Sari la conținut

brv

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de brv

  1. brv

    accident Rosiorii de Vede

    Multă sănatate incostientului, motociclist nu pot să-l numesc.
  2. Frumoasa intalnirea, ne-am intersectat cu un grup de bulgari la min 7:15 https://www.youtube.com/watch?v=3N2cApAkJLM
  3. Apelati cu incredere! Mi-am facut revizia la ei si am fost foarte multumit si de lucrare si de pret. 10 +
  4. @Goldbug dauna la Logan a fost ca avea intrata tabla foarte putin la portiera soferului (necesita 2,3 ciocane.. pe bune) Si nu mai fiti asa critici ca nu va ajuta cu nimic...in loc sa ziceti "bine ca nu ai nimic" (conteaza si asta) in fond sunt niste fiare care mai devreme sau mai tarziu tot in service ajung motociclete sau autoturisme.
  5. Nu vreau sa intru in polemici cu voi..mergi safe/race, de cand ai permisul, cati kilometri ai, pui genunchiul pe jos..fiecare are stilul lui A fost greseala mea stiind ca, compozitia asfaltului din zona Cotroceni si tot Bdul Maniu e alunecoasa Cel mai important e ca sunt oke..si ma pot bucura de viata in continuare.Sper sa imi fie invatatura de minte si sa nu mai postez la sectiunea Accidente Mersi Ralucone, am apelat la Razvan.. si DA, mai am permis
  6. Multumesc mult celor care au oprit si mi-au acordat primul ajutor. Polititsul foarte promt a ajuns dupa ~1-2 min (nu a mai fost necesar chemarea ambulantei), cat despre accident putea fi si mai grav. Ma deplasam in sensul de mers spre Militari printre masinile oprite la semafor la Leu (distanta dintre ele ~1 m) am pierdut aderenta si blocat fata.. m-am dus taras printre ele. Daune carene fata,far, scarita dreapta ..furca janta radiatorul intacte:) a pornit la prima cheie. Daune colaterale - o portiera foarte putin botita la un Logan.
  7. din ce am vorbit cu, Kuklux intalnirea e la 9.30 la fantana Miorita, cu plecarea la 10.00 Ai numarul lui in primul post pentru mai multe detalii. Be there;))
  8. salutare bikeri ma poate ajuta cineva, cu un garaj sau curte in zona Piata Gorjului. Multumesc anticipat
  9. mersi mult, am sa revin cu un telefon vineri dupa amiaza , btw alex
  10. salutare bikeri, sunt din piatra neamt si m-am gandit sa vin in weekend in bucuresti, stau pe langa Kaufland in Obor, as fi recunoscator daca m-ati ajuta cu cazarea ptr moto(curte sau garaj) ..ca ii panica
  11. va fi alta sezonu viitor investitii de iarna
  12. Selena...selena...selena
  13. salutare baieti, ma bucur ca a venit si Neamtul ma numesc Alex din Piatra Neamt (for ever ) , am o suzi k7 asfalt uscat poza cu mine!
×
×
  • Creează nouă...