Sari la conținut

Torakusu

Membru
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Torakusu

  1. nu scoate clapetele de tot! inlocuieste-le cu unele bune. am vazut ceva pistoane topite din cauza lipsei clapetelor.
  2. salut. vezi pe FB : Sablare si Vopsit Electrostatic by Ritual Design Mie mi-a sablat si vopsit o piesa de masina si am fost foarte multumit. Am in plan sa fac si niste jante tot la el.
  3. si eu trec zilnic cu bicla pe-acolo...ma simt ca la Calcutta. fiecare cu aia a ma-sii...
  4. mai adaug si eu ceva la lista "chestiilor" pe care le gasesti pe pseudopiste. pe bd. Decebal (Bucuresti) "pista" trece printr-un restaurant. da, fara gluma. restaurantul are terasa jumate pe trotuar si jumate pe spatiul verde dintre trotuar si carosabil. "pista" desparte terasa...acolo merg cel mai grijuliu. nu-mi place cafeaua si n-am chef sa servesc vreuna direct de pe tava chelnerilor sau sa-mi fac freza ca Valderrama cu vreo portie de spaghete bolognese in rest...pace-pace intre ....multe dobitoace ...mamaaa si cate dobitoace vad in 14-15 km pana si inapoi de la serviciu...
  5. chiar ca au rezolvat problemele. in cei 30 de km pe care ii fac zilnic cu bicla nu vad nicaieri masini parcate pe piste, stalpi plantati, guri de canal deschise...lista e deschisa.
  6. Torakusu

    Yamaha Xj

    salutare. are careva de vanzare o scarita dreapta de pilot? poate fi si fara partea de cauciuc. » Post actualizat in 14 Jun 2016 17:36 am rezolvat.
  7. salut. incearca sa-i "dai" vreo 2 laturi cu o pila si sa incerci sa o prinzi cu un cleste care se blocheaza pe pozitie. apoi incerci sa o desfaci.
  8. super tura. spune-mi, te rog, cum se numeste campingul din Budapesta unde ati stat. sau coordonatele daca le ai...
  9. si eu cred ca actiunea nu va ramane neobservata. si cui nu-i e clar ce o sa fie maine sa mai citeasca inca o data ce scrie sus. e o comemorare si atat. vrei altceva, organizeaza, scrie, vorbeste la ziare, la tv. nu te opreste nimeni. maine e comemorare.
  10. nu, nu glumesc. si am impresia ca ti-am dat cel mai bun raspuns pana acum; restul te-au "bagat" la cheltuieli, la parnaie... memoriul ala nu te costa nimic, dar trebuie facut cum trebuie.
  11. varianta 3. memoriu scris. daca nu le ai cu scrisu' (tre' sa iti iasa in asa fel incat sa-i "induiosezi", sa dai de inteles ca nu iti permiti alte "variante" mai costisitoare, etc) roaga pe cineva.
  12. in prima poza este Mausoleul de la Marasesti. de a doua sunt si eu curios sa aflu.
  13. da, e verde intermitent, numai ca el a facut dreapta dupa ce a trecut printre masinile care erau pe benzile 2 si 3, printre pietoni...ma rog...detalii, la valoarea lui...
  14. bag si eu, daca tot a pornit tavalugul : tocmai ce traversasem intersectia de la Titan mai deunazi (eram in conserva), dinspre policlinica spre Potcoava, ca ma depaseste un nene pe un supermoto (n-am vazut ce era...) pe o roata, viteza peste 80 (poate chiar suta), a mers asa pana aproape de semafor, trecand tot pe o roata de trecerea de pietoni de la statia de metrou, dupa care a trecut pe rosu, facand la dreapta spre Costin Georgian....wtf dude? mai erai si in blugi si adidasi...
  15. Torakusu

    Yamaha Xj

    mai complet decat manualul de piese din linkul de mai sus nu ai ce sa gasesti. pdf sau ne-pdf. acolo ai toate componentele mari plus suruburile si saibele care le prind pe cadrul metalic. eventual printeaza si mergi la mobra; vezi ce-ti lipseste si aia comanzi/cauti. erau cateva Dive la dezmembrat pe forum si pe okazii. bafta.
  16. Torakusu

    Yamaha Xj

    salut, uite ce zice manualul de utilizare cu privire la ulei. dupa cum vezi cel de auto nu e recomandat. eu personal am folosit numai Eneos, 10W30 (cand am obtinut un consum de 3.8 litri la suta de km la un drum Arad-Bucuresti) si 10W40. bataia aia de ambreiaj e specifica acestui model. la a mea se aude destul de putin si numai la pornire, la rece, dupa aia dispare.
  17. http://www.victorreinz.com/EN/Products/Sealing-compounds/RE-MOVE.aspx
  18. banuiesc ca de site-ul asta stiai : http://www.sculedemana.ro/8l-portable-oil-drainer.html
  19. 995 e un model mai vechi si sunt sigur ca RX65 e peste. despre Yupiteru, ce sa zic, le vede, dar tarziu. daca esti primul nu prea ai sanse.
  20. nici un detector de radar nu iti garanteaza ca nu vei fi prins, sunt multe variabile la mijloc. personal am vazut "la lucru" un Vector 995 de la Beltronics care a detectat radarul de la mare distanta (nu spun cat ptr. ca o sa sara lumea in sus, ca nu-i posibil...bla-bla). eu am un Yupiteru cu baterie solara si acumulator. nu e cine-stie-ce, dar se poate monta simplu pe bordul mobrei....si cine stie, poate chiar te ajuta uneori.
  21. Torakusu

    Yamaha Xj

    discul e ok. moto are 21.000 de km. si eu folosesc ambele frane, solo sau cu pasager. ma gandeam ca o fi de la placute, sa fie astea TRW mai naspete....inseamna ca e chestie de obisnuinta. sau mai astept pareri. bafta.
  22. Torakusu

    Yamaha Xj

    lichidul l-am schimbat. nu am zis ca sunt "duse". au "carne" destula. am zis ca nu-mi place cum franeaza, adica nu sunt eficiente franele, cel putin nu dupa standardele mele. am vazut undeva pe forum, tot legat de XJ, ca cineva zicea "sa nu pui placute TRW", de aia intrebam daca au astea ceva. si ce alternativa mai buna exista. sau sa fie din cauza ca e cu un singur disc? cu animalu' (eu) in carca si plinul facut ajunge la 330 de kile atelajul...poate si mai bine.
×
×
  • Creează nouă...