Sari la conținut

Chimszed

Membru
  • Număr conținut

    110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Chimszed

  1. Salutare, As vrea sa vin si eu cu o precizare la aceasta intrebare, deoarece sunt in domeniu. Am primit urmatorul raspuns de la Yuasa Europe, in urma cu cateva luni: "For your information, Toplite is the private brand from Taiwan Yuasa Batteries, but they are not Yuasa Batteries." Un pic mai pe larg: Yuasa (cea originala) are mai multe fabrici (Japonia, USA, Indonesia, Taiwan...), bateria din prima poza YTX20CH-BS este "Made in USA" = cea originala, iar cea din dreapta este din Taiwan... cica din una dintre fabriciile care produce si pentru Yuasa, dar NU e o baterie originala Yuasa. Din punct de vedere calitativ clar Yuasa este nr. 1, iar legat de Toplite nu ma pot pronunta, deoarece nu am testat aceste baterii. Ai grija ca cele doua coduri din poze nu sunt la fel si exista diferente atat din punct de vedere tehnic, cat si dimensiunea fizica e alta. Noi suntem importatori oficiali pentru Yuasa (cele originale). In urmatoarele zile incerc sa obtin inca un raspuns, mai detailat de la cei de la Yuasa privind acest subiect. Pentru informatii sau intrebari suplimentare va stau la dispozitie pe adresa de email: info@bateriiyuasa.ro O zi frumoasa!
  2. Pai vin pentru smaeb nu ca sa stau la hotel Sincer nu prea cunosc Bucurestiul...
  3. Salutare, Poate ca s-a mai discutat, dar nu am vazut... Un loc de cazare imi poate recomanda cineva prin zona Romexpo ?
  4. Chimszed

    BURSA LOCALA

    Daca aveti nevoie de baterii moto in Cluj: /index.php?...atori&st=60 telefon 0745 326788 - Cristian Transport gratuit in Cluj. sau la sediul firmei: SC Chimszed SRL Str. Romulus Vuia(fosta Masinistilor) nr. 174 Un an nou fericiti!
×
×
  • Creează nouă...