Sari la conținut

mv11b1

Membru
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mv11b1

  1. Nea Andrei, ce mai face caramida ? Noutati?
  2. Pe Siriu eu opresc aici https://goo.gl/maps/gqG4tkXEsYHGoFes5 E inainte de baraj dar se mananca bine.
  3. Salut! Eu as vrea sa ne intalnim din exact aceleasi motive. Sa pot face o comparatie , sa mai schimb o impresie. In general sunt disponibil dupa ora 18
  4. Dacă e vorba de un link cu soluția pt problema mea, cel puțin pe mobil nu merge. Încă un amănunt pe care acum îmi dau seama ca nu l-am mentionat: scartaiala vine din zona manetei/pompei de ambreiaj.
  5. Salutare! De ceva timp actionarea ambreiajului este insotita de o "scartaiala" care ma scoate din sarite. Motoreta este cea din semnatura, ambriajul este actionat hidraulic. Ce sa desfac/ung pe acolo? E complicat? Ma descurc sau trebuie dusa la mester? Multzam!
  6. mv11b1

    BMW R850R

    Salut! Ceva noutati/upgrade-uri? Referitor la postura, pe mine ma oboseste la drum lung pozitia picioarelor, mi se pare ca am genunchii prea flexati fata de fostul Transalp. In rest mi se pare comoda.
  7. Salut si multumesc pt implicare dar am rezolvat intre timp. Au schimbat varianta constructiva la capac se pare. Cel nou vine cu tot cu prindere care e turnata in capac , nu mai e necesara clema respectiva. Am observat abia cand le-am pus unul langa altul
  8. Salutare! Are careva in plus o clema (poz 3)? Unui caine i s-a parut tare gustoasa, si a servit cu pofta si capacul (poz 1). Capacul l-am cumparat, dar clema se vinde numai la set de 25 de buc . Sunt bun de cinste daca o aveti
  9. Am un bidon pt completare. Nu am experienta cu uleiul mineral, ma gandeam ca trebuie schimbat mai repede. Deci merg linistit . Multumesc!
  10. Salut! Maine plec intr-o tura de vreo 2500 de km prin Turcia, si am urmatoarea dilema: Am in motor de 3500km ulei mineral 20w50. Sa il schimb acum sau cand ma intorc? (R850R din 2004). Multumesc
  11. Salut! Ai rezolvat in Bucuresti? Pe mine ma intereseaza echilibrarea rotii spate. Trebuie nu stiu ce flansa speciala. Multzam!
  12. Portiunea Sfantul Gheorghe - Gheorgheni este de vis!! Viraje largi, asfalt impecabil! Dupa Gheorgheni asfaltul e nasol si cu multe gropi pana treci de Bicaz. Drum bun sa aveti!
  13. mv11b1

    BMW R850R

    Al meu harb R850R Comfort 2004 are 6. De asta ma miram. Ajungi pe la salon? Tare as vrea sa schimbam 2 vorbe in jurul mobrelor.
  14. mv11b1

    BMW R850R

    S-o plimbi sanatos! Arata impecabil. La partea cu nevoia de treapta a 6-a, sa inteleg ca ai numai 5 sau nu pricep eu cum trebuie .
  15. Eu la Laguna am rezolvat cu o poza la talon (pt serie de sasiu si de unde sa reiese ca sunt proprietarul) trimisa prin mail celor de la Meridian. Mi-au raspuns in aceiasi zi. Nu stiu cine e dealer Nissan dar cred ca poti incerca aceiasi abordare
  16. Am avut la serviciu un C3 1,4hdi care mergea ca un diesel clasic, nu intra turbina neam. In 3 ani de zile nimeni nu i-a dat de cap. Tot asa a si fost vanduta. Mare atentie, cel putin in treptele inferioare la peste 2000 de ture trebuie sa simti turbina fara doar si poate.
×
×
  • Creează nouă...