Sari la conținut

vlad_prodan2006

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    vlad_prodan2006

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Kawasaki ER-5

Informații profil

  • Interests
    Iesi la bere, rock si tabletop RPG.

vlad_prodan2006's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca ai dreptate, chestia devine mult mai grava. Nu mai poate sa o bage pe aia cu nu l-am vazut, nu e accident din neatentie, si pentru ca e cu victima, intra la penal.
  2. Eu chestia din Manastur n-am inteles-o. Motociclistul mergea pe Izlazului, Masina nu a dat prioritate cand a intrat pe Mehedinti, cum a ajuns motocicleta pe partea cealalta a strazii in fata la farmacie?
  3. vlad_prodan2006

    BURSA LOCALA

    Imi caut un garaj in zona Ion Mester, de preferat cu inca o motocicleta, ca nu ma dau banii afara din casa in perioada asta. Recent cineva mi-a trantit motocicleta pe jos si mi-a rupt prelata (iar), asa ca n-as mai tine-o intre blocuri.
  4. Mie mi-au pregatit la service motocicleta pentru RAR in regim de urgenta (de pe o zi pe dimineata urmatoare). Pretul mi s-a parut un pic piperat, dar a fost vina mea, n-am discutat detaliile astea inainte. Am avut a 2-a zi probleme, transportul inapoi mi l-au asigurat tot ei, si am asteptat aproximativ 5 ore in fata la RAR, dar in afara de asta nu prea am de ce sa ma plang. Am cumparat de la ei piese (semnalizari), nu cred ca am primit foaie de garantie sau asa ceva pentru ele, dar nici probleme n-am avut cu ele.
  5. Sa dau acuma bacul ar fi ca si cum dupa ce am terminat jocul m-as intoarce cu personajul meu super puternic sa bat monstrii de lvl. 1. #adunexperienta

  6. vlad_prodan2006

    Dau Spre Donatie!

    Dau o folie de ecran pentru Samsung Galaxy S3. Eu mi-am spart display-ul la telefon la inceputul anului si l-am vandut pe piese, iar asta a ramas pierduta. 0754886079 » Post actualizat in 10 Aug 2014 02:11 Dau cotiere si genunchiere FILA pentru copii (10-15 ani). Accept cu mare drag orice jocuri PC, PlayStation 1, 2 sau 3, filme vhs, dvd, blu-ray, muzica pe vinil, cd, dvd, (clasica, opera, jazz, usoara, populara (nu etno), rock (nu ma intereseaza pop si manele)) oricine are pe langa casa si se indura de ele, promit ca la mine nu o sa stea degeaba. 0754886079 Scuze ca am postat de doua ori, nu am putut edita postul anterior.
  7. E prima motocicleta cu care merg la RAR. Am mai avut un scooter pe la 15 pe care nu l-am inmatriculat niciodata si am circulat 3 ani cu sigla firmei de la care l-am cumparat in loc de placuta de numar, pe la 18 ani o motocicleta de 125 dar cu acte de 50 (aveam permis, dar am gasit-o ieftin si tocmai sa nu trec prin toata chestia asta, am rezolvat ieftin la primarie). Nu stiu exact la ce sa ma astept...
  8. Well, azi am sunat la asistenta la RAR si mi-au spus ca trebuie sa fie musai bord de Kawasaki si daca nu e de ER. Am discutat cu inca un domn care mi-a spus ca a mers linistit cu bord Koso pe un ER6 si nimeni nu i-a zis nimic. Multumesc de raspuns domnu' Radu. In prima instanta o sa mai caut un bord de ER5, daca nu GPZ500 sau KLE500, iar daca nu, Koso it is... Asfalt uscat!
  9. De ce e nașpa să ai o prietenă ginecolog? Mereu se laudă că are parte de mai multă pizdă decât tine...

    1. micleadragoscostin

      micleadragoscostin

      Sau altceva.... ca nu se duc numai femei la ginecolog :))

  10. vlad_prodan2006

    BURSA LOCALA

    Caut o pereche de mănuși, 3 sezoane, mărime M, de preferat din piele. Buget undeva la un 100 de lei. Mi-au plăcut astea http://motorai.ro/manusi-moto/manusi-highway-1-classic-ii--product--201369 dar aș vrea și să le pot proba înainte.
  11. Multumesc de raspuns cobi! Eu din cate stiu, toate piesele trebuie sa fie stock daca nu ai omologare individuala facuta. Astept totusi un raspuns de la cineva care a fost pus intr-o situatie asemanatoare si eventual luni o sa incerc sa prind pe cineva de la info-clienti sa vad ce o sa-mi spuna ei.
  12. Am o problema. Intr-o seara de vreo saptamana am cazut cu motocicleta si bordul, care inainte era crapat (de la fostul proprietar) a sarit din loc (doar de la soc, motocicleta s-a oprit pe crashpad si capacele din capatul ghidonului). Problema e ca motocicleta nu are carte de identitate si trebuie sa o duc la rar pe sfarsitul lunii. Intrebarea mea e, daca imi instalez un bord electronic (la service, nu eu de nebun acasa) am cum sa-l omologhez si sa trec inspectia cu el? Nu as da 100 de euro pe el si sa nu-l pot folosi. PS. Nu mi musai de bord electronic, doar ca nu gasesc unul de ER5 de vanzare...
  13. vlad_prodan2006

    BURSA LOCALA

    Imi caut un suport de scarita stanga pentru ER5 (din 2000). Am trimis un PM unui domn de pe forum care zicea ca dezmembreaza doua, dar inca nu am primit un raspuns. Poate primesc aici o oferta.
×
×
  • Creează nouă...