Sari la conținut

Mihai Doiaru

Membru
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mihai Doiaru

  1. Cateva idei: 1. Citeste sectiunea de incepatori. Nu esti primul care adreseaza semenea intrebari. 2. Esti pregatit sa cazi cu motocicleta? Daca raspunsul e nu, mai asteapta. S-ar putea sa crezi ca esti grijuliu, atent sau un combo-mix (superman+batman la un loc) dar, statistic vorbind, vei cadea cel putin o data cu motocicleta. 3. Invata cat mai mult din experienta altora. Primul ar putea fi instructorul de la scoala moto (btw... nu o faci cat mai repede pentru ca vrei permis, o faci pentru ca trebuie sa fii pregatit sa iesi cu mobra pe strada). Unele scoli moto au mai multe modele de motociclete. Incearca-le! Da-ti singur seama ce iti place/convine, nu ce „dă bine să ai”. Impresiile si fumurile sunt pentru altii, motociclistii in majoritatea accidentelor se ranesc (si asta e o certitudine, nu o presupunere). Pe de alta parte, daca esti masochist, iti recomand un super sport (minim 150 de cai... o herghelie adevarata), ignora chestiile minore (denumite reguli) si baga mana serios in aceleratie (Rossi, Marquez, Lorenzo... sunt mici copii pe langa tine pe strada). Mai vrei sa iti ofer si alte idei?
  2. Tind sa iti dau dreptate, cu toate ca sunt fan Honda. E vorba de ce impresie lasi posibilului cumparator, spre exemplu, m-am dus la standul BMW (din curiozitate), m-am urcat pe un S1000RR (din curiozitate), dupa care apare langa mine o domnisoara (angajata a firmei) care ma intreaba: vreti sa faceti un test drive? Normal ca da, apoi ma programeaza pentru un test drive. Ma duc la standul Honda... PAUZA! Nimic, nici macar un „Buna ziua”. Repet, conteaza ce impresie lasi unui posibil cumparator.
  3. Multumesc! Intre timp am rezolvat-o, dar iti multumesc pentru oferta. Asfalt uscat!
  4. Caut urgent garaj in Timisoara pentru depozitare moto pe termen lung (6 luni). Rog trimite-mi raspunsurile pe PM.
  5. Mihai Doiaru

    radare undercover

    Va multumesc pentru raspunsurile voastre Blorin și robert23.mg. Un simplu „Da” sau „Nu” ar fi fost suficient. Pentru amuzament... va rog sa vizionati acest articol: http://stirileprotv.ro/locale/24/o-masina-veche-de-aproape-15-ani-a-gonit-pe-dn1-cu-500-km-h.html Poate era o intrebare stupida, dar si sa te prinda radarul cu 500 km/h nu cred ca iti pica bine, mai ales daca stii ca tu conduci regulamentar.
  6. Mihai Doiaru

    radare undercover

    S-ar putea sa fie o intrebare stupida, dar aparatele de radar care iti inregistreaza viteza in timp ce se afla in miscare sunt omologate?
  7. FELICITARI! Asfalt uscat in continuare!
  8. A fost cumva Repsol? Culoare de la roti pare a fi portocaliul tipic Repsol.
  9. M-am saturat de soferii auto care se baga in depasire desi vad ca vin din sens opus. In mintea lor (presupun ca au asa ceva) cred ca daca esti cu moto trebuie sa te feresti si sa le faci loc. Ultima patanie am avut-o azi, cand gibonul a facut si o manevra la intimidare ca sa-mi lase impresia ca intra in mine. Pacat ca unele persoane pot face copii....
  10. Sau o cunostinta de-a mea cu miar s-a decis sa faca off road pentru ca vroia sa ajung mai repede la poalele muntelui.
  11. Asadar, iese cineva la plimbare maine, 20.06.2015?
  12. Salut! Topicul este interesant, pana la un punct. Cu siguranta pentru Bughy91 a fost o experienta marcanta, dar astfel de situatii se intampla zilnic in trafic, indiferent ca ai scuter, motor, masina sau alt autovehicul. Pe viitor, cand se mai intampla astfel de situatii, retineti si numarul de inmatriculare. E mai util sa cunoastem posesorii de autovehicule care tind sa fie... irascibili. Pe de alta parte si Vanquisher are partea lui de adevar. Nu e bine sa judeci dupa model de masina, origine etc., fiindca poti sa gresesti. Spre exemplu, am intalnit soferi buni care sunt din Arges, desi acolo a fost o adevarata afacere cu modul de a obtine permisul. In concluzie, vreau sa va cer parerea pe un subiect: ati fi de acord sa deschidem un topic intitulat "Soferi irascibili", in care sa scriem intamplarile din trafic cu astfel de oameni, zona unde au avut loc si, desigur, sa precizam si numarul de inmatriculare? Ma gandesc ca nu strica stii prin ce zone isi fac veacul acest gen de soferi.
  13. Eu am moto de 180 de cai, dar pe drumurile noastre merg cu viteza legala si nu ma simt deloc frustat. Desigur, nu mi-am luat super-sport degeaba, dar d-asta exista circuite (ex. Adancata), singurul loc unde imi permit sa fortez morba. Poate ca nu sunt singurul cu o astfel de gandire...
  14. Mihai Doiaru

