Sari la conținut

ozyman

Membru
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ilfov
  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    BMW F650 GS
  • Numar Moto
    ZEN

ozyman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. @springbreak frumoase poze, mi-ai facut o poftaaaa ..... din pacate se pare ca o sa se amane tura. @ruxi2k multumesc pentru atentionare, raliul o sa fie saptamana viitoare, pe 22 o sa fie inchis Transfagarasanul. @ geobike daca nu se intampla nimic in seara asta vorbim maine poate facem o tura mai scurta cu intoarcere sambata mai devreme. Eu trebuie sa fiu duminica dimineata in Buc. Multumesc tuturor.
  2. Salutari Pentru ca vremea inca ne permite si pentru ca sotia a plecat din Bucuresti cu tot cu copil in locuri mai racoroase (pentru putin timp) propun o tura cu motoarele pe traseul Transfagasan-Transalpina. Plecarea propun sa fie pe 13 august de dimineata, mergem pe Tranfagarasan pe la Vidraru, eventual coboram spre Sibiu si mergem spre Jina unde cautam o pensiune sa innoptam. A doua zi pornim pe Transalpina si daca vrem ne puten intoarce pe la Voineasa, eventual ne mai oprim vineri noaptea pe undeva la un gratar si o bere in drum spre casa. Astept doritori .... Am uitat, plecarea din Bucuresti sau imprejurimi.
  3. Salut, Are cineva idee unde pot gasi un surub pe prindere a side case-ului original de GS? am constata astazi ca imi lipseste unul ((
  4. Salutari Astazi am reusit sa fac revizia la capra mea, ajutat de sfaturile voastre (va multumesc pe aceasta cale), de manualul de service si de cativa vecini priceputi la "surubarit". Am schimbat uleiul,filtrele de ulei si de aer si antigelul.Operatiunea a decurs fara nici un incident major (cu exceptia rasturnarii unei cutii de bere care din intamplare era deschisa). Garnitura de cupru de la baia de ulei nu am schimbat-o, se prezenta intr-o stare buna si oricum nu aveam alta . Am facut si o tura prin subsolul blocului, motorul merge foarte bine. Vreau sa va intreb daca e normal ca nivelul uleiului din rezervor sa creasca peste nivelul norma latunci cand motorul este pornit. Imi cer scuze pentru postarea cu telecomanda, sper ca nu a deranjat pe nimeni, dar daca ne gandim la lantul cauzal care m-a determinat sa va intreb despre acest lucru ajungem la concluzia ca vreau sa-mi bag motocicleta in parcarea de la subsol si nu vreau sa platesc un loc de parcare, pentru ca motocicleta nu ocupa un loc, prin urmare vreau sa cumpar o telecomanda care deschide usa de la parcare. Asadar postarea are legatura cu GS-ul ....M-am mai gandit si la faptul ca posesorii de GS nu sunt fitosi si au multe cunostinte..
  5. Salut Stie cineva unde pot gasi o telecomanda ca cea din fotografie?
  6. Salut, Daca ajungi prin Bucuresti maine ia cu tine si saiba minune, da-mi un bip si poate ne vedem pe undeva 0754 099660. Multumesc! Nu stiam dimensiunile. Am dat 5 lei pe bucata, e mult?
  7. Multumesc pentru sfaturi! Am comandat doua bucati dar o sa vina saptamana viitoare si in weekendul asta vreau sa-i fac revizia!
  8. Salutare Vreau si eu cu imprumut o garnitura de cupru pentru busonul de la baia de ulei. O dau inapoi saptamana viitoare!
  9. Daca ai timp in weekendul viitor poate organizam ceva. Intre timp trebuie sa achizitionez... cele necesare
  10. Prefer sa fac acasa revizia, dar cred ca primul schimb de ulei si filtru trebuie sa-l fac asistat de cineva cu experienta.....
  11. Salut, Trebuie sa fac revizia la GS-ul achizitionat in toamna anul trecut (prima revizie de cand il detin). Ce service recomandati in Bucuresti? E mai bine sa cumpar eu consumabilele? Multumesc!
  12. Salut Ma refer la toate plasticele colorate. Nu sunt zgariate toate, dar vreau sa fie aceeasi culoare Merci!
  13. Salut! Imi poti spune, te rog, un pret pentru vopsirea carenelor de pe un BMW F 650 GS. Carenele au zgarieturi, nu sunt crapate. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...