Sari la conținut

Lordvali

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Lordvali

  1. Salut baieti. Am pus un termostat (ca nu aveam deloc) si i-a trecut supraincalzirea. Am ajuns in Almaty de vreo 2 zile si ma pregatesc pt Pamir highway. Mersi inca o data de ajutor!
  2. Salut. Motivul pt care insist pt pompa de ulei e ca motocicleta era f incinsa inclusiv seaua, care nu are incalzire. Parca tot "sasiul" era f fierbinte. Sunt din nou la service bmw, acum cu cele 2 pinioane schimbate si astept sa vad ce zic.
  3. Mecanicul a schimbat cele 2 pinioane care erau mancate de tot si am plecat la drum... 30km mai tarziu s-a supraincalzit din nou. Ceea ce este ciudat e faptul ca la mai bine de o ora jumatate de la opritul motocicletei, bazinul in care e uleiul continua sa fie f fierbinte. Nu cumva poate fi si pompa de ulei stricata? Cum pot verifica daca merge? Planul e sa ma duc din nou maine dim la BMW si sa imi mai faca o diagnoza.
  4. Apropo, acum vreo 5000 km am scos termostatul pt ca am mai avut probleme cu racirea si am crezut ca e infundat/stricat termostatul, si nu l-am mai pus la loc. Are vreo relevanta daca am sau nu termostat acum? Eu stiam ca conteaza doar daca e foarte frig afara. Si eu nu voi merge in conditii de 1-10 grade.
  5. Am vorbit cu TDX. Sper sa pot sa rezolv aici cu un tip care are un GS 650. Motorul meu e din 2004 si folosesc ulei Motul 7100 10W40. Mersi Zidule!
  6. Sper sa fi rezolvat cu un tip de aici care are de vanzare un GS 650 si care va da jos piesa de pe motorul lui si o va pune pe al meu. Maine o sa stiu exact. In caz ca ceva nu e in regula cu piesa o sa apelez la voi din nou! Mersi mult de raspunsuri! » Post actualizat in 11 Aug 2017 20:25 Mersi mult de informatii Zidule! In caz ca mai am nevoie de piesa probabil voi folosi una dintre variantele spuse de tine.
  7. Mersi mult! Cel mai important pt mine este sa ajunga cat mai repede la mine piesa! Nu conteaza cat costa doar sa pot pleca cat mai repede de aici!
  8. Salut Zidule! Cei de la service imi spun ca e pinion de plastic din spate! Nu costa mai nimic doar ca vine in 2 saptamani si nu pot sa astept atat. Sti cumva pe cineva care ar avea asa ceva chiar si second, dat jos de pe motorul lui? http://parts.bmwmotorcycles.com/p/BMW__/PINION-15-Z/42779616/11517652905.html Multumesc mult!
  9. Fratilor! Sunt intr-o marea belea! Am plecat intr-un tur cu Dakarul meu din 2005 si langa Kiev mi s-a stricat pompa de apa! Sunt la service-ul BMW dar oamenii nu au pompa de stoc si cel mai repede pot sa o comande in ceva de gen1/5-2 saptamani. Nu ar fi o problema doar ca imi expira viza de Rusia in 20 august si ar trebui sa fiu in Kazakhstan pana atunci! Ma poate ajuta cineva cu o pompa de apa, nu doar kit-ul acela care vine de la BMW. Platesc eu tot, si pompa si transportul si deranjul! Daca nu reusesc sa plec la drum in max 5-6 zile pierd sansa de a face calatoria vietii! Va multumesc mult!
  10. Am gasit surub la un magazin de piese auto la 80 de lei. Toate bune baietii!
  11. Salut baieti. Mi s-a mancat surubul de 24 de la baia de ulei si nu il mai pot pune la loc. Aveti cumva unul de vanzare sau stiti de unde l-as putea lua? Mersi mult!
  12. Mi-a sudat un mecanic un filet nou la adaptorul oglinzii. Sper sa tina. In caz ca se rupe din nou ma gandesc sa schimb cu totul oglinzile, ca si celalalt surubul face figuri. Mersi oricum baieti.
