Sari la conținut

cezarunirii

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    japoneza
  • Numar Moto
    ne-preferential

Informații profil

  • Interests
    Feel the vibe

Vizitatori Recenți Profil

550 citiri profil

cezarunirii's Achievements

  1. Salut , Manerul de la pasager il caut . Il ai ? Multumesc.
  2. Cu toate ca nu obisnuiesc sa postez pe forum, vreau sa spun ca Dn Marcel este un om exceptional si colaborarea s-a incheiat cu succes .Din discutiile telefonice mi-am dat seama ca are experienta in asa ceva si este o persoana care chiar se pricepe si stie ce vorbeste .Cu scuzele de rigoare ( pentru uleiul scurs pe podea ), il recomand si voi mai apela la el. Multumesc.
  3. Salut. Pentru Bucuresti trebuie ! Ai nevoie de traducerea unui document al motocicletei din care sa reiasa data primei inmatriculari .
  4. Salutare tuturor , Numele meu este Cezar si de curand am ajuns sa fiu posesorul unei hayabusa prima generatie (sper sa ma adoptati si pe mine in grup J ). Urmaresc cu interes acest forum insa nu postez datorita unui motiv bine cunoscut tuturor . Dupa o experienta de aproape 10 ani de moto m-am orientat catre acest model si cred ca am facut alegerea buna . Soimul este de provenienta Germania cu 35 k km luat de la ,,un dealer ‘’ pe persoana fizica J insa cu carte service la Suzuki si un unic proprietar in DE ( de fapt 2 –sot si sotie ). Dupa o sapt de lucru la ea , curatat tot ce inseamna lant si pinion de atac ( in zona pinionului avea 1cm strat de mazga ), schimbat lichid frana, ambreiaj ,ulei ,filtre ,bujii (f greu accesul ) am purces la rar pt inceperea formalitatilor . Ca si feeling venind de pe un VFR vtec mi se pare mai liniara in ture mici ,insa am observat ca nu prea ii place in oras desi am fost surprins sa vad ca e destul de manevrabila la viteze mici si strecurat printre masini . Am cateva nelamuriri pe care as vrea sa le impartasesc cu voi : 1 .Maneta de ambreiaj mi se pare f tare (dupa 30 min de mers ma doare incheietura ) cu toate ca am schimbat lichidul ,iar ambreiajul functioneaza bine ; cutia nu agata ,schimba frumos 2.Nu imi dau seama exact cat ulei intra ( pe capac scrie 3100 ml , in carte scrie 3300 (3500 cu filtru )).Eu am bagat 3250 ml (cu tot cu filtru ) si nivelul este undeva pe la 2/3 > 75% (motocicleta cu roata spate pe stand si dreapta vertical , ahh ,ce bun era un cric central J)) 3. Am setat suspensia pe hard si fata si spate si parca spatele nu s-a intarit de loc (probabil amortizorul este dus ). Si acum ca tot v-am plictisit , o sa incerc sa incarc poze . Seara buna tuturor .
×
×
  • Creează nouă...