    Accident

    Incepator+motocicleta puternica+lipsa de experienta+echipament neadecvat+grup de prieteni care probabil mergeau un pic mai repede si vroia sa tina pasul cu ei, sau mai rau, sa ii intreaca. Toate astea la un loc cresc sansele de accident. Oricum, multa sanatate si recuperare rapida! Ai dreptate. Echipamentul e necesar, iti creste sansele sa scapi. Cu toate astea, sunt multi bikeri care privesc motociclismul nu doar ca pe un hobby, ci ca un sport. Greseala apare cand uita ca acest sport se practica pe circuit, nu pe drumuri publice. Multa sanatate colegului! Da, echipamentul te poate scapa nevatamant sau macar mai putin sifonat. Temperamentul in schimb.... aici e problema... ex.: "Daca prietenii mei iau curbele cu 80 km/h, ce eu nu pot sa fac cel putin la fel?!" Cateodata ma intreb daca ar fi o solutie ca la scolile moto sa se introduca si vreo 4-6 ore de etica si comportament in trafic (inclusiv cu exemple de accidente si cauzele lor).
  15. Daca se face si luni, vreau sa vin si eu. Ma primiti?!
  16. Am un loc liber, pasagera trebuie sa vina cu echipament (cel putin casca) si sa aiba un pic de experienta (sa nu fie prima oara cand urca pe moto!) Ma intorc in aceeasi zi. Daca revii in aceeasi seara, count me in! Super! Eu vin in aceeasi seara. Deja ne strangem cativa
  17. Cand mergi in grup ai nevoie de cateva reguli de baza, care trebuie cunoscute de participanti, nu crezi? Nu e vorba de niciun club. Incearca sa intelegi ceea ce citesti.
  18. Da, da, da...pusca si cureaua lata, ce barbat eram odata Fara suparare, mai intai ne strangem cei cu Repsol, ne plimbam dupa un set de reguli pe care le stabilim impreuna si vedem ce iese...
  19. Salutare! Posesori de motociclete branduite REPSOL va invit sa ne intalnim si sa iesim la o plimbare. Hai sa stabilim cand si unde. Propun 19.04.2015, Parcul Tineretului, intrarea dinspre Liceul Gheorghe Sincai.
  20. Cred ca am sa vin si eu (in proportie de 85%). 1. hardKnot - SV650S - pt 9:00 2. RobLivero - TU250 volty - pt 9:00 3. mihaistancu - V-strom - pt 7:30 4. marian90 - CBR600RR 5. G B V - TDM900(&CO) - pt 7:30 6. alex_tesz - Varadero 7. GRI - Bandit650S / posibil 8. andreitech - Pegaso650 / posibil 9. Ciprian_B - Bandit 600 N / posibil - pt 7:30 10. Greierasul(Marian) - Hornet 11. edwardkta - gixxer 12. belogerer - breva 750ie /posibil 13. Adrian -suzuki gsx-r 600 14. Ciprian - -Breva V 1100 / posibil ( si inca alte 2-3 motoare/motociclisti...tot posibil) - pt 9:00 15. Mezu - Suzuki Gsx-R 600 16. Doiaru - Honda CBR 1000RR
  21. Din punct de vedere al fiabilității, sunt de părere că Honda CBR 1000 e mai bună.
  22. OK. Mulțumesc. Am să încerc și revin cu feedback.
  23. Salut. Eu am plătit 175 RON pentru 6 luni la Carpatica. Asigurarea am încheiat-o la 30.09.2014 și am o Honda CBR 1000RR. » Post actualizat in 04 Oct 2014 22:31 Salut. Dacă vrei, ai putea să accepți sfatul meu, Important este ce îți place ție, ce vrea sufletul tău, ce dorințe și așteptări ai tu. Dacă îți place o anumită motocicletă pentru design, încearc-o, și fă-ți o părere, poate este e și plăcut de condus. Dacă îți place o motocicletă pentru putere, ia-ți o motocicletă puternică. Din propria experiență îți spun că mie mi-a plăcut Honda CBR 1000RR, chiar dacă e puternică, chiar dacă nu sunt experimentat, dar asta am vrut eu. Acum învăț zi de zi cum e motocicleta mea, dar e o plăcere, fiindcă asta e motocicleta pe care mi-am dorit-o, nu o etapă până la motocicleta pe care o vreau. Îți doresc să-ți iei permisul cât mai repede și să-ți cumperi motocicleta pe care o vrei tu.
×
×
  • Creează nouă...