Jump to content

KillTheMF

Membru
 • Posts

  143
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  underground
 • Motocicleta
  y2k

KillTheMF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Sunt oameni cu Virago care merg cu 160 km/h pe Magheru, sunt oameni cu Hayabusa care nu depasesc 80 km/h, sunt oameni si oameni, nu inteleg de unde toata ura asta, inainte de exploatarea motorului trebuie mai intai sa te faca fericit, tine fix de etica fiecarui om in parte, discutiile astea sunt prea obiective si nefolositoare, un motor tre sa-ti ofere placere, fiecare om percepe placerea in mod diferit, iar diferit nu inseamna mereu prost.
 2. ÂŞi vântul influențează consumul , daca ai vânt din față mobra trage mai tare si consumă mai mult.
 3. Ciudata faza asta ... ar trebui sa avem un set de tobe , una stock cu 5 silence-uri pentru pod si una sport pentru oraÂş ... exista si parti pozitive si negative treaba asta cu podu , adevaru e ca saracii oameni nu se pot odihni , e stresant sa tot auzi la 50-100 metri de tine ambalari pe la 10.000 rpm ... mai ales ca nu ai cum sa inchizi geamu pe canicula asta.
 4. Cam ce consum are CBR 600 RR ? Mers cam cat se poate de normal , nici bătrâneÂşte dar nici ciobăneÂşte ... tot am auzit ca are cel mai mare consum de la Honda impreuna cu 954 si nu prea imi vine sa cred
 5. Yamaha 250 YBR , CB 500 sau Hornet , se incadreaza amandoua cam in 2000€ si stai destul de ok pe ele , nu au windshield deci o sa te cam bata vantul la viteze mari , ca incepator vei merge destul de incet si nu cred ca o sa ai probleme. Eu zic totusi sa studiezi putin mai mult despre motociclism , sunt o gramada de variante , incearca sa o gasesti pe cea potrivita tie.
 6. http://www.okazii.ro/catalog/55039484/manusi-moto-alpinestars-spx-lichidare-stoc.html http://www.okazii.ro/catalog/55039318/manusi-moto-alpinestars-gpx.html Săriți băi băieți !!
 7. Care dintre voi sunteți ?
 8. http://www.youtube.com/watch?v=beyWNb_Z39M
 9. Cumpărăți sportivă , works everytime.
 10. 5 pagini pentru un Âşlăpar , țăran , analfabet , unul dintre oameni care accentueaza motivele pentru care nu suntem respectati in trafic si nu in ultimul rand o doza mica de râs sau plâns.
 11. http://www.youtube.com/watch?v=GVkc9ddTEiU
 12. http://www.youtube.com/watch?v=GVkc9ddTEiU Si uneori te ia si in coarne ... Calu are coarne ... nu ?
×
×
 • Create New...