  13. Salut baieti. Am o casca Nolan N 104 la care de la prea multa uzura mi s-a rupt clema de jos de care tragi pentru a o deschide. Aveti idee cum as putea sa o schimb? Mersi mult.
  14. Oglinda asta rabatabila noua e cam scumpa (depinde cu cat o dai...). Nu are nimeni o oglinda din dezmembrari?
  15. L-am mai rupt de vreo 2 ori dar l-am scos intr-un final. Zidule, ai reusit sa gasesti cumva vreun adaptor?
  16. Salut. Sunt din Tg.Mures. I-am facut un sant cu un dremel surubului pt a il putea desuruba dar s-a mancat surubul si nu cred ca mai poate fi scos. Ai dreptate, m-ar interesa adaptorul si partea metalica in care se insurubeaza oglinda, si din care nu mai pot scoate surubul mancat. Asta in cazul in care te poti lipsi doar de cele 2. Daca nu, i-au si oglinda... da-mi te rog un P.M. si spune-mi cat m-ar costa. Mersi mult!
  17. Salut baieti. Mi s-a rupt surubul cu care se infileta oglinda stanga la un GS dakar din 2005 si nu il mai pot scoate. Are cineva de vanzare oglinda stanga plus piesa metalica in care se insurubeaza? Daca da, dati-mi P.M. Mersi mult.
  18. Salut baieti. M-ar interesa pt dakarul meu din 2005 sa schimb parbrizul meu original cu unul inalt. 1 la 1 plus diferenta substantiala din partea mea.
  19. Salut baieti. Vreau sa imi fac schimbul de ulei la un dakar din 2005 si as avea nevoie de setul de garnituri aferente. Am sunat la bmw romania dar nu au pe stoc. M-ati putea ajuta cu un site/nr de tel de unde le-as putea comanda si sa fie si cele originale, nu ceva chinezarii de proasta calitate. Mersi mult!
  20. Am 2 prieteni care au facut o tura pana la nordkapp, unul avand tcx infinity goretex iar celalaltulul alt fel de tex. Primul a ajuns uscat, al doilea "murat", plus ca am citit rating-uri la multe ghete waterproof iar cele care nu contin goretex au probleme dupa cateva zile ploioase bine! In materie de pantaloni am o pereche de klim overland, la fel si geaca. In ce priveste traseul inca nu e finalizat dar va cuprinde aproape toata asia, exceptand china pe care am vrea, in cazul in care se poate, sa o strabatem cu ceva motociclete de inchiriat sau ceva de genu.
  21. Probabil nu voi pune xenon, voi opta pt proiectoare, mersi de sfat. Aparatoare de far de la touratech am gasit doar ca noua si scumpa. Pt. cele de furca o sa caut pe la diverse magazine accesorii. Cu cricul central am rezolvat! Am vb de mai multe ori cu tipul din medias care se ocupa de tcx infinity si din pacate momentan nu se mai fabrica. Daca are careva o pereche de vanzare second as aprecia.(marimea 45) Trebuie sa fie ceva ghete cu goretex orice alt fel de "tex" nu e 100% waterproof. Mersi mult!
  22. Salut baieti. Imi pregatesc dakarul din 2005 pentru o tura lunga si grea si as avea nevoie de urmatoarele: cric central, aparatoare far, aparatori furca, bricheta, parbiz mai mare decat cel standard, far xenon, precum si alte piese pe care inca nu le-am identificat. Daca ma puteti ajuta sau stiti pe cineva care isi dezmembreaza dakarul (as prefera second), dati-mi PM. De asemenea m-ar interesa si o pereche de ghete touring cu Goretex marimea 45. Mersi mult!
  23. Salut baieti. Am achizitionat recent una bucata Dakar(model 2004) din germania care a venit insotita de un top case bmw original in stare perfecta pe care vreau sa il vand. pretul e 120 euro. Pt detalii si poze dati-mi PM.
  24. Salut baieti, care ar fi diferentele majore intre modelele Dakar pana in 2004 si dupa 2004? Compatibilitate intre piese de schimb, etc Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...