Sari la conținut

KillTheMF

Membru
  • Număr conținut

    143
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    underground
  • Motocicleta
    y2k

KillTheMF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sunt oameni cu Virago care merg cu 160 km/h pe Magheru, sunt oameni cu Hayabusa care nu depasesc 80 km/h, sunt oameni si oameni, nu inteleg de unde toata ura asta, inainte de exploatarea motorului trebuie mai intai sa te faca fericit, tine fix de etica fiecarui om in parte, discutiile astea sunt prea obiective si nefolositoare, un motor tre sa-ti ofere placere, fiecare om percepe placerea in mod diferit, iar diferit nu inseamna mereu prost.
  2. KillTheMF

    Poze

    Care dintre voi sunteți ?
  3. http://www.youtube.com/watch?v=GVkc9ddTEiU
  4. http://www.youtube.com/watch?v=GVkc9ddTEiU Si uneori te ia si in coarne ... Calu are coarne ... nu ?
  5. http://images.cmsnl.com/m/gallery/yamaha/2009-yamaha-YZF-R125-MotoGP-Race-Replica/2009-yamaha-YZF-R125-MotoGP-Race-Replica-detail-08.jpg http://i34.photobucket.com/albums/d137/turbo68bug/r6wheels.jpg Daca el zice ca se potrivesc ...
  6. Sau poate ala din 2008+ care are drive selection mode (S-DMS) ... totusi apreciez sarcasmul ieftin .. Pentru h4mM3r00 , modu C drive nu face motocicleta mai prietenoasa , tot agresiva si puternica e , a fost proiectata pentru motociclisti experimentati , in nici un caz pentru incepatori.
  7. 98-03 = toba pe dreapta 04-prezent = tobe sub Âşa Frumoasa motocicleta , se vede de la sute de metri ca e ingrijita si are un propietar care ii rasfata toate poftele , si cred ca e reciproc treaba cu rasfațatu... asfalt uscat !
  8. Ce pot sa zic ... arata foarte bine motocicleta si tobele de carbon. Nu am idee cum naiba sa modifici tobele alea ca sa se potriveasca , poate un mecanic ceva te lamureste ... Bafta cu motocicleta ! ps: ai niste caini foarte frumosi !
  9. nu cred ca afecteaza prea mult daca e pus invers sau nu
  10. Este foarte frumoasa si pare bine intretinuta ! Aveti grija unul de altul !
×
×
  • Creează nouă...