Sari la conținut

Mihai Cadis

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca

Mihai Cadis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Am cumparat un motoras pas cu pas ( Idle control device - cod :13532345868) pt motorul meu si nu este cel bun acesta fiind pt modelul din 2000 pana in 2004 si eu avand nevoie de altul. L-am luat de la cineva care si-a dezmebrat motorul. Daca il vrea cineva il trimit prin curier.
  2. Si la mine se simte ca am curatat motoru dar tot mai patesc. O sa incerc sa reglez surubul ala cand am timp. Am fost la Dan Cata. Verdictul lui a fost motorasul defect. Dar incerc cu surubul prima data.
  3. Eu zic ca e motorasul pas cu pas. Simt diferanta destul de mare de cand am curatat si piesa in care intra, in mers patesc mai rar sa nu il tina la relanti si parca fluctuatiile nu mai is asa mari. Dar oricum de murit moare. Cand o sa pot o sa iau altu sa vad. As lua unu second de la careva care dezmembreaza sa vad dar nu am gasit cine sa il dea doar motarasul singur deocamdata.
  4. http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=0175-EUR-10-2004-R13-BMW-F_650_GS_04_0175,0185_&diagId=13_0886 Ar fi nr. 12. Oringul ala. Pe puța de la injector is 2. Alea intra cu puța in gaura cu totul. Dar intre injector(nr. 11) si locu inde intra cred ca mai era ceva pt ca e ft curat acolo un cerc. Restu era negru deci ceva a fost acolo. In schema asta nu apara(numa daca nu o fi oringul de la nr 12) . Cei drept nici nu tin minte sa fi fost ceva acolo. Am asamblat tot la loc si merge. Motorul tot asa face. Nu porneste decat greu si moare la relanti uneori, fiind necesar sa iau contactul si sal pun iar, după care merge pana il apuca iar. O sa cumpar alt motoras pas cu pas. Sper sa fie ala ca e scump:))
  5. Am nevoie de un pic de ajutor. Am desfacut sa curat motorasul pas cu pas (air ilde actuator) si intrucat era ft multa mizerie acolo am desfacut si chestia aia in care intra. Ideea ii ca injectoru de benzina a trebuit scos din chestia aia si acum cand sa il reasamblez am vazut ca are urma de garnitura intre el si locu unde intra da nu găsesc garnitura. Stie careva daca exista o garnitura intre injector si unde intra? (in afara de alea 2 de pe el ce intra inauntru. As pune poza da nu stiu cum.
  6. Ce ventilator tre sa porneasca? Ala de sub carena dreapta? » Post actualizat in 09 Jun 2016 14:18 Am gasit gata
  7. Scoti suruburile ce tin carena centrala ( doua care o tin doar pe ea si 4 care tin si alea laterale) dupa care poti ridica carenele laterale cat sa iasa clemele din cea centrala. Si dupa o scoti ca iese usor.
  8. Am scos bateria ca am curatat si motorasul ala. Era mizerie acolo ceva negru ca uleiul. L-am sters tot. La pornire a murit motorul de 2 ori. O sa vad zilele astea daca mai patesc sa nu il tina la relanti. Mersi de sfaturi!
  9. De unde se deconectează computerul? P.S. Cine vrea sa vada cum au ieșit crashbarurile din spate ce protejeaza cutiile sa intre pe Facebook pe pagina Evil Chop ca sunt postate.
  10. O sa incerc si asta. Ca benzina nu cred ca e din simplu motiv ca daca iau contactu si il pun iar merge. Oricum schimb si filtru.
  11. Ma puteti ajuta cu o parere? Am motorul de o sapt. si patesc destul de des sa moara. Nu la rece ci la cald. Dupa ce il scot din viteza si ar trebui sa stea la relanti moare. Daca il accelerez nu, dar daca nu, moare. De pornit porneste imediat dupa fara nici o problema dar aceeasi chestie o face. Doar daca iau contactul si stau un pic isi revine. Si chestia asta nu o face tot timpul. Il apuca asa cateodata. Care ar putea fi cauza?
×
×
  • Creează nouă...