Jump to content

mv11b1

Membru
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

About mv11b1

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  BMW R850R

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mv11b1

  BMW R850R

  Al meu harb R850R Comfort 2004 are 6. De asta ma miram. Ajungi pe la salon? Tare as vrea sa schimbam 2 vorbe in jurul mobrelor.
 2. mv11b1

  BMW R850R

  S-o plimbi sanatos! Arata impecabil. La partea cu nevoia de treapta a 6-a, sa inteleg ca ai numai 5 sau nu pricep eu cum trebuie .
 3. Eu la Laguna am rezolvat cu o poza la talon (pt serie de sasiu si de unde sa reiese ca sunt proprietarul) trimisa prin mail celor de la Meridian. Mi-au raspuns in aceiasi zi. Nu stiu cine e dealer Nissan dar cred ca poti incerca aceiasi abordare
 4. Am avut la serviciu un C3 1,4hdi care mergea ca un diesel clasic, nu intra turbina neam. In 3 ani de zile nimeni nu i-a dat de cap. Tot asa a si fost vanduta. Mare atentie, cel putin in treptele inferioare la peste 2000 de ture trebuie sa simti turbina fara doar si poate.
 5. Salutare! Si eu am apelat astazi la serviciile lui Vali. Totul a decurs fara cusur. Il recomand si ii multumesc inca o data!
 6. Salut! S-a rezolvat problema numai cu schimbarea discului?
 7. mv11b1

  Garage sale

  Sunt si eu interesat de rama daca nu se da.
 8. Asa fac, am sa ii fac o vizita in primavara, am vorbit noi despre asta mai demult
 9. Sincer sa fiu, parca as prefera sa stiu sigur ca e de la cardan problema , inainte sa dau banii pe altul. Inca nu s-a uitat nimeni acolo. In legatura cu rulmentii de la bascula, originalii au cotele 17X40X13,25. Eu am gasit numai 17X40X13 de la NKE Austria. Se pot monta acestia?
 10. De exemplu la plecarea de pe loc, daca nu tin ambreiajul in locul ala "dulce" de ii place lui face un clanc pe care eu si pasagera il percepem sub noi spre spate. Odata ce am demarat cu 1-a, daca trag ambreiajul in mers iarasi face clanc. Cam asta imi aduc aminte acum
 11. Pe dimensiunea mentionata de mine mai sus, exact de coloana de directie de camion am gasit si nimic altceva. Deci sa imi iau gandul... Spre sa nu fie de acolo cloncaiala . Merci de info!
 12. Salutare! Aveti idee ce dimensiuni au crucile de cardan la R850R 2004 (sau R1150R, cred ca sunt la fel). Am gasit mai demult pe nu stiu ce site 19x48 dar nu mai dau de el. Multumesc
 13. Am sa verific posibilele probleme din rezervor cu prima ocazie, oricum era in plan sa schimb si filtrul. Nu ma deranjeaza foarte tare , sunt obisnuit sa dau pe 0 jurnalierul la fiecare plin. Dar daca pot sa o rezolv de ce nu. Multumesc pt raspunsuri
×
×
 • Create New...