Sari la conținut

ERU

Super Membru
  • Număr conținut

    2.220
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ERU

  1. Aia mi se pare fix bullshit. Cand BMW a inceput sa faca bucati de moto in China, eu nu am platit mai putin pentru moto, au facut ei banul gros in schimb, dându-le in acelsi timp toata tehnologia gratis chinezilor de tâmpiti ce sunt, dpmdv ori vin cu pret competitiv ori se duc dreq. Vezi ca ADV e pe paltoforma veche si e grea ca dreq.
  2. Deoarece am incalecat mobra asta si nu am fost platit de CF Moto pentru asta cred ca parerea mea e destul de nepartinitoare. Clar nu e unicornul pe care il asteapta multi din comunitatea adv. Este foarte bine facuta [finisata], dar sunt niste indicii ale faptului ca a fost facuta pentru un anumit nivel de buget [furca de 41, amortizor doar cu rebound si preload] Cred ca parerile unananim pozitive la adresa ei se datoreaza pretului, la 3.6~3.7k euro cu rabla + alte reduceri nu iti iei nimic nou si nu cred ca iei vre-un bicilindru din zona adventure in mintile lui SH, adaugi 5 ani garantie si .... Nu este pentru mine, eu as fi vrut sa dau pe ea dublu, dar sa aiba 10 kile in minus, minim 10 cai in plus [15 era si mai bine], furca de min 45 reglabila full si amortizor cu hi speed low speed compresion rebound si preload remote, bonus rezervoare KTM style sau macar T7worldride La 800 mm inaltime minima la sa e inalta?
  3. Sincer cred ca o trecere mai lina ar fi la un alt bicilindru. CF Moto 450MT, e din punctul meu de vedere, mai bun ca Himalayanul pe toate planurile. Are 2 cilindri, e mai usor, puterea e pe acolo la ambele, suspensia pare mai buna la 450MT si mie imi si place mai mult dpdv design.
  4. Cunostiinte generale Garantiile pe care le acorda [si modul cum le onoreaza] diversii producatori Teste facute de 3rd party Referitor la ultimul punct ca exemplu, are Rian de la F9 un test pe uleiuri scoase din diverse branduri de mobre in care se analizeaza continutul de impuritati in special particule metalice si rezultatele sunt ca sa zic asa surprinzatoare. Si pentru ca tot ai adus CF Moto in discutie, sa te uiti de curiozitate ce interval de schimb pt ulei dau ei [poti sa te uiti si la Kove] si uite asa incet incet se contureaza niste raspunsuri. P.S. Sa nu iti inchipui ca eu am respectat intervalele date de KTM, am mers pe jumatate din specificatia lor in general.
  5. Partea haioasa e ca atat indienii cat si chinezii stau deja mult mai bine la capitolul fiabilitate decat austriecii si spun asta in calitate de posesor de portocala.
  6. Sa se duca la ei. Amicul meu asa a facut, bine a si dat de cine trebuie,[initial a vb cu un vânzator din Tm care era cam ... vânzator], dupa ce a ajuns la Arad, cu rabla si cu ce i-au mai dat, a ajuns undeva sub 4k, mie mi se pare un pret exceptional, chiar daca pentru mine, as prefera sa fie mai scumpa mobra, dar sa aiba un pic alte caracteristici.
  7. Nu fii hater. Da nu e de bine ca pleaca "Mr. Kove" din pozitia de CEO, dar asta nu inseamna ca dintr-o data fabrica nu va mai produce mobrele in care au investit timp si bani. Nu stim daca in viitor vor mai aparea modele revolutionare, dar asta e alta treaba. Oricum din cate am inteles omul este si actionar si pare ca si ramâne.
  8. Am un prieten care tocmai il comanda [in Arad] si a aflat ca au peste 100 de comenzi deja. Cred ca va fi un model foarte popular.
  9. Cumva as putea aprecia si un troll, daca e bun, nu e cazul tau. Mobra alora de la Honda, nu o poti cumpara indiferent cati bani ai. Si da mie Mosul imi aduce diverse chestii, relevant pentru forumul asta a fost un 690 in 2020.
