Sari la conținut

emius

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    BMW F650 GS

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW F650 GS e prima

emius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Merci frumos de raspunsuri. @glucian Da alea-s preturile, plus TVA .. in jur de 1500ron acum(vad ca proforma ta e din 2008), oricum scump zic eu.. @bostanus Din ce vad ai modelul 2004 prin urmare trebuie vazut daca se potriveste pe 2000.. Eu stiam ca reprezentanti GIVI sunt UnitedMotors din Pipera si cand am fost la ei sa-mi comand suportul Givi ptr. modelul meu care e intr-adevar undeva pe la 43 de eur.. mi-au zis ca dureaza 2 luni comanda si am zis ca trece vara pana vine.. de InterMotorcycle tre sa recunosc ca n-am auzit, sunt cumva reprez. honda din pipera? oricum merci mult de poze si poate ne intalnim in caz ca ma hotarasc la varianta asta. Cred ca cea mai buna varianta ar fi intr-adevar cumparatul la mana a doua a pieselor originale, dupa cum bine zice ERU, de pe ebay sau din alta parte...numai sa apara.. In concluzie daca auziti pe careva care vinde.. CUMPAR suport si topcase BMW ptr. modelul din 2000. Toate bune...
  2. Salutare, Dupa ce am studiat topicul cat am putut, ca sa evit sa pun in discutie subiecte deja dezbatute, apelez la ajutorul vostru in problema mea cu topcase-ul. Vreau sa-mi montez un topcase pe GS-ul meu din 2000 care nu are suport in dotare si are nevoie spre deosebire de cele din 2004 carora nu le mai trebuie. Dupa cateva telefoane date la Bavaria si discutii contradictorii, m-am deplasat pana la ei sa-mi spuna concret cat ma costa topcase-ul original BMW impreuna cu suportul aferent pentru modelul meu de GS. Raspunsul lor m-a cam ingrozit: undeva pe la 1500-1600 ron toata afacerea, din care topcase-ul este doar vreo 600ron iar restul numai suportul, ceea ce nu mi se pare prea acceptabil, daca nu cumva o fi vreo greseala. Intrebarea mea este care cum a reusit de-a lungul timpului sa rezolve problema suportului pe un GS din 2000, pentru a-l adapta la topcase-ul original BMW, sau macar la orice alt topcase mai de Doamne-Ajuta, in mai putini bani decat face la Bavaria. Atasez si poza cu toate componentele pe care zic ei ca ar trebui sa le cumpar. A mai fost cineva in situatia mea si a cumparat chiar toate piesele din imagine si a dat asa mult(aprx.900ron)? Ce alternative as avea? As merge si pe varianta suportului facut manual de cineva de pe forum, ca vad ca se practica, insa as prefera o varianta cat mai aproape de cea originala. Multam anticipat!
  3. Salutare tuturor, Sunt NOU venit in grupul Beemerilor(si al motociclistilor de altfel), deci incepator cu toate actele . Urmaresc mai demult topicul, insa acum m-am hotarat sa postez din moment ce am devenit si eu proprietar al unui F650 GS din 2000(cumparat in ianuarie de la Iulian si inmatriculat sapt. trecuta in Bucuresti). Din pacate iarna asta lunga nu m-a lasat sa o incerc prea mult(decat un drum pana la RAR), asa ca mai multe impresii dupa ce trece zapada.
×
×
  • Creează nouă...