Sari la conținut

andrei24p

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de andrei24p

  1. Frana de motor este foarte puternica, mai puternica decat in mod normal. Motorul nu se opreste.
  2. Recent, a inceput sa imi apara o mica problema. Se intampla foarte random si de obicei cu motorul cald, si dispare tot random in timpul mersului. Uneori cand decelerez usor se infaneaza foarte tare. Daca o decelerez tare adica duc brusc mansonul de acceleratie pe zero, se decelereaza normal. Se intampla doar daca incerc lent. Am patit in mai multe viteze nu doar in una. Am incercat si sa o opresc si sa o pornesc din nou dar nu se rezolva. A mai pateste cineva asa?
  3. Oare daca imi montez genti laterale, mai este loc si pt pasager? Sau depinde si de genti? Nu am mai avut pana acum...
  4. andrei24p

    Dau Spre Donatie!

    Donez set anvelope Pirelli Diablo Supercorsa 180 55 17 73W DOT EB PT H281 5013 120 70 17 58W DOT EB F8 L258 5011
  5. Stie cineva cum pot sa golesc antigelul din ea?
  6. Calea Baciului 47, Cluj-Napoca 0757453154
  7. Eu am vorbit cu tipul asta https://www.facebook.com/dantapiterul A zis ca imi ia 450 RON simpla sau 550 RON cu inscriptie (vreau sa scriu GSR pe ea). Urmeaza sa merg la el saptamana viitoare sau cealalta. Are ceva poze ok pe facebook
  8. Good! Dai un semn cand esti pe aici » Post actualizat in 30 Mar 2017 11:43 Cum a venit caldura m-am plimbat mai mult si am descoperit mai exact cand apare problema. Daca vin cu viteza mare in treapta 2 sau 3, trag ambreiajul si frana (nu frana de motor) cand incepe sa incetineasca se opreste + ca se si blocheaza roata de pe spate (am tras cateva sperieturi). Acum stiu cum sa evit problema, folosind frana de motor, dar totusi nu stiu daca e normal sa se intample asta.
  9. Pai da, crezi ca eu nu ma opresc? La stop am patit de fiecare data.
  10. Seems legit. Eu nu ma opresc niciodata. Si acum iti scriu din mers.
  11. Da, despre GSR e vorba. Eu am patit de 2-3 ori cand viteza a fost mai mare la trecerea de la treapta 2 la 1. La fel, a pornit fara problema de la buton.
  12. Sunt incepator, nu am condus foarte mult. Nu stiu daca e gresala mea la cum las ambreiajul sau e de la motocicleta dar uneori (destul de rar) cand viteza e mai mare si schimb din treapta 2 in 1 imi moare motorul. In schimbul din alte trepte nu se intampla. Cine e de vina? Eu sau motocicleta?
  13. Stie cineva de unde pot cumpara o saua noua si stickere originale?
  14. Avand in vedere ca sunt incepator, n-am motocicleta nici de 2 luni, ma uit la anvelope ca mâţa-n calendar. Habar nu am care sunt moi, care sunt tari, care sunt de circuit sau care sunt de strada si cu atat mai mult care sunt potrivite pentru mine
  15. Ce imi recomandati pentru un incepator? Am un GSR600 (120/70-17 & 180/55-17). Ma intereseaza sa fie ok pentru franare de urgenta si pe ploaie. Bugetul e de ~1500 RON+-. Din cate am citit as merge pe Michelin Pilot Road 4. Ce spuneti?
  16. Poate cineva sa imi recomande o vopsitorie moto ok in Cluj-Napoca? Orice sfat e binevenit
  17. Oare stie cineva de unde pot achizitiona o toba sport din Romania?
  18. Daca eu am domiciliul din buletin in judetul Alba si locuiesc cu viza de flotant in judetul Cluj, pot sa imi inmatriculez mobra in Cluj? (adica sa aibe numar de Cluj)
×
×
  • Creează nouă...