  10. Nu stiu de unde iti iei tu informatiile. Mobra "veche" despre care se discuta pe acest topic si pe care a concurat echipa Kove anul asta [cu exceptia lui Sunier] este identica cu ceea ce se vinde. Mai mult, anul trecut totul era stok inclusiv suspensiile, anul unii dintre raideri [nu toti] au avut suspensii custom.
  11. Exista, dar asta e o tehnologie noua si din câte am inteles inovatia principala e ca tine 50 de ani. Asta e total neimportant in legatura cu acest topic. Am postat linkul pentru sfertodoctul ala care s-a molipsit de la americani cu mentalitate "China bad, China stupid, cannot inovate", btw aceeasi mentalitate pe care o aveau fata de japonezi acu niste zeci de ani. A fost prima chestie care mi-a venit in cap, pentru ca tocmai o citisem.
  12. Daca aste e tot ce ai putut sa-mi gasesti sunt super bine Important e sa iesi din dulap, stii tu ca fanii CURcubeului. Nici nu e important a cui clona esti, important e ca ai gandire de stup. https://www.tomshardware.com/pc-components/power-supplies/chinese-developed-nuclear-battery-has-a-50-year-lifespan din feed-ul lu goagle pe tel meu. Nu-ti face tu griji pentru postarile mele, sau pentru ce imi cumpar, vezi poate iti iei tu o mobra cu 3 roti si numar de lemn ca sa fii eco ..
  13. Adica prima la dreapta pe Tera nu ? Puti a clona. Daca te bagi in discutie, fa un minim de efort sa fi la curent cu ce se discuta.
  14. De unde apar astia? Daca nu as vedea ca a scris, m-as gandi ca nu stie sa citeasca ..
  15. L-am cântarit dupa ce m-am intors din tura. Mentionez ca dupa TET Turcia m-am oprit la mare in Bulgaria, unde cineva a cazut peste cortul ala rupând un arc, pe care l-am reparat cu niste harware aditional, astfel incat cu toate chestiile cortul avea 1kg, asta incluzând cort, cuie, bete, sfori si toate cele 3 huse. Aditional, protectia pentru fund, mai are aprox 150g cu tot cu husa ei. Am folosit cortul asta si cu si fara protectia respectiva si cumva, nu e intepat. Daca ar fi fost, foarte probabil ca aflam, intrucât se gaurea si salteaua.
  16. Haha ce au sarit haterii ca a crapat trocariciu? Ma intreb ce faceau acu'cativa ani, cand au crapat aproape toate Hondele prin America de Sud intr-un lac de sare, ah dar stiu ce faceau, gaseau scuze. Dar anul asta, o fi singurul brand la care a crapat o mobra? Poate de asta au avut un singur rider din echipa de uzina cu noua mobra, ca stiau ca nu e gata, si cu Mason, care a avut de ales, deci stia la ce se baga. Tie si alora ca tine nu va explic nimic, ca n-ar avea sens. Dar pentru ca asa sunt eu pozitiv, mi-am dat seama ca aveti si voi utilitatea voastra. Pai daca ar fi fost o parere unanim exceptionala fata de acest brand, cresetea pretul. Baga mare cu hatereala macar pana imi iau si eu una, iti scriu cand o iau si dupa poti sa te opresti. "Hai mersi".
  17. Ala din poza are spre kil, unthinkable.
  18. Toate linkurile pe care le-am dat sunt cu chestii testate de mine. Cortul ala de ex a fost folosit pe 2 teturi minim. Am si unul de Vaude un pic pese 1kg, il prefer pe cel chinezesc. Nu am apucat sa scriu de mancare, tot ce am avut la mine au fost plicuri aprox 4 daca imi aduc bine aminte, si exact cum a zis Bursyllac, cumparaturi sau mancat pe seara inainte de campare. Personal nu mananc dimineata, deci m-am scos. In ceea ce priveste hamacu' nu sunt fan pentru ca: Este greu. Ca sa obtii aceleasi conditii din cort iti trebuie quilt si underquilt, tarp ca sa nu te ploua si plasa de tantari. Daca faci suma greutatilor nu iesi bine. Lasi bagajele afara. E mai complicat cu dormitul pe burta. Eu asa dorm.
×
×
  • Creează nouă...