

EX+
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    XVN

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBR F2, CBR F4, CBR 600 RR, CRF 450R

Blizz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Foarte ciudat. Mai exista si oameni pe forumul asta.
  2. Blizz

    Enduristi Din Cluj

    In afara cazului in care-ti cumperi o Honda care este, dupa cum iti spuneam, "as reliable as the Universe". Deci nu trebuie sa-ti faci griji, doar eventual in cazul in care-ti iei un KTM.
  3. Blizz

    Cu si despre accidente

    Da, si eu ma agitam la inceput in situatii de genul asta, revoltat ca nu sunt bagat in seama in trafic. Dar pana la urma, ajungi sa te obisnuiesti, te feresti, franezi ... Am ajuns ca nici macar sa nu mai claxonez cand mi se baga cineva in fata, daca se uita la mine ulterior si-si cere scuze, bine, daca nu, la fel de bine. Atentie maxima, oricum nu castigi nimica daca te enervezi.
  4. Blizz

    Cu si despre accidente

    Sfatul unui speed-er (nu cine stie ce, doar 2 ani m-am dat pe SS de 600) este urmatorul : Ia-ti un cross/hard enduro. Odata ce am pus mana pe unul, imi pare rau de fiecare secunda petrecuta pe Topa/Meser/whatever, cand puteam sa fiu pe/prin dealuri/paduri/beltzi/noroi/etc. Macar pentru faptul ca viteza de deplasare a pomilor este relativ usor de apreciat!
  5. Blizz

    Cu si despre accidente

    Scuze de confuzie, dar replica anterioara era destinata doar celei mai albastre persoane dintre noi, care sarea direct la concluzii in binecunoscutu-i stil .... necizelat e putin spus. Cat despre accident, naiba stie ... Cum ziceai, cauze pot fi 100.
  6. Blizz

    Cu si despre accidente

    Ba eu cred ca tocmai isi testa noul motor Rolls Royce montat pe motocicleta, luat din dezmembrarile din Lomb de la un Boeing 747, si la 350 km/h a tras putin acceleratia, si i-a fugit spatele. P.S. Daca am fi la fel de buni la toate precum la a ne da cu parerea asupra lucrurilor despre care de fapt habar n-avem, am depasi cu mult tarile scandinave la nivelul de trai.
  7. Blizz

    Sa mai si radem.

    Vladutz mai apare si aici: http://traficul.org/?p=4155 Comentariul la poza e genial (ca de altfel tot site-ul).
  8. Blizz

    Enduristi Din Cluj

    Ora e cam aceeasi, locul de intalnire neschimbat, doar directia de mers difera putin! )
  9. Blizz

    Topic in sprijinul lui Zoli

    Daca nu s-a inscris altcineva, cartea despre arme m-ar interesa pe mine.
  10. Si eu de cand m-am apucat de motociclism, am avut doar Honda de 600cmc, respectiv, F2, F4 si RR. Am picat de 2 ori (chestii minore, viteza de maxim 40 la ora), dar exclusiv din lipsa de experienta si reactie la traficul din jur, ceea ce se putea intampla indiferent de tipul motocicletei. Insa admit, daca as avea un fiu, nu l-as lasa sa-si ia un supersport (de fapt, nici motocicleta, cred) pana nu ar implini 25 de ani. Consider ca e o varsta la care te mai maturizezi un pic, si nu mai exista (asa de des ) avanturile si nebuniile tineretii. Dar asta ar trebui sa decida fiecare pentru el. Daca se constientizeaza pericolele, si exista si controlul psihic (care e cel mai important), un supersport pentru inceput e ok, de ce nu?
  11. Blizz

    Hai La O Plimbare !

    Fii serios! Un motociclist care se respecta nu face asa ceva (adica, sa se dea pe circuit). Pt vasta comunitate de motociclisti de viteza din Cluj (a se citi slapari) recomand asa ceva, pentru exersarea unor proceduri mai realiste: http://www.jocuri-motociclete.ro/joc-get-a-grip/
  12. Trecand peste limbajul putin cam dur, bine zici ce zici. Omul a gresit, a platit, insa la fel ca el o sa greseasca si altii, in mod cert nu va fi el ultimul. Si daca oarecine isi imagineaza ca prin critici aberante si inutile exprimate pe forum este "erou national" pt ca salveaza nenumarate vieti, eu zic sa se mai gandeasca putin. Cine pricepe ce e de priceput, intelege din simpla descriere a accidentului, nu are nevoie de destepti care sa spuna ca de fapt persoana decedata e un cocalar prost, care, culmea, a si pus in pericol viata unui cal prin inconstienta lui, si numai dupa ce citeste asemenea "critici constructive", o persoana are revelatia "daaaaa, acum inteleg, de fapt, motociclistul a gresit, nu voi face si eu asa". Hai sa fim seriosi, si sa nu dam pe-afara de destepti si corecti ce suntem.
×
×
  • Creează nouă...