Sari la conținut

maxam

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de maxam

  1. Amice, cauta-ti rapid un avocat, e o chestie importanta ce are nevoie de sfat SPECIALIZAT. N-ai nimerit bine pe forum la sfaturi de categoria asta, probabil ti-ai dat si tu seama. Fiecare speta are caracteristicile ei, aici fiecare iti va spune ce-a gasit pe google sau ce-a patit vreo cumnata de gr.2. Imi pare rau pentru mama ta, multa sanatate si succes!
  2. Frumoasa, am copilarit in atas cu modelul asta pana prin '78 cand si-a luat tata masina . Bafta la vanzare!
  3. Cu o usoara completare la fraza de mai sus menita a evita neplaceri/topicuri noi si anume: "cu motorul oprit, impins din tastatura de niste prieteni de forum cel putin la fel de precauti/echipati". Probabil un admin ar putea tria moralistii (am vazut ca sunt aprox aceiasi) pentru a ramane aici doar informatia bruta care sa fie de ajutor pentru cel cazut in pacat sau apropiatii lui.
  4. On: Condoleante familiei. Off: Strici orzul pe gaste. Acesti aruncatori cu cacao in orice exista pe forumuri asa cum in natura exista viermi de hoit, muste verzi, samd, cu deosebirea ca cei din natura au totusi un rol. Creierase prea firave sa inteleaga ca acest topic este una din putinele punti pe care le mai au parintii si cei dragi cu baiatul iar balacarelile si ineptiile lor sunt ultimul lucru de care au nevoie.
  5. Am 42 de ani si nu mi i-am petrecut pe net, se vede probabil din nr de posturi. Nu mai am nimic de demonstrat, sau cel putin nu aici. Intamplator am cunostinte comune si cu soferita, lumea e mica, nu sunt aberant sa-mi doresc raul cuiva. Cum am scris si in primul post, numai ea stie ce e in sufletul ei. Ceea ce faceti voi se numeste IPOCRIZIE. Toti ati apasat/tras de acceleratie cel putin o data in viata voastra, v-ati incercat norocul cumva. Incerc sa explic si mai clar, sintetic (si asta nu va face cinste): Lectia de invatat este CASCATUL OCHILOR. BINE DE TOT!
  6. @silencer&cicloburu&alti moralizatori Cum am spus, n-o sa invete nimeni nimic DIN DATUL VOSTRU CU PAREREA. Am invatat personal o lectie dura, vor invata si altii sa fie cu ochii in patru, DATORITA NEFERICITEI INTAMPLARI, dar asta nu se va intampla datorita prostiilor debitate pe un forum. De ex unde Dumnezeu ati vazut ca se trag concluzii dupa catastrofe aviatice pe forumuri, cand vreodata se va trage o concluzie LEGALA avand la baza calcule de pe vreun forum? Lasati concluziile pe mana celor care se ocupa cu asta si mergeti cu grija, sa nu-si dea altii cu parerea despre cat de destepti sunt ei si ce fraieri ati fost voi ca ati comis-o. Cam atat
  7. Citind acest topic am ajuns la niste concluzii triste: 1. pe acest forum marea majoritate sunt aceiasi motociclisti care sunt si karatisti pe karatism.ro, cascadori pe cascadorism.ro, jmekeri da jmekeri pe jemkerismdajmekerism.ro s.a.m.d.; 2. cei de mai sus le stiu pe toate. Daca sunteti atat de curiosi si implicati si va pasa atat de mult, de ce nu solicitati un consultant de la Politia rutiera cu care sa mergeti la fata locului? Va raspund eu: pentru ca nu va pasa. Ati gasit doar un moment si un loc plin de lume unde sa spuneti voi cat sunteti de dibaci, cat de bine mergeti cu motoru', ce cunostinte de legislatie si fizica aveti, ce mare e a voastra si ce mica e a celor care mor asa. Daca in locul motorului era un Q7, acum ati fi fost aceiasi comentand si balacarindu-va unii pe altii pe chiuseptism.ro. Eugen, imi pare rau ca trebuie sa suporti asta, drum bun si liniste in Ceruri.
  8. Imi pare tare rau, n-am cuvinte, am doar lacriimi in ochi. A fost prietenul meu. Cum il cunosc, n-ar fi reactionat la nici un post din cele de mai sus insa ma simt putin dator fata de el sa spun cate ceva. Am iesit impreuna si in oras, si in afara orasului. Era linistit, nu-i dadea ture si un R6 fara ture nu este violent. Am mers exact cu acea motocicleta, am mai facut schimb de motoare. Am fost aseara acolo si am vazut urma de franare, are aproximativ 20 de metri. De roata spate, pentru ca urme de franare de roata fata mai lungi de 1 metru nu cred ca exista, sau cel putin nu intr-o astfel de situatie. Spun asta pentru ca am vazut tot felul de pareri cu ace blocate pe rosu are insinuau ca mergea ca racheta. O logica de bun simt spune ca nu poti merge cu jde mii de ture si roata spate blocata, ma refer la acei 20 de metri pana la impact. Pur si implu cred ca s-a tinut de ghidon si nu i-a dat drumul. Nu vreau sa intelegeti ca insinuez ca femeia este vinovata, imi pare deosebit de rau si pentru ea pentru ca este in luna a 9-a si exact asta ii trebuia. Incerc sa spun doar ca o clipa de neatentie a trimis in ceruri un prieten si in disperare pe parintii lui. Sa se odihneasca in pace.
  9. Scuze, l-am pus cum l-am vazut pe fb, atat aici cat si in Monster Lounge, ideea era sa-l vada cat mai repede.
  10. Preluat de pe fb. "O Domnisoara cu Porsche B-12-ECD a dat cu spatele fix in motor.Evident ca a plecat.Daca aveti prieteni motociclisti dati share poate ajunge si la propietar. Piata Romana langa Ase."
  11. Preluat de pe fb: "O Domnisoara cu Porsche B-12-ECD a dat cu spatele fix in motor.Evident ca a plecat.Daca aveti prieteni motociclisti dati share poate ajunge si la propietar. Piata Romana langa Ase."
  12. Hai ca v-a impartit Referendumu' si nu e bine. Motoru' e o treaba, politica e alta. Pa Base, Ponta, hai UDMR, plm, pentru mine toti sunt albastri, ceea ce recomand tuturor. Dreptate&Fratie
  13. Pacat, n-am cuvinte... Dumnezeu sa-l odihneasca.
  14. Pai cand nu stim, intai intrebam si dupa aceea ne dam cu parerea, zic. Cu istoria... e prima capitala a Tarii Romanesti. De unde ai scos-o p'asta cu comunistu'? )
  15. Multumesc frumos pentru foto, imi pare bine ca s-a bucurat cineva de sunet. In general imi fac soferii semn sa-i depasesc sa scape de "balamuc" M-ai rupt cu gluma asta, promit ca voi cadea o data in amintirea ei. E vorba de Campulung Muscel, detalii in manualele de geografie si istorie, dar iti recomand sa incepi cu cel de gramatica
  16. Vreau sa fur un garaj, evident, si parca nu l-as tara din Berceni .
  17. Salutare, Stie cineva unde pot gasi un garaj pentru motor in zona 1 Mai (Mihalache)? Multumesc anticipat
×
×
  • Creează nouă...