Sari la conținut

marus

Membru
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de marus

  1. Și eu cred ca acum ar fi un moment bun. La brigada 30 Garda și eu, ‘97. In perioada de instrucție am avut PA de 5,45 și pe urma PM de 7,62. Am fost infanterist(marșuri,poligon noaptea, instrucție la greu) apoi garda, șofer pe ambulanta din garajul unității. Si evident, cum spunea un coleg mai înainte, am dat emoții superiorilor prima data când am aruncat o grenada
  2. @Christian 1 am descarcat filmul, multumesc pentru link.
  3. Pe la Adamclisi e foarte bun drumul.
  4. Salut. Melcul ar trebui verificat rapid, al meu a cedat la putin timp dupa ce a inceput sa oscileze acul vitezometrului. Cat despre pornire nici eu nu cred ca are legatura cu cablul de ambreiaj. Sa ne spui si noua ce ai gasit.
  5. Oricum privelistea merita si drumul e foarte frumos cu tot cu satele sarace prin care trece. Iar traficul e inca aproape inexistent. Poate e mai bine ca nu se repara
  6. Pentru cel mai sudic drum se face dreapta de doua ori, la Baneasa si la Sipotele si la fiecare "dreapta" scade calitatea drumului. Multe denivelari si ceva gauri in asfalt, nu e grav dar nici nu poti bate vreun record de viteza. Am fost in mai anul acesta.
  7. Daca te referi la tamponul de cauciuc cred ca fara el troncane la denivelari. Daca ar lipsi cu totul nu stiu cum s-ar comporta. Tu nu il ai sau vrei sa-l tai?
  8. Eu mi-am luat de curand de la motorush.ro si a fost vreo 90 de lei
  9. E adevarat ca sunt niste minusuri, dar sa fim seriosi te plangi de gura casca, de copii? Pe urma ne miram ca Romania e tara autoturismelor. E scump biletul? Nimic nu e prea bun pentru motociclistii adevarati dar sa fie moca daca se poate
  10. @Bigfoot are stand Beta daca te intereseaza. In rest felicitari Romexpo pentru noul pavilion, era si timpul.
  11. Sunt niste linii in desen/enuntul problemei noastre care ne arata configuratia drumului.
  12. Ordinea de trecere este 132. Daca nu e politist, nu e semafor, nu sunt semne de circulatie, pana la prioritatea de dreapta ne mai uitam si la marcaje.
  13. Am si eu Conti Escape. Sunt curios cum merge montajul pe roata fata. A mea s-a asezat foarte greu(dupa mai multe drumuri,umflari si dezumflari)si nici acum nu e echilibrata cum trebuie. Ma gandesc sa o schimb » Post actualizat in 15 Jul 2017 07:19 Am cam gresit-o cu Conti Escape pentru ca merg mai mult pe asfalt. Mi-ar trebui ceva mai putin cramponat macar pe fata.
  14. http://service.tanga-moteurs.ro/data/dnepr_mt11_manual_intretinere_si_exploatare.pdf In tabelul de pe penultima pagina.
  15. marus

    SMAEB 2017 - poze

    Am fost si mi-a placut si in parcare si inauntru, mai ales ca asa cum au spus si colegii, am putut pune mana pe motociclete fata de alti ani cand nu aveam voie sa le calarim. Cat despre "marii" absenti, as fi vrut sa le vad motocicletele dar cred ca pierderea e a lor.
  16. E hai ca le-ati facut muci chiar in topicul dedicat .Eu zic ca aproape toti din cei care au Dnepr stiam la ce ne bagam si daca nu,am aflat ulterior. De aici incolo e alegerea fiecaruia si depinde de timp,bani si alte pasarele. Acu vreo 11 ani mergeam zilnic cu niprul la serviciu prin Bucuresti. Dupa ce mi-am luat japoneza n-am mai mers cu nipru ca "daca ma lasa in drum?"De 2 ani l-am scos de sub praf si jeg si surpriza: merge! Tare mi-as lua si un Ural mai nou dar nu prea e buget si daca as face-o nu cred ca vand nipra pentru ca printre altele dupa cum ati spus si voi nu renteaza nici s-o vinzi nici s-o cumperi. Pe scurt, in nebunia mea, cred ca fiecare motocicleta isi are rostul ei iar fetitele mele isi vor aminti mai degraba de motocicleta aia comunista. » Post actualizat in 24 Mar 2017 15:20 E adevarat ca acum 10-15 ani cand am luat-o si eu aveau un pret rezonabil erau mai ieftine ca inca nu erau foarte "vintage"
  17. Bai, serios? Suntem la camera ascunsa sau ce?
  18. Legat de modalitatea de plata cred ca problema e la comercianti. Stiu, nu traim intr-o tara foarte normala dar in 2017 sa n-ai POS e de toata jena. Iar despre intrare s-ar putea face dferentiat:bilet pt cine stie ca intra o data si bratara/abonament pt cei care vor sa intre de mai multe ori.
  19. Multumesc. Mai gasisem ceva echivalent tot la niste motoare Kawasaki: Eliminator 400 si ER dar astea ale tale parca imi suna mai bine.
  20. @mihaai vad ca ai pus alte carburatoare. Ce model sunt sau de la ce provin?
  21. iomamen2000 resuscitezi ce ai. @pinnochio e ceva de munca dar am vazut din posturile tale ca le ai cu metalele. Bine ca liniile exterioare nu-s prea sifonate. Si eu am schimbat un fund de atas din aceleasi motive si mi-a iesit destul de bine.
  22. Ce model? Daca e ca cel pe care il am eu in poza de mai sus tot nu e mare sfaraiala
  23. 2005 fabricatie Spania intr-adevar si multe modificari cum spuneai(le-ai ochit, te pricepi). Nu am prea mers in ultimii 2-3 ani cu ea pe motiv de 2 copii mici. Nu tin neaparat sa o vand dar nu se stie niciodata
×
×
  • Creează nouă...