Sari la conținut

adic13

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    adic13@mail.ru

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Chisinau
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    yamaha xt660r

Informații profil

  • Motociclete detinute
    virago, gsf650

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

adic13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Frumos! E posibil sa faci un calcul cat au fost aproximativ cheltuielile în total?
  2. Salutare, unde gasesc motorasul de la ventilator F650ST 1998 sau care ar fi alta solutie de inlocuire, unul nou cam bate la buzunar/220 eur! Multumesc anticipat!
  3. Langa Tiraspol este cetatea Tighina, poti trage cu ochiul si daca e nevoie de cazare este loc de dormit in Bender, grartis, e chiar langa Tiraspol!!! Daca pornesti in week din Tiraspol am putea merge mai multi pan in Ismail!
  4. Mai aproape de Chişinău din directia Sculeni sunt pe dreapta ceva localuri cu mîncare gustoasă, poti achita cu cardu, la fel şi la benzinării, în oraş chiar nu e o problemă. Încercati si vizitati Orheiul Vechi, e 50 km din Chisinau, sunt peisaje frumoase.
  5. Nu cred să prinzi mare rând, nu e perioadă de sărbători încă pe traseul Albita/Iasi poti să circuli, nu e bun dar se poate de mers, altul nu-l cunosc!
  6. Salutare, pentru motocicletele cu nr. de înmatriculare altul decît R.M. nu se percepe taxă pentru folosirea drumurilor (vinieta), doar pentru autoturisme, 7 zile-4 euro, 15 zile-8euro, 30 zile 14euro, 90 zile-30 euro şi 180 zile-50 euro. Încearcă să vii pe la trecerea Albiţa-Leuşeni, drumul e mai bun. Pe traseul Sculeni Chişinău se efectuau reparaţii de ceva timp şi e aiurea! Drum plăcut să ai!
  7. Salutare! Vin şi eu cu o problemă în speranţa, că mă veţi ajuta cu careva indicii! Deţin un bandit din 2005, gsf 650. de cîteva zile, după ce mecanicul a sinhronizat carburile mi se opreşte motorul, impresia, că se termină benzina! tre să trag pe dreapta şi să sting-pornesc de cheie pînă iar o ia! aseară mi-a repetat chestia aceasta la fiecare 10 km! am impresia că ori se blochează undeva benzina şi nu mai intră în carburi sau ar putea fi defectul de la electricitate? Vă mulţumesc anticipat! P.S. cînd e rece la pornire fumegă puţin!
  8. adic13

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare posesorilor de Virago! Am nevoie de un mic ajutor, vreau să încerc din 15 august un traseu mai măricel ChiÂşinău-IaÂşi-Bicaz-Sibiu-Transalpina-Tg Jiu-Petrosani-Curtea de ArgeÂş-TransfăgărăÂşan-BraÂşov-Buzău-ChiÂşinău Âşi mi-ar prinde bine info (nr. telefon, adresa) de specialist Virago 535 la reglat carburatoare etc. Vă mulțumesc anticipat!
  9. adic13

    ACCESORII HOME MADE

    Din lipsa de bani Âşi experiență mi-a ieÂşit ce a ieÂşit. E prima dată cînd încerc aÂşa ceva Âşi singur...a fost Âşi rămîne făcut pentru a fi practik în deplasare la distanțele lungi care urmează a fi făcute...sper să reziste bagajului încărcat pe acesta....lucernă sigur n-o să car! Următorul sper să-mi iasă mai finuț.....Mulțumesc pentru remarci constructive! cu crashbarul e limpede...dar ce ține de coburi, laterale Âşi față?
  10. adic13

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare! O mica problema stranie...Am bagat ceva km dupa kare in garaj incercînd să o cuplez în viteza 1 moare motorul, la fel și a doua.......ca și kum nu ar funcționa ambreajul......Am lăsat puțin motorul timp în care mă lua paranoia...aprins iar.....la fel...după a treia încercare nu au apărut problemele descrise....totuși în timpul mersului mi se întîmlă să simt că trecerea din viteză parcă merge fără ambreaj, periodic,....e o problemă? ar trebuiu să consult un specialist, să deskidă kutia de viteze? mi-e frică să nu rămîn cu ea în drum la ceva distanțe mai mari cu această problemă...de urnit din loc plecăm noi, dar........klank, klank fără ambreaj.......Mulțam anticipat!
  11. adic13

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Cu ambreajul am lucrat mai apsat si la timp, crankul se aude cum si ar trebui sa se auda! Totul parca e ok! Respect!
  12. adic13

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Am făcut primii 60 km cu viroaga, se comportă destul de bine! În momentul schimbului de viteză am impresia că țăkăne prea tare!?! Așa e și normal să se audă sau ar trebui reglat ambreajul, ori de skimbat uleiul, mai vîskos? Acuma e 10-40w. Mersi anticipat pt. răspuns!
×
×
  • Creează nouă...