Sari la conținut

milka

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de milka

  1. O fotografie de acum 6 ani cand eram la inceputuri!Nimic nu poate egala senzatia pe care o aveam cand colindam dealurile la apus!
  2. milka

    BURSA LOCALA

    Salut, Se vinde cu durere in suflet si lacrimi in ochi motocicleta din dotare.Este vorba despre un Kawasaki kle500 din '95, 37kw. Motocicleta are aproximativ 100k de km si inca merge bine pt varsta ei. Estetic ii mai putin k deoarece in 5 ani de cand ii la mine nu am investit bani in plasticaraie, motorul venind de la fostul detinator asa cum ii. In mai am schimbat ulei, filtre, servisat furca, baterie, placute, perii electromotor, cauciucuri Michelin Anake3, lichid frana si de 2 zile cablul de ambreiaj. Musai de schimbat kit lant si un semnalizator dreapta fata.Motorul are itp pana in 2019. Mai vine cu el un top case pt 2 casti, nici ala nu arata grozav dar isi face perfect treaba, un cablu kilometraj si unul antifurt. Pretul este de 1000 euro. Nr contact-0771251980 O zi faina!
  3. milka

    BURSA LOCALA

    Asa zic si eu, si-au gasit repede cumparator.Eu unu nu as da atatia bani sa ma duc la untoldul vietii, de aia schimb kit de lant, placute, etc
  4. milka

    BURSA LOCALA

    Ziua buna, O colega si-a luat 2 bilete vip la untold cu 1800 ron si nu mai poate sa ajunga.Daca ii careva interesat vrea pe ele 1500. O zi faina!
  5. milka

    Ajutor&asistenta moto!

    Ziua buna! Oare nu are nimeni din greseala un cablu de ambreiaj de kawa kle500 din '95.mi s a rupt in mijlocul clujului si la magazine dureaza min o saptamana. Multam! Robert
  6. milka

    B 199 NIX decedat

    Sincere condoleante familiei! In urma acestui accident tragic astazi sotia, dupa 100 000 km ca si motociclisti, pe un drum virgin, lipsit de trafic si un "bou" care era sa ne omoare a decis ca vindem motorul.Oare cum saracie s-a ajuns aici??? Cat legat de unele comentarii de aici gen: incetinesc inainte de etc, etc... hai sa fim seriosi ca nimeni nu face asa ceva, cel putin nu tot timpul... Completare:nu cred ca iti dai seama cand masina de pe contrasens incetineste doar daca ai radar in ochi si in cazul tragic de fata masina era la dracul pe prima banda nu langa axul drumului...AAAAAAAAAAASSASNHAISHANENIF SCUZATI-MI FRUSTRAREA DAR NU MAI POT, NU II ZI IN TRAFIC SA NU VAD IDIOTI LA TELEFOANE, CARE INTORC PE DUBLU COTINUA, CARE NU SE ASIGURA(asta ii alta poveste de ieri cu un bou) Scuze pt incoerenta dar am bagat cateva beri(toate in cinstea colegului), pt ca maine la ce jungla ii aici poate nu mai apuc.
  7. Bolovane!!!La asa topic asa post!!!
  8. Verifica presiunea in cauciucuri.sunt mari sanse ca aia sa fie buba
  9. milka

    Ajutor&asistenta moto!

    Ziua buna, Coleg motociclist(eu) ma nenorocesc(insor) in data de 20/06/15 si ma gandeam pe 21 la trash de .... dress undeva spre apus la Palocsay.Cum sunt posesorul unui Kawa Kle 500 mandra mireasa nu se poate cocota pe ea in rochie si nici nu ar da bine.Asa ca am rugamintea daca cineva are timp,orice chopper si chef duminica seara sa faca o plimbare pana la locatie sa facem si noi vreo 2-3 poze sa dea un semn(0771251980). Remuneratia se va face la mica intelegere si va fi completata cu palinca de Maramures,vin de casa sau bere(in functie de gusturi). Multam!
  10. Salut, Vad ca ti s-a indeplini dorinta de a ninge si observ ca v-ati distrat pe cinste,poate data viitoare va insotim si noi. Colegul de la benzinaria din marasti.
  11. milka

    Hai La O Plimbare !

    Salut, Ultima oara cand am fost,la inceputul verii,drumul era destul de bun,daca ii sa il compari ii ca si apahida-reghin (portiunea de dupa ce iesi din cluj).
  12. milka

    BURSA LOCALA

    Vand cizme moto Takai, dama, negre, mar. 39. Nu prezinta semne de uzura. Pret 120 RON (usor negociabil) Vand cizme moto Swift, mar. 44. Defectele sunt cele din poze: putin descusute pe cusatura (picior drept), talpa prezinta semne de uzura. Protectiile sunt intacte si de buna calitate.Pret 70 ron
  13. milka

    Dau Spre Donatie!

    Am gasit o manusa moto XL la iesirea din Carrefour-Marasti,habar nu am unde sa postez asa ca...sper cine a pierdut-o sa gaseasca pe aici. Si ca o mica paranteza,sotia mea si-a pierdut in acelasi loc anul trecut o manusa moto,coincidentele astea
×
×
  • Creează nouă...